Babel to spełnij pozostałe 50% a gwarantuje Ci że bedzie dobrze. A czy ktoś wymaga by Dzidziuś inwestował w serwis z własnej kieszeni ? skoro przerusł jego oczekiwanie, i ma teraz inne obowiązki, to chyba lepiej nich podejmie jakieś decyzje. Jesli nie wchodzisz w to, to w zasadzie sie nie powinneś wypowiadać, bo jesli admin zaakcetpują nasza propozycje to poradzimy sobie bez Ciebie, już napisałem, że nikt nie wymaga Bóg wie czego, jesli juz by nie przeszkadzać - ja nie wiem, fakt że Dzidziuś założył strone, ona działa itd to juz dla Ciebie pełen konfort ? bo jak to rozumieć ? Chyba każdy jest mu wdzieczny że ta strona istnieje, ale ma teraz inne obowiązki i tez nie może od niego wymagać by sam pokrył pewne sprawy, dla tego normalną rzecz chyba jest to że można pomóc ? Tu sie różnimy, bo ja np. nie wychodze z założenie - jest jak jest, narazie działa, do zimy pociągnie
Jakie prawa ? no wiesz co ? teraz powinnem cos napisac na wp. Chłopie czy ta ewentualna składka to dla Ciebie taki kłopot ? to prosze Cie nie pisz nic i tyle, a nie snujesz jakieś filmy, bo to jest wrecz żenujące. Moge sie założyć z Tobą o tysiąc złoty że jeśli dostane wolna rece zrobie co planujemy, i nie bedzie w tym serwisie nawet rzecznikiem prasowym