Pilka.pl pomaga ... sobie - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Budżet ? Pomoc ?

Mowa !
4
20%
Ja tu tylko przejazdem !
16
80%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 mar 2007, 22:32

Yukasz tylko wiesz pozostałe 50% trzeba by podzielić na 2 - 25% to intencje admin [i modów] - a drugie 25 to checi i pomysły [25+25+50=100] Z tym że jedno 25% już jest spełnione, na drugie czekamy rok, a 50% może spełnić w trzy dni [bo tyle ile najdłuższy przekaz bankowy :P ] To nie jest tak że tylko kasa jest warunkiem, ale jednym z nich na pewno, bo co dzis nie kosztuje ? Przeciesz te ewentualne składki to nie bedzie kwota tysiąca złoty, no panowie :roll:

Babel to spełnij pozostałe 50% a gwarantuje Ci że bedzie dobrze. A czy ktoś wymaga by Dzidziuś inwestował w serwis z własnej kieszeni ? skoro przerusł jego oczekiwanie, i ma teraz inne obowiązki, to chyba lepiej nich podejmie jakieś decyzje. Jesli nie wchodzisz w to, to w zasadzie sie nie powinneś wypowiadać, bo jesli admin zaakcetpują nasza propozycje to poradzimy sobie bez Ciebie, już napisałem, że nikt nie wymaga Bóg wie czego, jesli juz by nie przeszkadzać - ja nie wiem, fakt że Dzidziuś założył strone, ona działa itd to juz dla Ciebie pełen konfort ? bo jak to rozumieć ? Chyba każdy jest mu wdzieczny że ta strona istnieje, ale ma teraz inne obowiązki i tez nie może od niego wymagać by sam pokrył pewne sprawy, dla tego normalną rzecz chyba jest to że można pomóc ? Tu sie różnimy, bo ja np. nie wychodze z założenie - jest jak jest, narazie działa, do zimy pociągnie :roll: Zreszta ciekawa tez jest kwestia tego ilu z członków z redakcji jak i modów sie pod tym podpisze.

Jakie prawa ? no wiesz co ? teraz powinnem cos napisac na wp. Chłopie czy ta ewentualna składka to dla Ciebie taki kłopot ? to prosze Cie nie pisz nic i tyle, a nie snujesz jakieś filmy, bo to jest wrecz żenujące. Moge sie założyć z Tobą o tysiąc złoty że jeśli dostane wolna rece zrobie co planujemy, i nie bedzie w tym serwisie nawet rzecznikiem prasowym :] Bo nie w tym rzecz... teraz widzimy to sie o stołki boi :? Czy Ty naprawde sądzisz ze o to chodzi ?

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 mar 2007, 22:50

Zaza - masz pomysły, masz chęci, masz środki, masz kontakty to wiesz gdzie trzeba uderzyć. Taka jałowa dyskusja na forum nic nie da. Zresztą już pewnie po tych kilku dniach większości wychodzi to bokiem :roll: Jest coś na rzeczy to wiesz kto może rozwiązać problem, a jeśli już naprawdę Ci zależy to tym bardziej powinieneś działać. Gadać każdy potrafi. Jak dla mnie sprawa jest oczywista i jakbyś to ujął - dla chcącego nic trudnego :wink:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 mar 2007, 22:51

Zaza pisze:Moge sie założyć z Tobą o tysiąc złoty że jeśli dostane wolna rece zrobie co planujemy, i nie bedzie w tym serwisie nawet rzecznikiem prasowym
Zaza i Ty piszesz o filmach. Człowiek który nie potrafi czytać ze zrozumieniem (jedyne wyjasnienie Twoich wniosków po moim poście), człowiek który kiedy dostał wolna ręke w Fotce Dnia strzelił focha, bo chciał aby zdjęto Ci ostrzeżenia, człowiek który na każdym kroku próbuje deprecjonowac nasza prace, myślisz że dostaniesz w tym serwisie czymkolwiek wolną ręke? Oj, Zaza zejdź na ziemie.

Dobra kończe, bo po pierwsze pokazałeś że rozmowa na podstawie "bujania w oparach absurdu" nie ma sensu, a po drugie nie ja powinienem prowadzić tego typu rozmowy. To nie moja działka.

Zaza pisze:Bo nie w tym rzecz... teraz widzimy to sie o stołki boi Confused
Wydało sie. Babel [']

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 mar 2007, 23:02

Zaza pisze:Yukasz tylko wiesz pozostałe 50% trzeba by podzielić na 2 - 25% to intencje admin [i modów] - a drugie 25 to checi i pomysły [25+25+50=100] Z tym że jedno 25% już jest spełnione, na drugie czekamy rok, a 50% może spełnić w trzy dni [bo tyle ile najdłuższy przekaz bankowy Razz ]
Jak się domyślam to na zgodę spełnienia tych 50% oprócz przelewu trwającego trzy dni też będzie się musiało poczekać bo bez Dzidziusia nikt nic nie może :roll:
A osoby finansujące forum miałyby mieć jakieś szczególne przywileje :?: Bo wątpię żeby osoba która jednego dnia zrobi przelew na konto pilka.pl a drugiego dostanie bana po powrocie z urlopu dalej będzie wykładała kasę na spełnianie tych pomysłów. Zresztą nawet bez bana w każdej chwili komuś może się coś nagle odwidzieć i przestanie bulić powodując w ten sposób powstanie dziury budżetowej :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 mar 2007, 23:07

Duch mowa chciało by sie powiedzieć :] dla chcącego nic trudnego, zwłaszcza że nie jestem sam, tylko wybacz pewnych "kołków" nie omine sam mimo najwiekszych chęci, to nie samowolka. Także mam strzelac do nich ? :wink:

Babel przeczytaj uważnie co napisałeś wczesniej - odnoście jakiś praw i nadzieji itd. Inaczej tego nie dało sie zrozumieć :? Naprawde. Nie chce mi sie z Toba kłucić, wiec prosze Cie darujmy sobie takie gadanie. Przeczytałeś to co przesłałem Piwusowi ? jesli tak to sam wiesz że ataku na Rosje nie planujemy, nowych obwodnic też nie, nie mówiąc o 5 milionach nowych mieszkań, zresztą ja gałem głowe, a Kaczory nie :P A to teraz sie nie rozchodzi o to czy Ty pozwolisz mi mówić, tylko o to czy pomożesz czy bedzie przeszkadzał ? Gdyby to była akcja która by miała przynieśc jakieś kożyści inne niż dla serwisu to uwiez mi nie było by tematu, nie chcaląc sie nie nażekam na życie, a mam jedną zasadzie jak cos robie to do końca, zreszta patrz od A do Z z przed roku :]

Koniec, naprawde, bo nie ma sensu sie kłucić, tym bardzie że najwyrazniej ja Ciebie nie przekonam a Ty mnie, Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 03 mar 2007, 20:53

W sumie niezły pomysł, jak coś to ja moge dać piątke :ok:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”