Aha, to pewnie takie jest znaczenie tego sloganu "życie jak w Madrycie"RealFan pisze:W nocy się śpi, a nie gada

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 30 cze 2007, 17:02
Aha, to pewnie takie jest znaczenie tego sloganu "życie jak w Madrycie"RealFan pisze:W nocy się śpi, a nie gada
iceald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 cze 2007, 17:04
To Ty w ogóle nie śpisziceald pisze:Aha, to pewnie takie jest znaczenie tego sloganu "życie jak w Madrycie" Nie szkoda wam życia na sen
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 30 cze 2007, 17:06
Pewnie że śpię. Ale zawsze jak długo pośpię to czuję się tak zmęczony, że muszę się zdrzemnąć. A poza tym, jak śpię to mi uciekają piwa do wypicia i książki do przeczytaniaRealFan pisze:To Ty w ogóle nie śpisz
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 30 cze 2007, 17:08
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 cze 2007, 17:09
Eeeeeee ja mam odwrotnie. Pośpię do 11 to mam spokój i mogę siedzieć, nawet oglądać Copę do 5 ranoiceald pisze:Pewnie że śpię. Ale zawsze jak długo pośpię to czuję się tak zmęczony, że muszę się zdrzemnąć.
Biedakiceald pisze: A poza tym, jak śpię to mi uciekają piwa do wypicia
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 30 cze 2007, 17:14
No własnie w tym temacie posty nie moga być naliczane bo stworzy się raj dla nabijaczy. Precz z liczenie postów w temacie Dno i trzy metry mułu!iceald pisze:piwus, nie wyłączyłeś naliczania postów
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 30 cze 2007, 17:16
No bo mają władzę, to się wyżywają na nas, nieboraczkach. Władza deprawujeMoofasa pisze:A gdzieś tam wcześniej w regulaminie było napisane że temat luźny t nie chat i jak kto tak pisze to przeważnie Mentor albo fieldy podpisują do posta że 'takie sprawy to na priv proszę'
No właśnie, ja spadam gonić to piwko i całą jego rodzinkęRealFan pisze:Biedak :Piwko:
iceald
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 cze 2007, 17:22
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 cze 2007, 17:48
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 30 cze 2007, 17:50
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 cze 2007, 17:54
jesteś be Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 cze 2007, 17:57
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 cze 2007, 18:00
Całe trzy metry w głąb ziemii a zbiornik jest rozległy. Bierz, byle nie za dużo bo nazwa tematu przestanie się zgadzaćcloner pisze:Ja mam pytanie : macie duzo zapasu tego mułu ? bo potrzebowalbym troszke![]()
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 cze 2007, 18:11
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio