Tytoń - Strona 2

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 wrz 2004, 22:49

ja mam to szczescie i nie pale :D nawet nie mam zamiaru :!:

Awatar użytkownika
Przemek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemek » 03 wrz 2004, 12:26

Palenie to syf...ubytek w zdrowiu i kasie...

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 10 paź 2004, 22:39

ja nie pale i nie zamierzam, bo życie jest zbyt krótkie i zbyt piękne żeby je zmarnować! szkoda zdrowia, lepiej nałogowo uprawiać sporty! ja gram w tenisa i POLECAM

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 paź 2004, 22:44

chicken_ns pisze:Co do papierosów to jest naj głubszy nałóg na świecie !!Pali sie a nawed się po tym jazdy nie ma. Czy nie lepiej odłozyc sobie te 4 paczki i kupic sobie zielona roslinke ?? w rzyciu wypaliłem dwa papierosy chyba jeden to był malboro a drugi Lm lighty. Pierwszy to mnie namówili a na drugim uczyłem się zaciągać bo nie lubie marnowac dymu :)
Taki przeciwny papierosom a powiedz mi z czym mieszasz Zielone? chyba nie palisz na sucho. Wiec tak czy inaczej sie tym trujesz a wydajesz 2xwiecej na palonko.

p.s. popracuj nad ortografia :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 paź 2004, 1:23

Coz wiekszosc mlodziezy zaczyna palic pod presja rowiesnikow.Oni pala to czego ja mam nie palic?Albo: sprobuje sobie przeciez jeden czy drugi papieros mnie nie zabije.Ale to glopota ja jak chce sobie dymek powydmuchiwac to wychodze w zimie na mroz :lol:
Zreszta moj tata umiera na raka spowodowanego papierosami a ja nie mam zamiaru do niego dolaczyc.

Awatar użytkownika
Asgar
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asgar » 11 paź 2004, 10:40

Ja nienawidze tytoniu sam zapach palonego tytoniu wywołuje u mnie wstręt. Nieraz koledzy proponowali mi żebym sie "sztachnoł" ale mnie to niekręci i zawsze odmawiałem :D
Chlopaczek pisze:Zreszta moj tata umiera na raka spowodowanego papierosami a ja nie mam zamiaru do niego dolaczyc.
To jest najlepszy przykład dlaczego niewarto palić papierosów...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 paź 2004, 17:51

Chlopaczek pisze: Zreszta moj tata umiera na raka spowodowanego papierosami a ja nie mam zamiaru do niego dolaczyc.
Strasznie Ci współczuje...Wiem co to znaczy bo mojego bardzo dobrego kumpla matka umarła na raka i widziałem jak on to przeżywa...

Awatar użytkownika
Marcin 14
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin 14 » 11 paź 2004, 18:11

Ja nie pale i nie bede palił. Bo papierosy to syf a ten kto pali to jest według mnie gorszy i nie warto sie z nim zadawać.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 paź 2004, 18:34

Dzieki Tom.Ja sie trzymam calkiem niezle ale to zalezy od czlowieka jego charakteru i podejscia do calej sprawy.Fakt faktem 3 paczki fajek dziennie zrobily swoje.Teraz nie pali ale juz jest po mszy ze tak powiem.
A ze stwierdzeniem ze ten kto pali jest gorszy i sie nie warto z nim zadawac kompletnie sie nie zgadzam.Jak ktos ocenia ludzi kategoriami pali nie pali albo ma dlugie a nie krotkie wlosy to gratuluje.Inna sprawa ze z dziewczynami ktore pala papierosy za Chiny sie nie pocaluje :lol:

Awatar użytkownika
harnaś
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harnaś » 11 paź 2004, 20:51

Marcin 14 pisze:Ja nie pale i nie bede palił. Bo papierosy to syf a ten kto pali to jest według mnie gorszy i nie warto sie z nim zadawać.

Człowieku to jest jawna dyskryminacja. Palący jest gorszy??? Nigdy nie paliłeś i nigdy tego nie zrozumiesz, to jest jedno z większych gówien na jakie wpada człowiek i wiesz ilu jest ludzi, którzy chca rzucic a po prostu nie mogą? To sie nazywa nałóg... A dyskryminacja z tego powodu to niezdrowe objawy w Tobie braku tolerancji... Zastanów sie nad tym...

You'll never walk alone

Awatar użytkownika
neo007
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 11 paź 2004, 21:12

Chlopaczek pisze: Zreszta moj tata umiera na raka spowodowanego papierosami a ja nie mam zamiaru do niego dolaczyc.
mój dziadek tez na to umarl jak mial 49 lat. ja tez nie chce skonczyt tak jak on. przykro mi Chlopaczek

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 22 gru 2004, 22:04

:oops: :oops: :oops: kurcze ja niestety mimo młodego wieku pale :oops: i to dosyc dlugo :cry: :cry: może cie mi nie wierzyć ale po raz pierwszy "sztachłem: sie jak miałem........siedem lat :oops: :oops:

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 23 gru 2004, 10:22

olek j pisze::oops: :oops: :oops: kurcze ja niestety mimo młodego wieku pale :oops: i to dosyc dlugo :cry: :cry: może cie mi nie wierzyć ale po raz pierwszy "sztachłem: sie jak miałem........siedem lat :oops: :oops:
O nie ładnie...taki młody a już sięga po takie gówno jakim są paierosy. Ja nie wiem czemu dzisiejsza młodzież sięga po paierosa, przecież to nie daje frajdy ani żadnej satysfakcji tylko szkodzi życiu. Ja tam wolę sobie kupić jakiegoś, batona albo czekoladę zamiast wydać (2,50zł na najtańsze ruskie fajki, jakie niestety pali młodzież :? ). i wtedy przyjamniej poczuje coś w gębie a nie zapalę i mi na dodatek ze bedzie smierdzialo to i jeszcze odbiera mi zycie

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 23 gru 2004, 11:16

uzależniłem się od tego gówna, i wstydze sie tego :oops: jak mam jakiegos grosza wchodze do sklepu, patrze na batoniki, a i tak kupuje faje :cry:

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 23 gru 2004, 11:47

Niepalcie 8) :twisted: :twisted: :twisted: Palenie powoduje raka i choroby serca

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”