Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 wrz 2004, 22:49
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przemek » 03 wrz 2004, 12:26
Przemek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 10 paź 2004, 22:39
neo007
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 paź 2004, 22:44
Taki przeciwny papierosom a powiedz mi z czym mieszasz Zielone? chyba nie palisz na sucho. Wiec tak czy inaczej sie tym trujesz a wydajesz 2xwiecej na palonko.chicken_ns pisze:Co do papierosów to jest naj głubszy nałóg na świecie !!Pali sie a nawed się po tym jazdy nie ma. Czy nie lepiej odłozyc sobie te 4 paczki i kupic sobie zielona roslinke ?? w rzyciu wypaliłem dwa papierosy chyba jeden to był malboro a drugi Lm lighty. Pierwszy to mnie namówili a na drugim uczyłem się zaciągać bo nie lubie marnowac dymu
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 paź 2004, 1:23
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asgar » 11 paź 2004, 10:40
To jest najlepszy przykład dlaczego niewarto palić papierosów...Chlopaczek pisze:Zreszta moj tata umiera na raka spowodowanego papierosami a ja nie mam zamiaru do niego dolaczyc.
Asgar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 paź 2004, 17:51
Strasznie Ci współczuje...Wiem co to znaczy bo mojego bardzo dobrego kumpla matka umarła na raka i widziałem jak on to przeżywa...Chlopaczek pisze: Zreszta moj tata umiera na raka spowodowanego papierosami a ja nie mam zamiaru do niego dolaczyc.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin 14 » 11 paź 2004, 18:11
Marcin 14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 paź 2004, 18:34
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harnaś » 11 paź 2004, 20:51
Marcin 14 pisze:Ja nie pale i nie bede palił. Bo papierosy to syf a ten kto pali to jest według mnie gorszy i nie warto sie z nim zadawać.
harnaś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: neo007 » 11 paź 2004, 21:12
mój dziadek tez na to umarl jak mial 49 lat. ja tez nie chce skonczyt tak jak on. przykro mi ChlopaczekChlopaczek pisze: Zreszta moj tata umiera na raka spowodowanego papierosami a ja nie mam zamiaru do niego dolaczyc.
neo007

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 22 gru 2004, 22:04
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 23 gru 2004, 10:22
O nie ładnie...taki młody a już sięga po takie gówno jakim są paierosy. Ja nie wiem czemu dzisiejsza młodzież sięga po paierosa, przecież to nie daje frajdy ani żadnej satysfakcji tylko szkodzi życiu. Ja tam wolę sobie kupić jakiegoś, batona albo czekoladę zamiast wydać (2,50zł na najtańsze ruskie fajki, jakie niestety pali młodzieżolek j pisze:![]()
![]()
kurcze ja niestety mimo młodego wieku pale
i to dosyc dlugo
![]()
może cie mi nie wierzyć ale po raz pierwszy "sztachłem: sie jak miałem........siedem lat
![]()
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 23 gru 2004, 11:16
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 23 gru 2004, 11:47
RVN10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio