Edit: szkoda chłopa, miał dobre intencje
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 20 lis 2012, 12:46
Falbor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 20 lis 2012, 13:02
Skoro pan Brunon chciał wysadzić rząd i parlament, a GW pisze, ze działał z pubudek narodowosciowych i antysemickich to kierując sie tym tokiem myślenia mam pytanie: są ci żydzi w rządzie czy nie?
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 20 lis 2012, 13:06
Oni już wiedzą o Tobierzeznik pisze:Jaki prezydent, taki zamach
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 lis 2012, 13:38

petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 lis 2012, 14:01
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 20 lis 2012, 14:03
Czy ja dobrze widzę? TO NK? Czyli zamknęli kolesia, bo pisał o wybuchach na NK?piwus pisze:Okazuje się, że równie dobrze może być hobbystą, wybuchu pokazywane na konferencji pochodzą z 2002 . To chyba kolejna sprawa, którą będę śledził bezmyslnie .
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 lis 2012, 14:12
Podobno krytykował PO.bartbuks pisze:Czy ja dobrze widzę? TO NK? Czyli zamknęli kolesia, bo pisał o wybuchach na NK?piwus pisze:Okazuje się, że równie dobrze może być hobbystą, wybuchu pokazywane na konferencji pochodzą z 2002 . To chyba kolejna sprawa, którą będę śledził bezmyslnie .
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 20 lis 2012, 14:15
To juz nie wolno krytykować? Serio? Chyba kupię sobie ziemię w arg i tam wyjadę.piotrcies pisze:Podobno krytykował PO.bartbuks pisze:Czy ja dobrze widzę? TO NK? Czyli zamknęli kolesia, bo pisał o wybuchach na NK?piwus pisze:Okazuje się, że równie dobrze może być hobbystą, wybuchu pokazywane na konferencji pochodzą z 2002 . To chyba kolejna sprawa, którą będę śledził bezmyslnie .
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 lis 2012, 14:20
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Falbor » 20 lis 2012, 14:21
Falbor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 20 lis 2012, 16:35
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 20 lis 2012, 17:26
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 lis 2012, 17:36
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 20 lis 2012, 17:37
Fakerekinho pisze:(koment pisany caps lockiem)
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 20 lis 2012, 23:45
Rząd uknuł intrygę w której niewinny hobbysta i miłośnik ładunków wybuchowych trafia do aresztu podejrzany o planowanie zamachu terrorystycznego.Wykonawcą tego misternego planu zostaje ABW,marionetka w rękach PO.W mojej głowie rodzi się masa pytań,ale jednym się podzielę:Po co Tusk i s-ka robiliby sobie tyle zachodu by wsadzić za kraty Bogu ducha winnego wykładowcę wyższej uczelni?Na pewno po to by pokazać iż MW i ONR to zło wszelakie a może i PiS też oberwie rykoszetem?Wtedy już by było zajebiście.piwus pisze:Okazuje się, że równie dobrze może być hobbystą, wybuchu pokazywane na konferencji pochodzą z 2002. To chyba kolejna sprawa, którą będę śledził bezmyslnie
.
ryba_82
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio