Coś tam u mnie pada, czasami się przejaśnia, ale kij z tym. Żarcie kupione, zwijam się na drugiego w tym sezonie już grilla. Tęskniłem za smażoną kiełbą
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 18 kwie 2025, 20:46
Rezus
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 18 kwie 2025, 21:37
https://www.facebook.com/share/v/18oZQ4d1gd/
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 kwie 2025, 18:30
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 19 kwie 2025, 18:36
Jak ktoś pisze u żużlu to zawsze w głowie będę miał już spłakanego Kowalczyka jak Zmarzlik został sportowcem roku nad LewymEnjo pisze: ↑19 kwie 2025, 18:30Skacze po kanałach, widzę w 11 żużel.
Nie ma bardziej bezsensownego sportu. Jadą minutę, po czym jakiś wywiad, komentatorzy dupcza o sałatce jarzynowej, 10 minut mija, leją wodę, ktoś coś ustawia, mija znowu czas.
Wyjeżdżają kolejni, jadą kolejni minutę i znowu przerwa i to samo co wyżej.
Nie wiem jak można to oglądać.
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 19 kwie 2025, 18:37
Nie no to się bardzo dobrze ogląda, tylko teraz nie mam czasu bo zerkam na Napoli.
I dlatego kolarstwo też lubię, bo mogę sobie pójść na pół godziny, wracam i dalej wiem o co chodzi.
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 19 kwie 2025, 18:43
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 19 kwie 2025, 18:46
Dla mnie żużel jest super przede wszystkim na żywo. Lubię atmosferę stadionową; ludzi, których spotykasz w tym samym miejscu od 30 lat; zapach (niestety już mocno ograniczony), wspólny czas z rodziną. Myślę, że czują to przede wszystkim ci, którzy są z żużlowych miast i po prostu zasmakowali całej tej otoczki.Enjo pisze: ↑19 kwie 2025, 18:30Skacze po kanałach, widzę w 11 żużel.
Nie ma bardziej bezsensownego sportu. Jadą minutę, po czym jakiś wywiad, komentatorzy dupcza o sałatce jarzynowej, 10 minut mija, leją wodę, ktoś coś ustawia, mija znowu czas.
Wyjeżdżają kolejni, jadą kolejni minutę i znowu przerwa i to samo co wyżej.
Nie wiem jak można to oglądać.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 19 kwie 2025, 19:09
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 20 kwie 2025, 9:34
A propos żużla, nadrobiłam właśnie kilka odcinków Awantury o kasę, a tam moja koleżanka w drużynie przedstawionej jako fani żużla, odcinek wcześniej mój kolega w drużynie weteranów teleturniejów
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 20 kwie 2025, 11:21
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 kwie 2025, 11:31
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 20 kwie 2025, 11:32
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 20 kwie 2025, 11:35
Conrado
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin