Championschip Manager - Strona 12

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 13 sty 2006, 20:25

Ja od CM'a 03/04 jestem juz chyba uzalezniony... Gram własnie sezon 2043/2044...
Matka sie pluje że już pier**lca dostałem od tej gry! :? A jakie fajne już rangi miałem! :lol:
Zaczołem grac jakos w tamtym roku niepamiętam juz kiedy - Romą... po jakichś 15 sezonach odeszłem bo niestety to nudne się robiło, kasy miałem chyba z 400 mln :?....
Niedawno wyciągłem z SERIE C2 Pistoiese i zrobiłem z nich najlepszą druzynę świata w chyba 6 sezonów... niestety znowu nuda i odeszłem do Fiorentiny którą gram w SERIE C1 :roll: Juz 3 mecze pod rząd za mojej kadencij wygrane!
Niestety coraz bardziej się nudne to robi, ale niemogę się przyzwyczaić do innych Managerów w sumie to dnia niema żebym w to niegrał :? ! Grałem w FM2006 ale chyba pare dni i wróciłem na stare śmieci :x
Ja uważam ta gre za Managera wszechczasów!

A i dodam że Gianpaolo Pazzini jest bogiem tej gry...
Statystryki jego gry u mnie:
Występy: Roma - 878(22) / Reprezentacja - 92
Gole: Roma - 764! / Reprezentacja - 83!
Asysty: 232
GM: 119

to tyle odemnie... opisałem właśnie historię swojego zycia :wink:

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 15 sty 2006, 17:49

możecie mi polecic zawodników utalentowanych,ale wartych max 100 tys.
Gram Angers (II liga francuska),mam obornić się przed spadkiem,CM 03/04

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 15 sty 2006, 18:07

Dobry jest:
Ederson ( 3 liga brazylijska ) ofensywny pomocnik, tani gdzies 25 tys., młody...

Takto jesli grasz takim słabym klubem i bronisz sie przed spadkiem, próbuje wyporzyczac zawodników, nie tracisz przy tym kasy!
Przy takiej gotówce za duzo niemasz szans zeby kogos kupic dobrego, proponuj kontrakty wolnym zawodnikom, pewnie i tak będą odrzucac, ale niekiedy sie udaje!
Poza tym jest wiele talentów którzy są na wolnym transferze... wpisz w szybkie szukanie rózne egzotyczne kraje np. Kambodża, Samoa, Dominikana itp. itd... te kraje niemaja swoich lig i zawsze są tam dobzi zawodnicy! Jednak niebierz ich odrazu tylko najpierw na testy! W takich zawodnikach jest wiele talentów którzy pózniej są gwiazdami! Ja tak obecnie buduje wielki Widzew Łódz i znalazłem w ten sposób 2 super piłkarzy!

pzdr. :)

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Championship Manager 2006

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 07 lip 2006, 15:04

Patrząc na wszystkie tematy nic nie było o tej grze i myslę że przyda się taki temat.Wpisujemy wszystkie przemyślenia i problemy na temat tej gry.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 07 lip 2006, 15:08

Ja napisze krótko. Włączyłem ta gre i od razu ją wyłączyłem po rozegraniu jednego meczu. Tego syfu nie da się porównać do FM2006. Menusy są beznadziejne, ogólnie wszystko jest beznadziejne. Jedyne co mi się podoba to prezentacja meczu, a cała reszta to jeden wielki gniot. Liczyłem że gra dorówna serii Football Manager, ale się przeliczyłem :? .
Nie polecam.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 07 lip 2006, 15:10

Marq nie wszyscy podzielają twojego zdania.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 07 lip 2006, 15:21

(L)egionista pisze:Marq nie wszyscy podzielają twojego zdania.
Przeglądałem sporo for o tematyce FM I CM i ludzie tam piszący mają bardzo podobne zdanie jak ja. Championship Manager 2005 był jeszcze gorszy i w tej grze bardzo nie podobały mi się menusy, no i jak odpaliłem CM06 to myślałem że zwymiotuje bo wygląda to identycznie - różni się tylko kolorem.

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 07 lip 2006, 19:41

A ja słyszałem że CM 2006 jest całkiem całkiem , ale niestety nie miałem okazji go wypróbować . A CM 2005 leży cały czas w szafie , jakoś nie mam ochoty go instalować .

Awatar użytkownika
nEvErHoOd
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nEvErHoOd » 07 lip 2006, 19:44

Marq pisze:Ja napisze krótko. Włączyłem ta gre i od razu ją wyłączyłem po rozegraniu jednego meczu. Tego syfu nie da się porównać do FM2006. Menusy są beznadziejne, ogólnie wszystko jest beznadziejne. Jedyne co mi się podoba to prezentacja meczu, a cała reszta to jeden wielki gniot. Liczyłem że gra dorówna serii Football Manager, ale się przeliczyłem :? .
Nie polecam.
Bez kitu.. w 100% się z Tobą zgadzam... Grałem zarówno w CM2005, jak i najnowsze 2006... Nie różni się to prawie niczym i dalej jest do kitu... Również wole FM...

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 26 lip 2006, 13:34

Witam !
Mam pytanie do userów , któzy grają w CM 2006 , mozecie mi pomoc , bo nie potrafie go zbytnio obcykać...
po naciśnięciu [continue] nie wiem co dalej robić .. mozecie mi pomóc :?: :roll:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lip 2006, 18:46

Z tym CM2006 nie wybrałeś chyba najlepiej, przynajmniej tak wszyscy mówią i proponują (tym razem ze mną włącznie) FM2006. Ale jak już masz tą grę to z tego co wiem to nie różni się ina zbytnio sposobem gry z innymi tego typu.
krako pisze:po naciśnięciu [continue] nie wiem co dalej robić
Klikasz, klikasz i... klikasz a jak nie wiesz co robić to znowu klikasz 'continue' :lol: Tak dojdziesz do meczu i po wybraniu składu znowu klikasz 'continoue'. W międzyczasie możesz sobie poklikać na wszysko inne i dokładnie poprzeglądać gdzie możesz znowu kliknąć, tym razem nie w 'continoue' :shock: Musisz sie bardzo dobrze rozglądać i wszystko czytać - ta gra polega mniej więcej właśnie na tym :wink:
Aha możesz też jak nie masz ustawionych jeszcze sparingów przed sezonem właśnie to zrobić (gdzies tam), możesz tez wyszukiwać kupować zawodników oraz bawić sie w treningi (chyba, bo jak pisałem ja gram w Fm2006 :spoko: )

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 26 lip 2006, 21:13

Lukaz pisze:Klikasz, klikasz i... klikasz a jak nie wiesz co robić to znowu klikasz 'continue' Laughing Tak dojdziesz do meczu i po wybraniu składu znowu klikasz 'continoue'. W międzyczasie możesz sobie poklikać na wszysko inne i dokładnie poprzeglądać gdzie możesz znowu kliknąć, tym razem nie w 'continoue' Shocked Musisz sie bardzo dobrze rozglądać i wszystko czytać - ta gra polega mniej więcej właśnie na tym Wink
poczucie humoru to ty masz, przecież wiesz że to nie mój pierwszy manager, ale jak nie wiesz toCi to mówie..
problem tkwi gdziesindzij, nie można dojść własnie do sytuacji z słynnym "continue" ponieważ trzeba najpierw coś zrobic tyle ze przejrzałem wszystko i nie wiem w czym tkwi problem ...

moze to wina gry , że źle nagrana albo błędy :think:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lip 2006, 23:21

krako pisze:nie można dojść własnie do sytuacji z słynnym "continue" ponieważ trzeba najpierw coś zrobic
:badziewie: No widzisz nie opisałeś dokładnie swojego problemu, dziwnego problemu z taką grą i stąd ten błąd :wink:

Gdyby ktos przez pomyłkę nie zbanował (L)egionisty to on by Ci wszystko wytłumaczył bo to chyba jedyny fan tej wersji na forum. Zostaje Ci jeszcze trochę cierpliwie odczekać na jego powrót :prasa

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 29 lip 2006, 13:00

opisze krotko ta gre dla mnie dno :!: mialem nadzieje na wiecej :evil:

gadom
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gadom » 03 sie 2006, 10:02

dokladnie tak samo uwazam.zastanawiam sie jaki jest sens pracowania przez rok nad gra skoro wydaje sie takiego smiecia.kompletnie niegrywalne to jest.a najlepsze sa szumne zapowiedzi jaka to cudowna niby gra ma sie ukazac pod nazwa CM :):):)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”