tak, kolega tam dostal zakaz (ten z Mierzecic).
tak, to ten klub. Oni maja jakies zaplecze kibicowskie ?
Bo Gornik ma, maja troche zgod 'blizej nas' Tychy, Zawisza.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 28 gru 2025, 18:20
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 28 gru 2025, 18:24
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 gru 2025, 19:38
No tak średnio mi poszło z tymi planami. Nie dokończyłam książki ani scenariusza, na YT działałam mało, zaangażowanie w piłkę spore, ale wciąż zbyt małe. A strategia, hahah, no była, ale dwa tygodnie temu się zmieniła i robię jeszcze więcej biznesowych zmian.futbolowa pisze: ↑25 gru 2024, 10:35Z planów:
- Dokończyć książkę dla młodzieży i scenariusz.
- Wspierać rozwój naszego gamingowego kanału na YouTubie.
- Angażować się w promocję i rozwój kobiecej piłki w regionie.
- Zaplanować strategię biznesową i trzymać się jej. Czuję, że znowu czekają mnie zmiany i muszę się tym zająć.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 29 gru 2025, 10:40
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 29 gru 2025, 18:29
O Budapeszcie to już mi się powtarzać nawet nie chce, szkoda klawiatury... Wyścig zaliczony, cele kilometrażowe niezrealizowane- ale pogoda w tym roku była wybitnie niesprzyjająca.19B10 pisze: ↑22 gru 2024, 17:59Budapesztu oczywiście nie udało się zobaczyć, także plan na przyszły rok gotowy19B10 pisze: ↑20 gru 2023, 11:11Raczej nie stawiam sobie celów na dany rok, także ciężko później uznać czy udało się je zrealizować, ale gdyby go podsumować, to nie był wcale taki zły.
Owszem, znowu byłem w szpitalu, zaliczyłem skomplikowaną ponoć operację, ale nie było po niej powikłań, no i po dwóch latach mogę w końcu normalnie jeść, a było z tym już kiepsko. Na pewno dwie gastroskopie w jednym roku to o dwie za dużo, mam nadzieję że nie będę już musiał tego więcej przerabiać.
Zawodowo nic się nie zmieniło, co w zupełności mi wystarczy- chodzę tam tylko po to żeby było mnie stać na życie.
Wystartowałem w pierwszym w życiu wyścigu rowerowym, nie zabiłem się, było fajnie, pora na kolejne w 2024, przygotowania zostały już podjęte.
Jeżeli chodzi o podróże, to dalej celem numer jeden jest Budapeszt, może w końcu się uda.![]()
Wyścig rowerowy nr 2 zaliczony, na nr 3 w przyszłym roku jestem już zapisany. Udało się zrobić 200 km za jednym podejściem i 5.000 rocznie, trzeba podkręcić- może uda się zrobić 250/6000? Próbować na pewno będę. A poza rowerem to jakiś bez wyrazu ten rok. Odpukać, nie działo się nic złego, ale pozytywnych wyskoków też było raczej niewiele, ale to może ze względu na to, że w lutym kod się zmienił, a z 4 z przodu to już nie to samo.
Dlatego wyjątkowo mam plan na przyszły rok- cieszyć się zwykłym dniem, zamiast oczekiwać nie wiadomo jakich uniesień.
19B10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 30 gru 2025, 16:15
Mam nadzieję, że okażecie się od tym względem twardsi ode mnie.Przema pisze: ↑29 gru 2025, 10:40Niestety jednak na koniec roku w zwiazku z tym musialo byc sporo stresu i dosc szybko zrealizowal sie koszmar, ktorego obawialem sie zostajac ojcem - wlasnei takie pobyty w szpitalu, ktore zna sie gdzies z wpisow w internecie albo tv, sam jako dziecko tego nie doswiadczylem, a jako ojciec ledwo po roku..
To trzymamy kciuki, choć nie wiemy, za co
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 30 gru 2025, 17:28
To chyba tak po prostu już jest, nie da się być szczególnie twardym i się nie martwić, ale jednak przy dziecku jakaś pewność siebie trzeba okazać żeby te emocje nie przechodziły dalej. Staram się do tego racjonalnie podchodzić, ale są rzeczy że jak o nich słyszysz to się nogi same uginają. Tak było teraz jak usłyszałem że choroba może uszkodzić serce. Tak było przy pierwszej ciąży żony gdy biliśmy rekord prędkości w drodze do szpitala bo wszystko było we krwi a lekarz na to, że medycyna wszystkiego nie wie i jak płód będzie chciał się obronić to się obroni a jak nie to nie. Trzeba czekać. Na szczęście było ok ale każda kolejna kontrola czy jakieś wyniki odstające od normy to już był spory stres. I tak to chyba działa że w pewnym wieku jak dochodzą takie obowiązki to ta dorosłość wygląda właśnie tak że martwisz się o innych bardziej niż należy a co za tym idzie dużo więcej stresu dochodzi. U mnie pochodna tego był znaczący wzrost empatii do ludzi, może to i dobrze
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 gru 2025, 17:47
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 30 gru 2025, 18:15
19B10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 30 gru 2025, 18:33
dias
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 30 gru 2025, 22:23
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 01 sty 2026, 12:12
sickstick