ja w ogóle bez popity, chyba nawet filmik byłDuch pisze:Popita przez kielonem? No proszę Was. Na zlocie chyba nikt tak nie udziwniał, prawda? Fieldy, piwus? Ktoś pamięta?
czy ja jestem dziwny?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 sie 2013, 20:21
ja w ogóle bez popity, chyba nawet filmik byłDuch pisze:Popita przez kielonem? No proszę Was. Na zlocie chyba nikt tak nie udziwniał, prawda? Fieldy, piwus? Ktoś pamięta?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 06 sie 2013, 20:25
Był, ale to przed 22 nie ma co wrzucać. Degrengolada pod szyldem fieldy & Mentor nie jest przeznaczona dla osób nieletnichfieldy pisze:ja w ogóle bez popity, chyba nawet filmik był
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 sie 2013, 20:33
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 06 sie 2013, 20:39
Ten ze słynnego zjazdu w Zaniemyślufieldy pisze:ja w ogóle bez popity, chyba nawet filmik byłDuch pisze:Popita przez kielonem? No proszę Was. Na zlocie chyba nikt tak nie udziwniał, prawda? Fieldy, piwus? Ktoś pamięta?
czy ja jestem dziwny?
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 sie 2013, 20:41
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 sie 2013, 20:43
Kto ma za tydz ślub?!Morrow pisze:Hmm biorąc pod uwagę, że za tydzień masz ślub
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 06 sie 2013, 20:46
Morrow pisze:Hmm biorąc pod uwagę, że za tydzień masz ślub musimy się zastanowić co na Ciebie mamy żeby filmik znalazł się jeszcze dzisiaj na forum![]()
Dawajcie albo Doktor co godzinę będzie wrzucał nową piosenkę.
AgaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 sie 2013, 20:47
Jak napisał Maciek, seks małżeński to nie to samo...Agnieszka pisze:Dokładnie za 9 dni .
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 sie 2013, 20:48
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 06 sie 2013, 20:59
Nawet jakby ktoś spróbował, to Babel by powiedział, że na Podkarpaciu walą za to w mordę i by było po próbachDuch pisze:Akurat nie piłem tak do końca do Ciebie, bo słyszałem, żeś chłopak do tańca i do kieliszka. Po prostu rzuciłem okiem na kilka postów, a tam praktycznie wszyscy na jedną nutę śpiewali.bartbuks pisze:Ale jestem mega towarzyski
No i oczywiście się przyłączam. Popita przez kielonem? No proszę Was. Na zlocie chyba nikt tak nie udziwniał, prawda? Fieldy, piwus? Ktoś pamięta?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 sie 2013, 21:06
Wszyscy jesteśmy tacy sami. Dlatego właśnie non-stop mamy ruch na forumBoromir pisze:Żal mi Was. Wszyscy tacy sami: gbure, mało towarzyscy itd. itp.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 sie 2013, 21:13
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 06 sie 2013, 21:14
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 sie 2013, 21:23
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 sie 2013, 21:49
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin