Co nam przyniesie Nowy Rok? - Strona 15

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 gru 2005, 21:50

futbolowa pisze:Ale narazie do tej przerwy jak dla mnie jeszcze daleko. Jak pomyślę, że jutro dwie klasówki mam Rolling Eyes Paranoja.

Taa, jak sobie pomyślę, że praktycznie jedynym nauczycielem, który robi mi największe problemy jest...moja wychowawczyni, to odechciewa sie szkoły.Jutro zapewne poda wyniki testu, którego napisałem dzisiaj, nie będąc świadomym.Bo ona, z ocen : 4,4,3,3,3,2,1,1 mówi że będzie 2+.Tym bardziej mnie dziwi, że jedynki to za brak zadania i z odp, a reszta to testy i kartkówki.No cóż...fuckin bitch...Na dodatek lubi sobie chlasnąć pare słówek mojemu ojcu, które powinny zostać między nami, dlatego święta w tym roku będą trochę sztuczne.Już jutro muszę się zabrać za choinkę :twisted: .

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 gru 2005, 21:58

Jak już jesteśmy przy szkole, to dziś był ostatni dzień edukacji w roku 2005. Poprawiłem wszystko, rysunek techniczny, mechanika budowli itp. mogą mnie cmoknąć.
Uchi_ pisze:4,4,3,3,3,2,1,1
Tendencja spadkowa, niedostateczny na koniec, siadaj na miejsce. Lepsze cuda się dzieją niż 2+, więc nie przejmuj się ;).

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 gru 2005, 22:08

piwus pisze:Tendencja spadkowa, niedostateczny na koniec, siadaj na miejsce. Lepsze cuda się dzieją niż 2+, więc nie przejmuj się Wink.

To oczywiście oceny podane pod względem wysokości :P , a nie terminu ich zdobycia.Otóż nie narzekam, ale zależy mi, żeby z angielskiego mieć dobrą ocenę, to jeszcze mi to kobita utrudnia.Oczywiście i dopisanych zagrożeniach, czy też "panu widmo" z geografii nie będe się rozpisywał, ale mogę stwierdzić, że niezłe cyrki dzieją się u mnie w szkole.
Póki jesteśmy przy świętach, to co ja mam kupić rodzicom pod choinkę ? :olaboga: :rotfl4:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 gru 2005, 22:40

piwus pisze:Poprawiłem wszystko, rysunek techniczny, mechanika budowli itp. mogą mnie cmoknąć.
:zgoda:
Jak jestesmy przy szkole to musze się pochwalic, że mam tylko jedną ocene dopuszczającą. Nieżle, nie?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 gru 2005, 22:41

Uchi_ pisze:Póki jesteśmy przy świętach, to co ja mam kupić rodzicom pod choinkę ?

Obrazek
OKULARY PRZECIWSŁONECZNE Z BLUETOOTH RAZRWire. Motorola Połączenie okularów i bezprzewodowej słuchawki telefonicznej - umożliwiają rozmowy przez komórkę bez użycia kabli - wystarczy nacisnąć guzik na module Bluetooth. Zapewniają bezprzewodową łączność w odległości do 10 metrów od źródła sygnału (np. komórki). Oprawki w trzech wersjach kolorystycznych wykonane są z O-Luminum (materiału o 40% lżejszego od tytanu) i ważą niecałe20g. Bateria RAZRWire wytrzymuje do 6 godzin rozmów lub 100 godzin czuwania.
PS. Naprawdę myślałem, ale w tym nie jestem za dobry. W myśleniu.
'Piotrek' pisze:Jak jestesmy przy szkole to musze się pochwalic, że mam tylko jedną ocene dopuszczającą. Nieżle, nie?
Tak, będę robił rowy, a potem korzystał w celach...ekhem... rekreacyjnych... a tacy ludzie będą siedzieć w urzędach i rządzić państwem.

:? :wink:
Ostatnio zmieniony 21 gru 2005, 22:44 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 21 gru 2005, 22:42

futbolowa pisze:Wolę żeby fundnęli mi tatuaż :wink: :wink:
Jak się domyślam chodzi o herb Rakowa na sercu.... :> :mike: Coś a'la Majdan? :lol:

U mnie dzięki wspaniałomyślnej nieobecności dziekana będę musiał zaiwaniać na uczelnię jeszcze w piątek. Co prawda tylko na w-f ale i tak...

Choinka jeszcze w piwnicy a karp już zaliczył zgon...Widok pośmiertnego skurczu mięśni zaostrza apetyt, nie ma co... :cegła: :bicz:

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 21 gru 2005, 23:11

piwus pisze:a tacy ludzie będą siedzieć w urzędach i rządzić państwem.
Kto wie, być może jak będe już na szczycie, przypomne sobie o piwusie i załatwie Ci jakąś posade. Ale narazie się ucz :?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 gru 2005, 12:35

Uchi_ pisze:.Bo ona, z ocen : 4,4,3,3,3,2,1,1 mówi że będzie 2+.
Wiesz no... Ja kiedyś miałam 2, 2, 4, 4, 5 i wyszła mi 'słaba 2' no to w ogóle weeeź :D
A dzisiaj na dwie klasówki nie poszłam i odsypiałam 6 zarwanych nocy z rzędu :D Jak pięknie jest mieć wolne od szkoły :mike: :mike:
Jak jestesmy przy szkole to musze się pochwalic, że mam tylko jedną ocene dopuszczającą. Nieżle, nie?
O żesz Ty... Ja mam ze 4 razy więcej - gdzie te czasy gdzie lansowałam się świadectwem z paskiem? :cry:
Pisakk pisze:Jak się domyślam chodzi o herb Rakowa na sercu.... Łypiący Majkel Coś a'la Majdan? Laughing
No nie byłoby głupie, ale na sercu raczej odpada ;) Poza tym narazie odcinek lędźwiowy [ponoć tak to się fachowo nazywa ;)] już czeka na wytatuowanie 8) :P
Pisakk pisze:Choinka jeszcze w piwnicy a karp już zaliczył zgon...
Jezu, wszyscy już zwarci i gotowi, a u mnie jeszcze sprzątanie nie skończone, rybsko nie kupione, chonika niewiadomo gdzie... :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 gru 2005, 14:40

futbolowa pisze:Jezu, wszyscy już zwarci i gotowi, a u mnie jeszcze sprzątanie nie skończone, rybsko nie kupione, chonika niewiadomo gdzie...
Nie wszyscy. U mnie też daleko z tyłu :roll: tylko rybki kupione [śledziki oczywiscie - o karpiu już pisałem]
Choinka stoi pod oknem - nabiera mocy.
Za sprzątanie się osobiście nie zabieram - mam od tego zaufanych ludzi 8)
Jutro zabieram się za robienie jakichś potraw światecznych - odpoczniecie sobie :prasa odemnie, bo trochę mi to zajmie
Pisakk pisze:Widok pośmiertnego skurczu mięśni zaostrza apetyt, nie ma co...
mnie już to nie bawi :lol: kupuje zabite zwierzęta - jak widze za dużo krwi to mnie mdli [nie wiedzieliście, ze jestem wrażliwy ? :shock: ]

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 gru 2005, 15:32

fieldy pisze:mnie już to nie bawi Laughing kupuje zabite zwierzęta - jak widze za dużo krwi to mnie mdli [nie wiedzieliście, ze jestem wrażliwy ? Shocked ]
A w tym roku pewnie karpia zabiję ja. Brat jak zwykle spęka, a ojca pewnie nie będzie w promieniu kilku kilometrów :P :P

Ktoś zna jakieś dobre metody zabijania karpika? :>

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 gru 2005, 15:34

futbolowa pisze:Ktoś zna jakieś dobre metody zabijania karpika?
młotkiem przez łeb a jak nie poskutkuje to utopic

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 22 gru 2005, 15:50

Babel pisze:młotkiem przez łeb a jak nie poskutkuje to utopic

Albo można do niego zagadać, wytłumaczyć mu że życie nie ma sensu to może sam się potnie.

Chyba, że masz go w wannie to ciekawym sposobem jest wrzucenie do niej petardy. W ostateczności można wyciągnąć korek i wyjść na papierosa.... :bicz: :hardkor2: :nein:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 gru 2005, 15:58

Babel pisze:młotkiem przez łeb a jak nie poskutkuje to utopic
Utopienie karpia - to może być interesujące :smile2:
Nie wiem czy byłabym w stanie trzasnąć niewinne zwierzątko młotkiem. Zwłaszcza, że mam dziwny zwyczaj karmienia cukrem karpikow zanim zostaną zabite i poćwiartowane.

Oooo, ciekawe jak mój kot zareaguje na rybska w zasięgu swoich niespiłowanych pazurów :roll: :D
Pisakk pisze:Chyba, że masz go w wannie to ciekawym sposobem jest wrzucenie do niej petardy.
Praktykowałeś? :hardkor: :smile2: :smile2: To może być naprawdę ciekawe :D
Pisakk pisze:W ostateczności można wyciągnąć korek i wyjść na papierosa....
Niestety przez skąpstwo jestem niepaląca :P

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 23 gru 2005, 11:11

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 gru 2005, 11:26

Nie chce zakładać nowego tematu, więc tutaj zadam to pytanie.

Mam przeznaczone 20 zł na prezenty pod choinkę, i w tym muszę kupić coś dla siostry (13 lat) i rodziców. Co byście poradzili?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”