Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 22 cze 2015, 20:01
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 22 cze 2015, 20:18
W krańcowych stadiach imprezy po prostu łatwiej przełknąć, ale czy więcej to nie jestem pewienCarbon pisze:Podobno jak się pije zapitka->wódka->zapitka to można więcej w siebie wlać, przynajmniej tak mi mówili. Ale cały kunszt w piciu wódki polega na tym, żeby robić to tym pierwszym sposobem.
Luminos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 22 cze 2015, 20:57
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 cze 2015, 8:33
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 cze 2015, 9:00
Ten manewr popularny jest wsrod malolatow, kiedy sa zmuszani do picia shotow, a nie maja wprawy.dziki16 pisze: zapitka->wódka->zapitka?![]()
![]()
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 cze 2015, 10:00
Hahahahaha, mam dokładnie to samo!Boromir pisze:po czasach studenckich zapitek na samą myśl o soku pomarańczowym to mnie przechodzą dreszcze.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 lip 2016, 23:25
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 27 lip 2016, 23:39
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 lip 2016, 23:50
kurcze pieczone, kolego ja przez 2 mc. dzien w jebany dzien bez wolnych niedziel musze wstawac o 7 rano do fizycznej roboty. Gdyby nie ten gorzki fakt to raczył bym się i nawet cytrynówą spirytusową akademicką po której głowy trzeba szukać jak pokemonów.
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 28 lip 2016, 0:05
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 28 lip 2016, 9:15
Zależy jak wysokoprocentowego. Jak interesuje Cię coś bardziej light - polecam pigwówkę Soplicy. Można duże ilości i rano jest super. Z tym że to ma tylko 32%.kaczy pisze:Witam serdecznie. Będę rad zasięgając opinii waszej odnośnie trunku wysokoprocentowego który powoduje najmniejszy dyskomfort dnia następnego.
Tabletki apap, chociaż skuteczne w swoim działaniu, podobno na wątrobę wpływ miewają nieprzyjazny. Aby uniknąć zażywania tego specyfiku czego winien ja się raczyć dnia poprzedniego ?
Mój typ pada na RED LABEL, ale jeśli kto zna coś lepszego ?
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 28 lip 2016, 14:27
Wodą z cytryną w niezrozumiałych dla normalnych ludzi ilościach. Serio - ja wódki raczej nie pijam,głównie browar (i piję bro->kufel wody>bro>kufel wody), ale kilka tygodni temu na urodzinach kumpla poszło w wódżitsu i to w konkretnych ilościach. Jednak przy tym machnąłem 5-6 litrów wody z cytryną (kumpel mi liczył do 4,5l, bo dziwnie na to patrzył
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 28 lip 2016, 14:47
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 28 lip 2016, 14:56
czarny samael
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio