Z tym Miqusiem a'la Rasiakiem to trochę naciągane, ale zawsze to jakaś odmiana na forum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 gru 2005, 22:22
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 gru 2005, 22:25
Snipp_ pisze:Co za kretynizm, do czorta. Dawno się nie uśmiałem z czyjejś głupoty.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 gru 2005, 22:26
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 05 gru 2005, 22:26
Kaczyński: 'Spieprzaj dziadu!'Gmoh : hehe
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 05 gru 2005, 22:28
Może czas poczytac swój pamietnikSnipp_ pisze:Co za kretynizm, do czorta. Dawno się nie uśmiałem z czyjejś głupoty.
Tomachos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 gru 2005, 22:29
No, glownym bledem bylo wystawienie Ciebie na lewa strone... No ale co zrobic, jak Dombrosiowi odwaliloChlopaczek pisze:Utwierdza mnie to w przekonaniu ze trener Jarzyna kompletnie nie zna sie na pilce
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 gru 2005, 22:29
Snipp_ pisze:Tak poza tym jaki był cel tego tekstu? To pewnie znowu jakaś napinka . Nawet nie potrafisz poprawnie nicka napisać. Pff.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 05 gru 2005, 22:33
Ej!Tomachos pisze:Może czas poczytac swój pamietnik
Przepraszam panie trenerzeKrzysztof Jarzyna pisze: A Snipp jest poprostu zazdrosny, bo to nie on zostal bohaterem! OT co!
Fakt.serek408 pisze:Jesteś zły bo Jarzyna Cie nie wpóścił
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 gru 2005, 22:41
Przypuszczam, że pierwszym zakupem będzie Mikus.Krzysztof Jarzyna pisze:PS. Chyba zaraz wysle moje CV do Realu Think dolacze realcje z tego meczu... Sorry chlopaki, chyba dlugo tu juz nie popise Wink
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 gru 2005, 22:53
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 gru 2005, 22:55
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 gru 2005, 23:02
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: leffmeister » 06 gru 2005, 7:45
leffmeister
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 gru 2005, 10:04
Trenerz KJ - ja nigdy nie grałem na prawej obronie - skąd taki pomysł ?serek408 pisze:pilka.pl
Piwus
Fieldy , Kostek , Corinthias , RoRo
Chlopaczek , Zaza , Tomusmc , Smithu
Niggaz , Mikusinski
wybaczcie - dzień przed meczem było małe spotkanie w gronie przyjaciółserek408 pisze:Fieldy okazał się za wolny na błyskawicznego nr9
też był na spotkaniuserek408 pisze:Sz: pierwszy kontakt z piłką Uchiego , uderzenie z dystansu , ale nad bramką
G: oj nie przyłożył się
fserek408 pisze:w między czasie zgasło światło na 6 minut i do akcji wstąpiły wpsaniałe czirliderki
a później nie zapomnij zostawić go na ręcznymleffmeister pisze:A tobie sinpp_ proponuje wrzucić na luz.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 06 gru 2005, 16:17
Nie chce mi się, nie mam ochoty. ; >leffmeister pisze:A tobie sinpp_ proponuje wrzucić na luz.
Czyli jednak mnie zbanujecie?Tomusmc pisze:Snipp_ zazdrośniku wcale nie musiałeś tego czytać
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio