nie masz prawka jeszcze? A ile Ty masz lat?cloner pisze:Odświeżam stary temat.
Takie pytanie: czy taki stary alkoholik jak ja ma szanse nauczyć się tego wszystkiego i zdać prawko?No i ewentualnie w jakim okresie najlepiej się zapisać
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 12 gru 2014, 11:26
nie masz prawka jeszcze? A ile Ty masz lat?cloner pisze:Odświeżam stary temat.
Takie pytanie: czy taki stary alkoholik jak ja ma szanse nauczyć się tego wszystkiego i zdać prawko?No i ewentualnie w jakim okresie najlepiej się zapisać
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 gru 2014, 11:35
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 12 gru 2014, 11:40
Luminos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 12 gru 2014, 11:55
No spoko spoko,tylko pytałemcloner pisze:28 skończone. No widzisz, nie wszyscy faceci od małego interesują sie motoryzacją. No i nie wszystkich którzy kończąc osiemnastkę, stać na kupno auta.
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 gru 2014, 12:04
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 12 gru 2014, 12:32
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 12 gru 2014, 13:00
Ja mam 21, prawko zaczalem robic na pierwszych wakacjach po skonczonej osiemnastce mimo ze wiedzialem ze przez najblizsze kilka lat nie bede mial auta. Po prostu jest to rzecz ktora zawsze sie moze przydac i w zaden sposob nie zaluje ze zrobilem. A czy da sie nauczyc? Wszystko zalezy od checi, chodz znam pare wyjatkowcloner pisze:28 skończone. No widzisz, nie wszyscy faceci od małego interesują sie motoryzacją. No i nie wszystkich którzy kończąc osiemnastkę, stać na kupno auta.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 12 gru 2014, 13:15
No i nie wszystkie kobiety interesują się motoryzacją, a jeżdżącloner pisze:28 skończone. No widzisz, nie wszyscy faceci od małego interesują sie motoryzacją. No i nie wszystkich którzy kończąc osiemnastkę, stać na kupno auta.
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 gru 2014, 13:20
Trudno się nie zgodzić. Wszystko zależy od chęci, CHOĆ znam parę wyjątków.DDK pisze:A czy da sie nauczyc? Wszystko zalezy od checi, chodz znam pare wyjatkow
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 12 gru 2014, 13:27
Identycznie u mnie. Teraz to nie wiem czy bym w ogóle zdał na tych nowych zasadach. Ale życzę Ci cloner powodzenia. Dla chcącego nic trudnego.Duch pisze:Ja prawko zrobiłem jeszcze w liceum i nie żałuję. Niższe ceny, stare warunki - było lepiej. Dzisiaj, pomijając fakt, że jest drogo i na innych zasadach, po prostu ciężko by było znaleźć czas.
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 gru 2014, 13:32
Ale jest jakaś nowa teoria czy jak zdawałęm w 2013 to jest ta, o której mówisz? Czy znowu jakaś nowa weszła?Luminos pisze:Nowa teoria to pogrom dla każdego, niezależnie od wieku![]()
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 12 gru 2014, 15:16
moj blad, ale tak to jest jak sie korzysta z jakiejs starej klawiatury i na nia patrzy i nie mysli co pisze.cloner pisze:Trudno się nie zgodzić. Wszystko zależy od chęci, CHOĆ znam parę wyjątków.DDK pisze:A czy da sie nauczyc? Wszystko zalezy od checi, chodz znam pare wyjatkow
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 12 gru 2014, 17:40
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 12 gru 2014, 17:50
JestemHardcorem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 gru 2014, 17:54
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio