Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 gru 2014, 19:33
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 27 gru 2014, 11:35
To mnie teraz zachęciłeś! Musze swojej teściowej nałożyć do głowy i niech robiJestemHardcorem pisze:Moja ciotka ma 56 lat, na poczatku tego roku poszła na prawo jazdy i za 4 razem zdała. Moze nie jest mistrzem kierownicy,ale jakos sobie radzi i dupsko wozi autem
edmundo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 mar 2015, 17:53
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 mar 2015, 17:57
Dostałem jakiegoś zaćmienia umysłu. Gościu mówi, że mam skręcać w lewo. Ja trochę zwieszony zastanawiam się czy tu czy na następnym w lewo. I gdy minąłem już skrzyżowanie, zakręciłem na całą pizde i dodałem gazu. Gdyby nie wyjątkowa czujność egzaminatora staranował bym ogrodzenie posesji. Jak blondynka
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 mar 2015, 18:04
ta, mistrz, do czasu aż kogoś zabijeKamil232 pisze:Mistrz
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 mar 2015, 18:12
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 12 mar 2015, 18:22
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 mar 2015, 18:27
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 mar 2015, 18:31
Ja tam miałem 3 godziny przed egzaminem, tzn od 7 do 10 jeździłęm, poszedłem do domu, o 16 pojechałem i nie zdałem. W ogóle ja miałem akcje taką, że kompletnie zestresowany, na początku już na placu noga mi latała na sprzegle i wszystko na nic. Wyjechałem, gościu kazał skręcić lekko w lewo tam gdzie ZAWSZE się jeździło na jeździe w prawo i podobno w 90% przypadkach jeździ się w prawo i ja głupotę zrobiłem bo już nie mogłem na pas wrócić. Potem na rondzie kazał pojechać w lewo to ja zawróciłemkaczy pisze:Już zapisałem się na 12 godzin doszkalających w 3 dni poprzedzające
To zależy od szkoły. Nie każda szkoła ci da papiery jeśli stwierdzą, że jesteś do dupy i nic z tego nie będzie. Jest w końcu egzamin wewnętrzny Ale wiem, że są szkoły, które po prostu olewają to i cię puszczą tak czy inaczej...BadBoy pisze:Jazdy nie maja nic wspólnego z dopuszczeniem do egzaminu bo wystarczy ze wyjeździsz godziny i jedziesz sie zapisaćale kaczy mistrz
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 mar 2015, 18:52
Cały kurs ukończyłem w 2012 roku, więc już sporo wiedzy przepadło. A egzamin wewnętrzny wyglądał tak, że wcale się nie odbył. Po rozmowie z instruktorem doszliśmy do wniosku, że będę musiał dobrać dodatkowych godzin, bo nie ogarniam, a on i tak mi to zaliczy, żebym chociaż papierki miał z głowy.Magnum pisze:To zależy od szkoły. Nie każda szkoła ci da papiery jeśli stwierdzą, że jesteś do dupy i nic z tego nie będzie. Jest w końcu egzamin wewnętrzny Ale wiem, że są szkoły, które po prostu olewają to i cię puszczą tak czy inaczej...
Dokładnie tak było. Zamyśliłem się. Po za tym to moje pierwsze podejście do praktycznego, a tutaj zasadnicza różnica, że instruktor zawsze wszystko korygował, a egzaminator tylko wyczekuje błędu.Kamil232 pisze: Zestresował się na egzaminie, przeoczył instrukcje egzaminatora chciał naprawić błąd i wyszło jak wyszło. W stresie różne dziwne rzeczy ludzie robią.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 mar 2015, 19:43
To powinno być jak z jazdą na rowerze, tego się nie powinno zapominaćkaczy pisze:Cały kurs ukończyłem w 2012 roku, więc już sporo wiedzy przepadło.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 mar 2015, 19:46
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 12 mar 2015, 20:39
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 12 mar 2015, 20:47
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 mar 2015, 21:37
To jest właśnie tragiczne w USA - bo tutaj trzeba mieć praktycznie prawo jazdyPrawda jest taka że nie każdy nadaje się na kierowce i nie każdy musi mieć prawko. Drugą sprawą to program nauczania na kursach- wordy i ośrodki to maszynka do strzepania kasy, oni Cie uczą jak zdać a nie jak jezdzić .
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio