Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 05 gru 2006, 20:38
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 09 gru 2006, 11:17
Tomasz.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 14 gru 2006, 21:07
Tomasz.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 14 gru 2006, 21:37
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 14 gru 2006, 21:45
Tomasz.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 22 gru 2006, 19:19
Tomasz.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 gru 2006, 19:50
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 gru 2006, 21:42
Otóż to. Używaj czasem myślinków i - przede wszystkim - kropek. Część zdań powinieneś skrócić, bo wyglądają nieco nieskładnie.bellus pisze:Dużo można w nim poprawić. Najbardziej rzuca się w oczy to, że zbyt długie zdania piszesz.
A nie lepiej:Futbol to niewątpliwie piękny sport, ma mnóstwo wielbicieli na całym świecie, dlaczego właśnie on, a nie na przykład siatkówka czy golf ma tylu fanatyków?
Litości! 'spotkały się w Pucharze Niemiec, bukmacherzy, kibice'? W jednym zdaniu takie połączenie?Tomasz. pisze:W środę jednak spotkały się w Pucharze Niemiec, bukmacherzy, kibice, dziennikarze twierdzili, że Bayern na luzie powinien wygrać ze znacznie słabszą Alemannią.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 22 gru 2006, 22:06
Jako że z humanistą mam niewiele wspólnego to mogę nie miec racji ale wydaje mi się że powinno byc tak:futbolowa pisze:A nie lepiej:
"Futbol to niewątpliwie piękny sport - ma mnóstwo wielbicieli na całym świecie. Dlaczego właśnie on, a nie - na przykład- siatkówka czy golf, ma tylu fanatyków?"
"W środę jednak spotkały się w Pucharze Niemiec (tu przygarnij kropka) '.' i piszesz kolejne zdanieW środę jednak spotkały się w Pucharze Niemiec, bukmacherzy, kibice, dziennikarze twierdzili, że Bayern na luzie powinien wygrać ze znacznie słabszą Alemannią.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 gru 2006, 22:13
Nie przeczę, tak również jest poprawnie.Yukasz pisze: Jako że z humanistą mam niewiele wspólnego to mogę nie miec racji ale wydaje mi się że powinno byc tak:
"Futbol to niewątpliwie piękny sport - ma mnóstwo wielbicieli na całym świecie. Dlaczego właśnie on, a nie na przykład siatkówka czy golf, ma tylu fanatyków?"
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 13 lut 2007, 18:41
Berik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio