Co Was w kobietach najbardziej ekscytuje? - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 18:07

Axel Hammond pisze:Kobiety są cholernie irytujące. Wiedzą wszystko najlepiej i są skore do kłótni o byle badziew. W dodatku w głowie im same głupoty, np. małżenstwo czy dzieci. Na dodatek większość z nich jest brzydka a reszta głupia i nic nie można znaleźć. A gadki z nimi są denne i płytkie - nic ciekawego. Generalnie gardzę kobietami.

hehehe gdybym ja mial takie podejscie byloby jednego problemu mniej na tym swiecie dla mnie :P

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 30 gru 2004, 18:12

Axel Hammond pisze:Kobiety są cholernie irytujące. Wiedzą wszystko najlepiej i są skore do kłótni o byle badziew. W dodatku w głowie im same głupoty, np. małżenstwo czy dzieci. Na dodatek większość z nich jest brzydka a reszta głupia i nic nie można znaleźć. A gadki z nimi są denne i płytkie - nic ciekawego. Generalnie gardzę kobietami.
Nie obrazaj kobiet bo gdyby nie one nie bylo by nas tu :D . Na dziwne kobiety trafiales w swoim zyciu, bo jakos te ktore ja znam sa inne o tego co ty napisales.

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 30 gru 2004, 20:44

mimek pisze:
Nie obrazaj kobiet bo gdyby nie one nie bylo by nas tu :D . Na dziwne kobiety trafiales w swoim zyciu, bo jakos te ktore ja znam sa inne o tego co ty napisales.
To raczej ty trafiasz na dziwne. Normalna baba potrafi tylko wkurzać i doprowadzać do szału. Nie dziwię się, że te wszystkie związki są tak krótkotrwałe.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 30 gru 2004, 22:41

Axel Hammond pisze:
mimek pisze:
To raczej ty trafiasz na dziwne. Normalna baba potrafi tylko wkurzać i doprowadzać do szału. Nie dziwię się, że te wszystkie związki są tak krótkotrwałe.
Z Twoich postow wnioskuje ze raczej interesujesz sie bardziej facetami bo skoro nie dziewczyny to kto?

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 gru 2004, 23:02

Dorian może ten cały Alex ma chrapke na krótegoś ze strony ! :D Bo wynika jasno że kobiety mu nie pasuja ........

Ja jestem zdania że w każda kobieta coś ma w sobie tylko pożądny chłop musi to umnieć znaleś w pieknej istocie :D

I każdą kobiete idzie zaakceptawać tylko trzeba chcieć ......

Jaki był by świat bez kobiet !!! to lepiej nie myśleć ! !

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 23:08

DORIAN pisze:
Axel Hammond pisze:
mimek pisze:Nie obrazaj kobiet bo gdyby nie one nie bylo by nas tu :D . Na dziwne kobiety trafiales w swoim zyciu, bo jakos te ktore ja znam sa inne o tego co ty napisales.
Z Twoich postow wnioskuje ze raczej interesujesz sie bardziej facetami bo skoro nie dziewczyny to kto?

ten koles po prostu probuje zwrocic na siebie uwage i tyle takie rzeczy piszac, takie jest moje zdanie 8)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 31 gru 2004, 0:01

DORIAN pisze:
Axel Hammond pisze:
mimek pisze:Nie obrazaj kobiet bo gdyby nie one nie bylo by nas tu :D . Na dziwne kobiety trafiales w swoim zyciu, bo jakos te ktore ja znam sa inne o tego co ty napisales.
hehe.. kto jest chętny zgłaszać się :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 31 gru 2004, 0:18

DORIAN pisze:
Axel Hammond pisze:
Dziewczyny owszem, są wkurzające, ale jak się je utemperuje i będzie krótko trzymac to nie ma większych problemów. Pamiętajcie tylko zeby za mocno nie zluzować łańcucha, bo wam się panna zerwie.
_*For_zaza_Milan*_ pisze:Dorian może ten cały Alex ma chrapke na krótegoś ze strony ! :D Bo wynika jasno że kobiety mu nie pasuja ........

Ja jestem zdania że w każda kobieta coś ma w sobie tylko pożądny chłop musi to umnieć znaleś w pieknej istocie :D

I każdą kobiete idzie zaakceptawać tylko trzeba chcieć ......

Jaki był by świat bez kobiet !!! to lepiej nie myśleć ! !
Nie Alex, tylko Axel. Nie życzę sobie przeinaczania mojego imienia, godzi to w moją polską dumę.
I nie każdą kobietę można zaakceptować. Jeśli jest wyjątkowo głupia, to nijak nie idzie.
Skąd wiesz jaki byłby świat bez kobiet? Może Bóg (który nie istnieje) wymyśliłby coś lepszego niż kawałek mięsa z dziurą (na widok którego wszyscy macie kisiel w gaciach). Pomyśl o tym.

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 31 gru 2004, 0:19

DORIAN pisze: ja znalazlem swoja 2 polowke
A pierwszą już wypiłeś :D :?:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 31 gru 2004, 10:56

Lazioman pisze:
DORIAN pisze: ja znalazlem swoja 2 polowke
A pierwszą już wypiłeś :D :?:
:twisted: moze dzisiaj :P
Axel Hammond pisze: Może Bóg (który nie istnieje) wymyśliłby coś lepszego niż kawałek mięsa z dziurą (na widok którego wszyscy macie kisiel w gaciach). Pomyśl o tym.
Coraz lepiej,widze ze jestes tez ateista...
Nie osadzam Cie tylko pisze prawde bo wydaje mi sie ze udajesz kogos kim naprawde nie jestes.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 31 gru 2004, 10:58

Axel Hammond pisze:
Skąd wiesz jaki byłby świat bez kobiet? Może Bóg (który nie istnieje) wymyśliłby coś lepszego niż kawałek mięsa z dziurą (na widok którego wszyscy macie kisiel w gaciach). Pomyśl o tym.
Dostajesz 1 WP, chyba rozumiesz za co

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 31 gru 2004, 11:29

pippen pisze:
Axel Hammond pisze:
Nie rozumiem. Czy ja kogoś obraziłem? Czy ja przekląłem? Piszę nie na temat? Nie wiem... To mi wygląda na ograniczanie swobody wypowiedzi...

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 31 gru 2004, 11:33

Axel Hammond pisze:
pippen pisze:
Axel Hammond pisze:
Nie rozumiem. Czy ja kogoś obraziłem? Czy ja przekląłem? Piszę nie na temat? Nie wiem... To mi wygląda na ograniczanie swobody wypowiedzi...
Twoja wypowiedz mogla urazic dziewczyny piszace na forum,jest ich malo ale jednak sa :wink:
Axel Hammond pisze:kawałek mięsa z dziurą
To chyba nie jest normalne okreslenie co? :?
Axel Hammond pisze:To mi wygląda na ograniczanie swobody wypowiedzi...
Nie jest ograniczone ale takie odpowiedzi nie bede tolerowane przez modow.
Ostatnio zmieniony 31 gru 2004, 11:34 przez DORIAN, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 31 gru 2004, 11:33

Axel Hammond pisze:
pippen pisze:
Axel Hammond pisze:
Jedyną rzeczą na tym forum, która ogranicza wypowiedź, jest Regulamin.
A ty naruszyłeś go. Ten Twój wulgarny zwrot spowodował, że dostałeś WP.
Staraj się pewne informacje, myśl i tego typu sparwy przedtswiać w bardziej kulturalny nie krzywdzący nikogo sposób.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 31 gru 2004, 13:19

Axel Hammond pisze:Nie Alex, tylko Axel. Nie życzę sobie przeinaczania mojego imienia, godzi to w moją polską dumę.
Szczególnie nick "Axel Hammond" i jego przeinaczenie ma prawo godzić w Twoją polską dumę 8) Interesujące 8)
Axel Hammond pisze:Może Bóg (który nie istnieje) wymyśliłby coś lepszego niż
Właśnie. Pierwsza część zdania jest dobitna. "Może Bóg (który nie istnieje) wymyśliłby..." Hahaha. Bóg, który nie istnieje a jednak coś wymyśla 8) Nie martw się, mama nie powinna bawić się z Tobą grabkami :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”