Wakacje... - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 24 cze 2005, 16:17

Ja narazie zostaje we Wrocławiu ale 10 lipca wyjezdzam do Karpacza ze swoja dziewczyna na 12 dni mała chatka bedzie zapewne bardzo miło :D pozniej wracam znow do Wrocka i wyjezdzam na Woodstock.
Na koncowke sierpnia planow jeszcze nie mam byc moze wyjade do Czech z wieksza grupa znajomych :roll: ale to narazie nic pewnego.
pozdro.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 cze 2005, 16:23

Hmm, jak ktoś chce zarobić, to słyszałem, że szukają gości do rozdawania ulotek na Rynku. W przebraniu misia 8).

Wakacje się zaczęły, pora zabić pocentami te resztki szarych komórek. Ogólnie to zapowiadają się u mnie wakacje w mieście. Jakoś mnie nie rajcuje jechanie z kolegami na wieś i lądowanie co wieczór w rowie :roll:. Wolne jak wolne, różnicy duzej nie czuję, ale przynajmniej w koncu pojawił się bób :).

Poza tym jak wakacje, to sezon ogórkowy. Szalejace pożary, salmonella, wściekłe psy, cygani porywający dzieci, UFO, atak pszczół afrykańskich, mordecy dewot czyli ogólnie ploty. Już słyszałem historię, że zalew w Kryspinowie jest skażony :twisted:. Setki osób, które tam się codziennie kąpią maja lekką lipę :lol:. Chyba bedą promieniować.

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 24 cze 2005, 16:45

piwus pisze: Poza tym jak wakacje, to sezon ogórkowy. Szalejace pożary, salmonella, wściekłe psy, cygani porywający dzieci, UFO, atak pszczół afrykańskich, mordecy dewot czyli ogólnie ploty. Już słyszałem historię, że zalew w Kryspinowie jest skażony :twisted:. Setki osób, które tam się codziennie kąpią maja lekką lipę :lol:. Chyba bedą promieniować.
Piwuś, ja bede tam jezdzil w wakacje ciągle do Kryspinowa :lol: :twisted: No nareszcie wakacje najpierw jade sie rozerwac na wies pod Krakow a poznie nie wiem :wink:

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 24 cze 2005, 18:59

piwus pisze:
Wakacje się zaczęły, pora zabić pocentami te resztki szarych komórek.
A ty co nawalony siedzisz przed kompem?? :D bo jaokoś żadko nie ma Cie na forum, wieć sie zastanoawim kiedy tymi procentami zabijasz szare komórki :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 cze 2005, 19:05

A jestem w domu od jakiś pół godziny :wink:. Już to kiedyś mówiłem, że jak komp jest włączony, to mam na tej stronce. A komp jest często na chodzie jak mnie nie ma, bo czasem trzeba coś ściągnąć z neta.

Ale jak walne focha i zrobię sobie wolne od forum, to zatęsknicie niewierne Tomasze :lol:.

A Ciebie Pippen sobie zapamiętam, ze podważasz moje słowa :twisted:.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 24 cze 2005, 19:11

hehehehhe To chociaż na tych melanżach wypij moje zdrowie

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 cze 2005, 19:13

Melanże się nie szykują :?. Na razie preferujemy styl podblokowy. Na słońcu lepiej wchodzi :wink:.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 24 cze 2005, 19:20

styl podblokowy z browarem z winem czy z wódką bez przepity z gwinta albo z kubka??

pod blokiem centralnie to tak troche na ryzyku bo mozna dostać mandat :D

w okilicy bloku to tez ładny melanż można zrobić.

a na słońcu to może nei wchodzi szybcie , tylko szybciej działa :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 cze 2005, 19:29

Fachowiec :lol:. Cięzko tłumaczyć, ale to nie jest centralnie pod blokiem tylko na sporym hmm, placu z kilkoma boiskami, bajerami dla dzieci. Zwykle siada się na ławkach między dewotami a matkami z dziecmi i czeka się, aż towarzystwo odkryje, że im się gdzieś spieszy. A jak policja się zagęszcza w osiedle to święto, bo robić się nie chce, a osiedle pełne lumpów do spisania.

Dobre piwko nie jest złe. Przyznam się, że czystej na takiej pogodzie na zewnątrz jeszcze nie próbowałem, efekty mogą być opłakane :wink:.

Co robi z człowiekiem upał miałem przykład w szkole na zakończeniu. Jeszcze z czymś mocniejszym, to byłaby masakra.

Awatar użytkownika
paszkwil
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: paszkwil » 24 cze 2005, 19:30

ja na wakacje ( dokladniej do pracy)jade jutro do WLoch(Rzymu) bede tam jakis miesiac...wiec przez calutki miesiac bedziecie miec spokoj i beze mnie: )

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 27 cze 2005, 13:21

Ojejejej ile ja to już czasu nie byłem na tym forum :shock: :shock: :shock: ale niestety nie było czasu na to :D ale za to teraz powracam i zapewne będę sporo pisał (na temat oczywiście :D) Tak więc Witam wszystkich i PozdroO. A co do tematu to ja sowje wakacje mam zamiar spedzic troszke nad morzem i ostatnio wyczaiłem fajną kolonie do Chorwacji i chyba z niej skorzystam :D, ale póki co zamulam w Ursusie i sie nudze :(

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 27 cze 2005, 13:26

JA najchetniej poszedlbym sobie do pracy , ale nie magdzie szkoda :? , moze stary mnie znowu do Anglii do pracy wezmie , fajnie byloby strasznie duzo kasy tam daja :!: nie to co u nas , a poza tym to bede sie na sloneczku wylegiwal grywal w pilke, a wieczorami trudnil sie wyrywaniem dziewczat na dyskotekach i festynach :wink: bedzie fajnie jak co roku zreszta :lol:

ŻYCZE WAM UDANYC?H WAKACJI !! !! !!

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 27 cze 2005, 13:31

Picie do rana, spanie do południa ,i tak wakacje zlecą w miłej atmosferze :D :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 cze 2005, 16:48

Ehh, lato :D. Koledzy mnie obudzili, wyciągnęli nad rzekę. Nie mam pojęcia ile jest na zewnątrz, ale na moje to z 40 stopni bedzie :twisted:. Jeden minus, że nie zdążyłem przepić 5 zetów, bo mi gdzieś wypadły :?. Mać. Ogłaszam bankructwo. Już dziś nie pije. chyba, ze ma ktos pożcyć piątaka? Oddam z procentem :lol:.

Chyba jedank pojade na ta wies zapijać się po rowach, ale jeszcze nie ustalona jest data.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 28 cze 2005, 16:58

piwus pisze:Chyba jedank pojade na ta wies zapijać się po rowach, ale jeszcze nie ustalona jest data.
Przyjedź do mnie na wieś :lol: Kolegów będziesz miałe dużo, a rowów jeszcze więcej :D Sklepik z piwkiem jest, nawet dwa w obrębie 2km. Koledzy od 12 do 87 lat. Do wyboru do koloru! Rowy o wymiarch 1x17x2 albo 1,5x10x2 z brudną wodą gratis. Kobitki: obecnie tylko jedna - 13 lat. Sexi ryj niczym koński. Dwa lasy i dwie szkoły do podpalenia.
Krzaczków do załatwienia nie brakuje, do tego luksusowy żółty kibel nie uzywany od ok. 10 lat! Czysty przystanek do zamazania i rozpieprzenia.
Kilku gości do pobicia.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”