na tej stronce masz jej galerie www.bachleda-curus.art.pl/ galeria_c01.html

mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 mar 2005, 18:34

RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 18 mar 2005, 18:39
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 mar 2005, 18:52
Moim skromnym zdaniem Doda jest wypudrowanąkukłą po operacji plastycznej, ale każdy lubi to co lubiBUNCH pisze:Nie ma co, DODA is the most beautiful!
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 18 mar 2005, 18:58
A moje skromne zdanie jest identyczne jak kolegi RoRo, dodam tylko że ona ma lekko skrzywiona psychikę (jak na mój gust)RoRo pisze:Moim skromnym zdaniem Doda jest wypudrowanąkukłą po operacji plastycznej, ale każdy lubi to co lubiBUNCH pisze:Nie ma co, DODA is the most beautiful!:D:D Bez obrazy
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 mar 2005, 21:55
Nie no Dodzia to ma już nieźle pod sufiten naj..anemrc pisze:A moje skromne zdanie jest identyczne jak kolegi RoRo, dodam tylko że ona ma lekko skrzywiona psychikę (jak na mój gust)RoRo pisze:Moim skromnym zdaniem Doda jest wypudrowaną kukłą po operacji plastycznej, ale każdy lubi to co lubiBUNCH pisze:Nie ma co, DODA is the most beautiful!:D:D Bez obrazy
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 18 mar 2005, 22:08
gringo7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 18 mar 2005, 22:12
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 mar 2005, 22:14
Według mnie Doda wydaje sie, i jestbumcyk pisze:tak seri to już wole Dode niż tą Mandaryne
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 mar 2005, 22:15
Ale chłopcy macie gust. Najpierw ten dowalił z Dody a teraz z Mandarynygringo7 pisze:mi doda tez jakos specjalnie sie nie podoba ale MOIM ZDANIEM Majdanowi zardrosci wiekszosc polskich meszczyzna co sadzice o Marcie Wisniewskiej ? ? ? oczywiscie po transformacji(powiekszeniu) biustu
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 mar 2005, 22:20
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 18 mar 2005, 22:26
Kolego RoRORoRo pisze:Dobra teraz mały test inteligencji kolego z Bobem Marleyem
To, że powiedziałem, że Mamndaryna jest Ładniejsza !!! nie oznacza, że mi sie podoba![]()
To, że napisałem, że ma ładniejsza twarz tez nie oznacza, że jej twarz mi sie podoba...
To sie nazywa porównanie. Zajżyj do książki z Polskiego
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 18 mar 2005, 22:52
gringo7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 mar 2005, 23:01
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 mar 2005, 23:31
petru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio