Pomoc w lekcjach - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 maja 2005, 20:27

Serio? :lol:
Może uda mi się zdać ;) Nie chciałabym kiblować :P

Z góry dzięki ;]

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 maja 2005, 21:01

moze bys tak poszukala w necie, np. google.com? prawo hooka jest banalie proste i oczywiste. zadna filozofia. sprowadza sie do tego, ze im mocniej ciagniesz sprezyne tym bardziej sie ona wydluza. ot cale prawo. doswiadczenie pewnie polega na tym, ze masz ciagnac ta sprezyne jakas sila i doswiadczalnie udowodnic ze wydluzenie jest wprost proporcjonalne do sily.

i jak dziewczyna moze kiblowac? :shock: :roll:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 maja 2005, 21:09

Jak Polak może kibicować hiszpańskiemu klubowi :shock:? W mieście nie ma zbyt wielu drużyn?

Gdyby ktoś miał informacje o usługach w sieci, to byłbym wdzięczny. Potrzebuje ogólnych wiadomości, referat do szkoły :roll:.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 maja 2005, 21:29

jeste wielu polakow kibicujacych klubom z zagranicy, nawet wiecej niz tych co kibicuja polskim klubom. nie wiem czemu cie to dziwi :shock:
jak by w polsce byl ktos komu warto kibicowac moze bym kibicowal, ale teraz juz za pozno na zmiane klubu.

najpierw musisz wiedziec jakie uslugi i wtedy cos znajdziesz

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 maja 2005, 21:30

Na 35 osób zagrożona jest połowa.
A mam 1,1,4+,4 i 5 :/ - zresztą nieważne ;)
A jakbym na googlach znalazła proste doświadczenie chyba bym nie prosła o pomoc, prawda? :P

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 maja 2005, 21:31

jeste wielu polakow kibicujacych klubom z zagranicy, nawet wiecej niz tych co kibicuja polskim klubom. nie wiem czemu cie to dziwi :shock:
jak by w polsce byl ktos komu warto kibicowac moze bym kibicowal, ale teraz juz za pozno na zmiane klubu.

najpierw musisz wiedziec jakie uslugi i wtedy cos znajdziesz. jak wiesz o jakie uslugi pytac to ======> www.google.com

nie to zebym byl niegrzeczny, ale jak mozna znalezc to szukajcie. jak bede sie mogl na cos przydac, a bede wiedzial, ze ciezko znalezc, to chetnie pomoge.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 maja 2005, 21:44

Pytam, bo nie wiem jakie. Z googla korzystałem już, o to się nie martw :lol:. Cały czas wyskakują konkretne propozycje, a ja nie jestm zainteresowany usługami Ery. Gość nie będzie za bardzo zadowlony, kiedy w referacie umieszczę cennik sieci komórkowych :wink:.

A pytanie moje drugie, jest tak uzasadnione, jak zastanawianie się czy dziewczyna może kibicować. Zapewniam się, że jest w Polsce sporo dziewczyn, które m. in. organizują oprawy na meczach. Czyli są trochę bardziej przydatne dla klubu, niż kibic oddalony oddalony od niego o parę stów kilometrów. No chyba, że liczyłeś na jakąś burzliwą dyskusję, określanie profilów psychologicznych kibicek. Jeśli tak, to nie skumałem :lol:. Moja wina :twisted:.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 maja 2005, 21:46

Ale on o kiblowanie a nie kibicowanie pytał, jeśli się nie mylę ;)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 maja 2005, 21:46

zawdi pisze:jeste wielu polakow kibicujacych klubom z zagranicy, nawet wiecej niz tych co kibicuja polskim klubom. nie wiem czemu cie to dziwi :shock:
Niewiem czy zrozumiałeś przesłanie Piwusa. Jeśli nie to Ci zaraz wytłumacze. Napisałeś "jak dziewczyna moze kiblowac?" to Piwus odpisał "Jak Polak może kibicować hiszpańskiemu klubowi?" tzn głupie pytanie głupia odpowiedź :) Pozdro

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 maja 2005, 21:53

Czyli wyszedłem na analfabetę, się mylnęło w oczach, przeczytałem kibicować :lol: :lol: :lol: :lol:.

A uzasadnienie Tomusmc było sensowne nawet, gdyby nie mój poźniejszy post. :lol: :lol: :lol:. Sorry, zawdi :wink:.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 maja 2005, 22:02

piwus pisze:Czyli wyszedłem na analfabetę, się mylnęło w oczach, przeczytałem kibicować :lol: :lol: :lol: :lol:.

A uzasadnienie Tomusmc było sensowne nawet, gdyby nie mój poźniejszy post. :lol: :lol: :lol:. Sorry, zawdi :wink:.
Czyli ja też źle zrozumiałem :D Widzisz? ja Ci ratuje tyłek, a Ty wszystko psujesz ;)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 16 maja 2005, 23:10

Tomusmc pisze:Niewiem czy zrozumiałeś przesłanie Piwusa. Jeśli nie to Ci zaraz wytłumacze. Napisałeś "jak dziewczyna moze kiblowac?" to Piwus odpisał "Jak Polak może kibicować hiszpańskiemu klubowi?" tzn głupie pytanie głupia odpowiedź :) Pozdro
no wlasnie jakos tak mnie zaskoczyl swoim naskoczeniem na mnie. lol. na pewno przepuszca, zawsze przepuszczaja, zwlaszcza z tak malo istotnego przedmiotu jak fizyka. a oceny masz niezle, gdybym ja w czasach lica sia martwil jakbym mial takie oceny, to bym byl zagrozony niemal ze wszystkiego, luuz. naszczescie kolejny post wszystko wyjasnil :lol:
gdyby mi chodzilo o kibicowanie, to pewnie przyczepilbym sie wczesniej. w koncu futbolowa jest juz dlugo na forum. poza tym chyba nie posadzanie mnie o jakies uprzedzenia na tle płci?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 maja 2005, 23:20

Wydało mi się to cokolwiek dziwne, że dopiero teraz, ale co się dziwić. W zbyt dobrej kondycji wtedy nie byłem :wink:.

Z fizyki zawsze puszczają? Oj, Ty chyba dawno w szkole nie byłeś :lol:. Zawsze trafi się jakaś sympatyczna nauczycielka. Przykład? Służę sobą. Moja fizyczka to kobieta o niesamowitym poczuciu humoru. Po ocenie semestralnej dostatecznej, dwóch ocenach dobrych w tym i jednej niedostatecznej (no, niestety sprawdzian) dowiedziałem się, że jestem zagrożony. Kobieta to miła, o opinii łapówkary, ale ma klasę. Kiedy ktoś dał jej w zeszłym roku w zeszycie kopertę (w środku 200zł), ziornęła i powiedział, że na cukierki nie zbiera :shock:.

I co taki banał zdać :lol: ?

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 17 maja 2005, 0:08

futbolowa pisze:Na 35 osób zagrożona jest połowa.
A mam 1,1,4+,4 i 5 :/ - zresztą nieważne ;)
A jakbym na googlach znalazła proste doświadczenie chyba bym nie prosła o pomoc, prawda? :P
heh ja w pierwszej gimnazjum z chemii na trzy tyg. przed końcem miałem 1,1 ... :roll: wszyscy chłopcy dostali powiadomienia o zagrożeniach, dziweczyny nie :D wyciągnęłem na 3 8) a Twoje oceny są co najmniej dobre... :D

ja mam "wuefistów" kozackich... jeden stanie na sali gimnastycznej, drugi polezie na balkon i do siebie sygnały puszczają z komórek... :roll:
a dla faceta od angola gasimy światło w kibelku :twisted: to już tradycja :D

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 maja 2005, 12:00

A dzisiaj mnie z 1 na 4 dała szanse :D:D
Co za szkoła :roll: I tak nienawidzę fizyki :/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”