rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 kwie 2005, 0:07

RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 18 kwie 2005, 19:04
nie musisz juz nabijac roro starczy ci na dzisiaj co ma ten post na celuRoRo pisze:Wiem ze to nie na temat trozeczke ale ta laska to jest full wypad co kolega Mathiasek zamiescil:D:D:D
No cudo .. najlepsza ze wszytkich tu zamieszczonych:;P:
Ahh te Azjatki ...:D:D:D:D::D
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 kwie 2005, 19:38
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 kwie 2005, 20:16
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 18 kwie 2005, 21:08
Oj mathiasekmathiasek12 pisze:nie musisz juz nabijac roro starczy ci na dzisiaj co ma ten post na celuRoRo pisze:Wiem ze to nie na temat trozeczke ale ta laska to jest full wypad co kolega Mathiasek zamiescil:D:D:D
odpowiedz jest prsota jak kazdy inny post uzytkownika roro ma na celu zwikszenie licznika nie to ze sie czepiam ale po co powielasz czyjes zdjecia(w tym przypadku akorat moje)aby napisac ze ci sie podoba no super mi tez no i co z tego jak mialbym tak robic z kazdym zdjeciem i kazdy inny tez to ladny burdel by tu byl bys wkleil jakies zdjecie a nie ps.zauwazcie ze to jzu kolejny post dzisiaj w moim wykonaniu ktory ma duzo wiecej niz 1 linijka
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 19 kwie 2005, 14:06
bueh... i kto to mówimathiasek12 pisze:nie musisz juz nabijac roro starczy ci na dzisiaj co ma ten post na celuRoRo pisze:Wiem ze to nie na temat trozeczke ale ta laska to jest full wypad co kolega Mathiasek zamiescil:D:D:D
odpowiedz jest prsota jak kazdy inny post uzytkownika roro ma na celu zwikszenie licznika nie to ze sie czepiam ale po co powielasz czyjes zdjecia(w tym przypadku akorat moje)aby napisac ze ci sie podoba no super mi tez no i co z tego jak mialbym tak robic z kazdym zdjeciem i kazdy inny tez to ladny burdel by tu byl bys wkleil jakies zdjecie a nie ps.zauwazcie ze to jzu kolejny post dzisiaj w moim wykonaniu ktory ma duzo wiecej niz 1 linijka
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 19 kwie 2005, 14:59
ok sorki roro ale sam widzisz ja tez juz sie teraz staram pisac wiecej niz 1 linijka a jesli mi sie raz zdarzy napisac jedna linijke to odrazu mi wytaka pol forum a teraz sam widzisz jak to nie milo wtedy jestbobi77 pisze:Oj mathiasekmathiasek12 pisze:nie musisz juz nabijac roro starczy ci na dzisiaj co ma ten post na celuRoRo pisze:Wiem ze to nie na temat trozeczke ale ta laska to jest full wypad co kolega Mathiasek zamiescil:D:D:D
Po pierwsze jesli nie chcesz byc nabijaczem(narazie nim jestes) to przemilcz to co zrobil RoRo a nie wypominaj mu tego po to zeby tylko miec jednego posta wiecej i napisac kolejnego ktory bedzie dluzszy od 1 linijki. Po drugie badz wyrozumialy i za nim zwrocisz komus uwage to popatrz na siebie i sam przestan nabijac.
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 kwie 2005, 15:04
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 19 kwie 2005, 15:07
ok zawdi a co do tej azjatki to napewno nie tylko mi sie podoba ale i wiekszoci na tyym forum chybazawdi pisze:ej, sorki, ale rozmowa na temat lasek, a rozmowa na temat pisania na jedna, czy wiecej linijek, to jest roznica. koniec. na priv!!!!
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 kwie 2005, 15:47
Mathiasek, mnie to nie rusza ... Wskaz mi choc jeden jednolinijkowy post ktory napialem ...mathiasek12 pisze:ok sorki roro ale sam widzisz ja tez juz sie teraz staram pisac wiecej niz 1 linijka a jesli mi sie raz zdarzy napisac jedna linijke to odrazu mi wytaka pol forum a teraz sam widzisz jak to nie milo wtedy jestbobi77 pisze:Oj mathiasekmathiasek12 pisze:nie musisz juz nabijac roro starczy ci na dzisiaj co ma ten post na celuodpowiedz jest prsota jak kazdy inny post uzytkownika roro ma na celu zwikszenie licznika nie to ze sie czepiam ale po co powielasz czyjes zdjecia(w tym przypadku akorat moje)aby napisac ze ci sie podoba no super mi tez no i co z tego jak mialbym tak robic z kazdym zdjeciem i kazdy inny tez to ladny burdel by tu byl bys wkleil jakies zdjecie a nie ps.zauwazcie ze to jzu kolejny post dzisiaj w moim wykonaniu ktory ma duzo wiecej niz 1 linijka
Po pierwsze jesli nie chcesz byc nabijaczem(narazie nim jestes) to przemilcz to co zrobil RoRo a nie wypominaj mu tego po to zeby tylko miec jednego posta wiecej i napisac kolejnego ktory bedzie dluzszy od 1 linijki. Po drugie badz wyrozumialy i za nim zwrocisz komus uwage to popatrz na siebie i sam przestan nabijac.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 kwie 2005, 15:53
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 20 kwie 2005, 23:25
lucass
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 kwie 2005, 14:20

RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 21 kwie 2005, 16:51
lucass
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin