Footie Bunnies!!! - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 17 kwie 2005, 20:46

i jeszcze kolejne...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 kwie 2005, 0:07

Wiem ze to nie na temat trozeczke ale ta laska to jest full wypad co kolega Mathiasek zamiescil :D:D:D:D

Obrazek

No cudo .. najlepsza ze wszytkich tu zamieszczonych :P:;P:

Ahh te Azjatki ... :D:D:D:D:D::D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 18 kwie 2005, 19:04

RoRo pisze:Wiem ze to nie na temat trozeczke ale ta laska to jest full wypad co kolega Mathiasek zamiescil :D:D:D:D

Obrazek

nie musisz juz nabijac roro starczy ci na dzisiaj co ma ten post na celu :?: odpowiedz jest prsota jak kazdy inny post uzytkownika roro ma na celu zwikszenie licznika nie to ze sie czepiam ale po co powielasz czyjes zdjecia(w tym przypadku akorat moje)aby napisac ze ci sie podoba no super mi tez no i co z tego jak mialbym tak robic z kazdym zdjeciem i kazdy inny tez to ladny burdel by tu byl bys wkleil jakies zdjecie a nie ps.zauwazcie ze to jzu kolejny post dzisiaj w moim wykonaniu ktory ma duzo wiecej niz 1 linijka

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 kwie 2005, 19:38

Weź mnie stary nie rozsmieszaj ... myslisz ze doperio co wyszles z piatej klasy to bedziesz mi mowil ze nabijam posty ...

Widocznie ty nie masz zdania o tych kobitkach bo nie potrafisz ich ocenic, tylko szukasz jakis zdjec zamiesz i jestes z siebie dumny ...

Przeceiz napisalem ze "troszke nie na temat" wiec po jaka cholere sie wogole odzywasz co ?? Jak moderatorowi sie nie spodoba to mi o tym napsze a tym czasem daj dobie siana bo jak juz wszyscy Ci wytkneli ze jestes nabiujaczem to szukasz kozla ofiarnego ... twoje posty sa smieszne i niepotrzebne temu forum .. najlepiej przezuc sie na forum dla jednolinijkowcow :twisted:

Ps Sorry ze tez znow nie na temat napsailem ale koles mnie rozzloscil i musialem napisac co o tym mysle ....

pozdro 4all (except Mathiasek) :twisted: :twisted:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 kwie 2005, 20:16

autor tematu, czyli ja, zaznaczyl, ze wszelkie komentarze i dyskusje na temat pieknych kobiet na fotkach sa mile widziane. nie widze zadnego problemu w tym, ze kogos olsnila swoja uroda owa koreanka i postanowil sie tym z nami podzielic.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 18 kwie 2005, 21:08

mathiasek12 pisze:
RoRo pisze:Wiem ze to nie na temat trozeczke ale ta laska to jest full wypad co kolega Mathiasek zamiescil :D:D:D:D

Obrazek

nie musisz juz nabijac roro starczy ci na dzisiaj co ma ten post na celu :?: odpowiedz jest prsota jak kazdy inny post uzytkownika roro ma na celu zwikszenie licznika nie to ze sie czepiam ale po co powielasz czyjes zdjecia(w tym przypadku akorat moje)aby napisac ze ci sie podoba no super mi tez no i co z tego jak mialbym tak robic z kazdym zdjeciem i kazdy inny tez to ladny burdel by tu byl bys wkleil jakies zdjecie a nie ps.zauwazcie ze to jzu kolejny post dzisiaj w moim wykonaniu ktory ma duzo wiecej niz 1 linijka
Oj mathiasek :!: Po pierwsze jesli nie chcesz byc nabijaczem(narazie nim jestes) to przemilcz to co zrobil RoRo a nie wypominaj mu tego po to zeby tylko miec jednego posta wiecej i napisac kolejnego ktory bedzie dluzszy od 1 linijki. Po drugie badz wyrozumialy i za nim zwrocisz komus uwage to popatrz na siebie i sam przestan nabijac.

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 19 kwie 2005, 14:06

mathiasek12 pisze:

Obrazek

bueh... i kto to mówi :twisted:

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 19 kwie 2005, 14:59

bobi77 pisze:
mathiasek12 pisze:

Obrazek

Oj mathiasek :!: Po pierwsze jesli nie chcesz byc nabijaczem(narazie nim jestes) to przemilcz to co zrobil RoRo a nie wypominaj mu tego po to zeby tylko miec jednego posta wiecej i napisac kolejnego ktory bedzie dluzszy od 1 linijki. Po drugie badz wyrozumialy i za nim zwrocisz komus uwage to popatrz na siebie i sam przestan nabijac.
ok sorki roro ale sam widzisz ja tez juz sie teraz staram pisac wiecej niz 1 linijka a jesli mi sie raz zdarzy napisac jedna linijke to odrazu mi wytaka pol forum a teraz sam widzisz jak to nie milo wtedy jest

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 19 kwie 2005, 15:04

ej, sorki, ale rozmowa na temat lasek, a rozmowa na temat pisania na jedna, czy wiecej linijek, to jest roznica. koniec. na priv!!!!

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 19 kwie 2005, 15:07

zawdi pisze:ej, sorki, ale rozmowa na temat lasek, a rozmowa na temat pisania na jedna, czy wiecej linijek, to jest roznica. koniec. na priv!!!!
ok zawdi a co do tej azjatki to napewno nie tylko mi sie podoba ale i wiekszoci na tyym forum chyba

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 kwie 2005, 15:47

mathiasek12 pisze:
bobi77 pisze:
mathiasek12 pisze:nie musisz juz nabijac roro starczy ci na dzisiaj co ma ten post na celu :?: odpowiedz jest prsota jak kazdy inny post uzytkownika roro ma na celu zwikszenie licznika nie to ze sie czepiam ale po co powielasz czyjes zdjecia(w tym przypadku akorat moje)aby napisac ze ci sie podoba no super mi tez no i co z tego jak mialbym tak robic z kazdym zdjeciem i kazdy inny tez to ladny burdel by tu byl bys wkleil jakies zdjecie a nie ps.zauwazcie ze to jzu kolejny post dzisiaj w moim wykonaniu ktory ma duzo wiecej niz 1 linijka
ok sorki roro ale sam widzisz ja tez juz sie teraz staram pisac wiecej niz 1 linijka a jesli mi sie raz zdarzy napisac jedna linijke to odrazu mi wytaka pol forum a teraz sam widzisz jak to nie milo wtedy jest
Mathiasek, mnie to nie rusza ... Wskaz mi choc jeden jednolinijkowy post ktory napialem ...

Myslisz ze pisze tylko zeby miec dobra range ?? Mylisz sie ...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 kwie 2005, 15:53

Ej no ludzie już się tu śmietnik zaczyna robić :? WKlejajcie fotki, a reszte załatwcie na privie :)

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 20 kwie 2005, 23:25

8)

2WP za niecenzuralne zdjęcie. Rzecz jasna fotke usunąłem//Tomusmc

ej no ... to była tylko trochę wyuzdana kibicka zidana :evil:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan