Twój samochód - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 03 mar 2006, 17:14

Te Bym chcial BMW ;] ale Musze jeszcze poczekac poki co to szaleje Audi A4 rodzicow ;] szkoda ze to tylko 1600 przydaloby sie tak 2.0 byloby gitara ;]
Pozdro!

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 mar 2006, 19:56

No 1.6 jak na benzynce to da rade pojezdzic:P
udalo mi sie przeslac jedno zdjecie srodka w trakcie rozbiorki:P
Obrazek
jutro sprobuje przeslac zdjecie felgi:P

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 04 mar 2006, 15:46

Model E-39? Galanta gablota ;] jak pojde do roboty te musze pomyslec nad wlasnymi kolkami , no 1,6 nienarzekam rekompensuje to dobrym baSsem ;]
[/img]

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 mar 2006, 12:50

Tak myśle coś temat umarł a Wy tu gadu gadu :P Nawet nie widziałem że już Dorian fote dodał :)

Pisałeś wcześniej - dwu kolorowa skóre - stary już kupił ale przeciesz jest to co trzeba zmieniać ? Widać że fotel kierowcy zadbany wiec w czym problem ? (Chyba że to już po zmianie ? :roll:) Widze wywaliła poduszka - to ładnie było poobijana :wink: to bedzie nie lada wydatek teraz :P ona ma dwa dwie poduszki nie ? Druga cała ?

No chłopie życze Ci być szybko "postawił ją na nogi" :wink: na pewno po zabiegach będzie wymiatała :)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 mar 2006, 13:57

Poduszek to w sumie jest 6 chyba:D a te zdjatka sa przed wyjeciem bo te foteliki i wnetrze idzie do mojej betki:P a ta co na zdjeciach to lekko rozbita M5 :D wszystko pojdzie do mojej Pieknej oprocz silnika bo nie wyrobilbym z 400km na zakrecie jak cos ruszy to przesle fotki ale narazie to picno jest i mokro;/

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 06 mar 2006, 14:10

Aaaaaaaa :P hehe to nie napisałes że to jest ta M-5 do przekładanki :P hehe to teraz kumam wszystko :) Tak patrze skóre w dwóch odcieniach a Ty piszesz wcześniej ze już masz nową :wink: A to własnie ta z tej M- 5 :) Dobre nie zrozumielismy się :wink: Spoko - Pozdro !

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 mar 2006, 16:11

No o to chodzi wlasnie :P sorki ze ne izroozumiale napisalem:D
dam fotki jak cos bedzie zrobione i godne do pokazania :lol: pozdro i czekam na jakies Twoje fotk isamochodow;p

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 mar 2006, 17:23

Widze ze na forum przewazaja fani niemieckich maszyn, i dobrze 8)

Ja dopiero od kilku tygodni moge legalnie pojezdzic ;]. Najgorsze jest to ze jeszcze swojego auta nie mam (taki jest los zwyklego ucznia liceum...). Chociaz nie mam co narzekac, Passat W8 na trojmiejskich obwodnicach 'wystarczy' :P Co prawda ze musze wiekszosc swojego budzetu przeznaczyc na paliwo, ale cos za cos :roll:

Dorian, o ile dobrze przeczytalem to co pisales, to cos takiego masz:

Obrazek

Najpiekniejsza 5, jaka kiedykolwiek powstala, ta nowa jest ble. Chcialbym byc niemieckim policjantem :P

155 koni, na taka mase to w sumie wystarczy, ale chyba jakis chiptuning dasz zrobic?

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 mar 2006, 21:18

Prawie identyczna tyle ze bedzie miala nowy,troszke grubszy grill,i ladniejsze felgi:P ale tak to identyko i tez srebrna bedzie:)
[/quote]Passat W8 na trojmiejskich obwodnicach 'wystarczy'
w zupelnosci wystarczy:P a jeszce zalezy jaki silnik:P

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 mar 2006, 21:51

DORIAN pisze:w zupelnosci wystarczy:P a jeszce zalezy jaki silnik:P

W8 to tylko 4.0 :)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 mar 2006, 23:58

Nie znam sie bardzo na VW:P
jak mowisz ze 4.0 to bardzo ladnie pewnie pozera palifko:P
ktory rocznik tej W8?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 mar 2006, 12:29

Ja też nigdy nie byłem z VW na Ty - chyba że Golf 2 i Corrado G-60 :P Ale Lakier 4,0 litry (bezyna ?) motor to już wyższa półka. Motor zadko chyba spotykany w tego typu wersjach VW ? Ja nie jestem pewnie ale tego typu motory były podstawa do tego max krążownika VW - Pheatona - z tymi okrągłymi lampami z tyłu jak zegary w Alfie 156 :]

Lakier pisze:Widze ze na forum przewazaja fani niemieckich maszyn, i dobrze 8)

Mowa - prędzej Ty zgniesz niż twój samochód :] - tak powinna brzmieć reklama niemieckich aut :lol: Ale ostatnio Samuraj przybywa znacznie :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 mar 2006, 13:09

*_Zaza_* pisze:Ja nie jestem pewnie ale tego typu motory były podstawa do tego max krążownika VW - Pheatona - z tymi okrągłymi lampami z tyłu jak zegary w Alfie 156 Krzywy

To dokladnie ten silnik, tylko silnik Phaetona jeszcze troche 'podrasowali', wiadomo o wiele wieksza masa. Bo ogolnie to jest najbardziej wypasiona wersja Passata B5, czyli nie tego najnowszego, tylko tego troche starszego, zostala stworzona tak jakby, jako przejsciowka do phaeton. Wiadomo, 8 cylindrow, 275 koni pod maska, naped na 4 kola i wlasna cysterna kolo domu -_-'.

ktory rocznik tej W8?

2003, mniej wiecej od poltora roku tlucze sie po polskich drogach...

*_Zaza_* pisze:VW - Pheatona - z tymi okrągłymi lampami z tyłu jak zegary w Alfie 156 Krzywy
Obrazek

Cudowny
8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 mar 2006, 13:28

Tak myślalem że to ten silnik. Jego osiągi mówią same za siebie:)

Cudowny ? mowa :] Tylko coś mi tu nie spasuje :P Chyba coś sie zamotałem :) Może Ty mi cos uswiadomisz ? Jest VW Pheatona z okragłymi lampami z tyłu ? jakas inne wersja ? jak np w hmmm Chevrolet Corvette :roll: Chodzi mi o same klosze :wink: Czy jak pomyliłem VW ? :roll: choc nie kojaże innego modelu z takimi lampami. :roll:

Kiedyś widziałem Pheatona przedłużengo [z wstawka po środku] choć to auto tego nie potrzebuje. Ono w podstawowej wersi już wymiata - hehe fajnie to brzmi podstawowa wersia :) to sie nie tyczy takich aut :lol:

Pozdro

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 mar 2006, 14:23

*_Zaza_* pisze:Cudowny ? mowa Krzywy Tylko coś mi tu nie spasuje Razz Chyba coś sie zamotałem Smile Może Ty mi cos uswiadomisz ? Jest VW Pheatona z okragłymi lampami z tyłu ? jakas inne wersja ? jak np w hmmm Chevrolet Corvette Rolling Eyes Chodzi mi o same klosze Wink Czy jak pomyliłem VW ? Rolling Eyes choc nie kojaże innego modelu z takimi lampami. Rolling Eyes

Raczej nie, w nocy te swiatla wydaja sie okrogle, bo maja tak fajnie diody ustawione....

Nowy Passat ma juz takie bardziej okragle:

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”