AQQ - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 04 kwie 2005, 20:10

Przecież nie będę za to umierał.. ja tylko rzuciłem pomysł - cały czas używam programu bo moim zdaniem jest bardzo dobry. A jak się komuś nie podoba to ma przecież możliwość wyboru - mamy demokracje...

A Konnekta używałem - nie przypadł mi do gustu.. :P

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 04 kwie 2005, 20:24

ja kozystam z AQQ i musze powiedziec ze ejst o niebo lepsze od GG
choc by dlatego ze mozna rozmawiac z ludzmi z AQQ,ICQi GG
jest wiecej opcji choc by ta ze mozesz zabespieczyc program ( jak gdzies musisz isc i cos sciagasz z neta i zostawiasz kompa na chodzie AQQ tez no to se mozesz zabespieczyc ze by Cie sie ktos z rodziny nie wbil i nie poczytałę twoich wiadomosci :P tej opcji nie ma w GG
wiec polecam AQQ

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 lut 2007, 12:55

tak sobie przeglądam stare tematy i znalazłem coś co mnie interesuje :]

Otóż używam AQQ, już od dłuższego czasu (mam 13 poziom doświadczenia :P ) i uważam, że jest to o niebo lepsze od GG. Bardziej przejrzyste, jedno okienko rozmów z oddzielnymi zakładkami, fajnie emotki, łatwość przesyłania danych. Przy zawieszaniu GG, zawsze możliwość porozmawiania przez AQQ. AQQ też sie czasem wiesza, ale bardzo rzadko :P Wczoraj wieczorem zawiesiło się bodajże 2 raz, odkąd tego programu używam :] Generalnie wszystko miło i przyjemnie :P A jak kogoś to interesuje, to co tydzien dostaje się darmowe dzwonki, bądź tapetki na telefon z wapstera. Polecam ten program, jeśli ktoś go jeszcze nie używa :]
AQQ > GG

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”