Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 gru 2008, 15:48
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 31 gru 2008, 9:55

Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Grand » 31 gru 2008, 11:27
Grand

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 31 gru 2008, 11:29
Tylko dysk, gdzie znajdował się Windows. Problem już nieaktualny, bo kolega podał mi link z rozwiązaniem tego problemu, ale na przyszłość podaję innym, gdyby mieli to samo.Grand pisze:sformatowałes tylko dysk na którym masz WIN?
Ja miałem taki sam problem, powodował go wirus nie pamietam jaki bo go w koncu wyczaiłem ale format wszystkich dysków pomógł dopiero ;/
poczekaj na pomoc kogos bardziej obeznanego w temacie bo ze mnie zaden diagnostyk ;]
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 31 sty 2009, 20:23
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 sty 2009, 20:33
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 28 wrz 2012, 20:14
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 wrz 2012, 20:18
Wszelkie internetowe poradniki to pic na wodę. Nie rób sobie nadziei.Ebi pisze:Otóż czy znacie jakiś sposób na poznanie hasła do cudzej skrzynki pocztowej?
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 28 wrz 2012, 20:23
Dlatego zapytałem tu.bartbuks pisze:Wszelkie internetowe poradniki to pic na wodę. Nie rób sobie nadziei.Ebi pisze:Otóż czy znacie jakiś sposób na poznanie hasła do cudzej skrzynki pocztowej?
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 28 wrz 2012, 23:45
Jeżeli masz dostęp do tego komputera, to możesz zainstalować keyloggera, który zapamięta wpisane klawisze. Ale jeżeli nie masz jak go zainstalować, to wątpię żeby udało Ci się cokolwiek zdziałać.Ebi pisze:Dlatego zapytałem tu.bartbuks pisze:Wszelkie internetowe poradniki to pic na wodę. Nie rób sobie nadziei.Ebi pisze:Otóż czy znacie jakiś sposób na poznanie hasła do cudzej skrzynki pocztowej?
Arwin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio