Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scpn » 03 sty 2005, 14:29
Scpn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 03 sty 2005, 14:51
Vicas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 03 sty 2005, 16:24
Szklanka kwasku cytrynowego przed badaniami i bedzie okScpn pisze:Sprawa ma sie tak, ze jarałem jakeis 3 miesiace temu, a niedlugo mam miec badania krwi, ale tkaie pwoazne (maja mi pobrac 8 probek) i chce miec pewnosc
chesteros

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scpn » 03 sty 2005, 16:44
Scpn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 16:44
haha to na 99,9 % Ci tego przez krew nie wykryją : )Scpn pisze:Sprawa ma sie tak, ze jarałem jakeis 3 miesiace temu, a niedlugo mam miec badania krwi, ale tkaie pwoazne (maja mi pobrac 8 probek) i chce miec pewnosc
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 03 sty 2005, 22:58
chesteros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 03 sty 2005, 23:04
Jak to zobaczysz to staraj sie kasowaćchesteros pisze:ej ladna lipa 3 razy posta mi wyslalo caly czas jaki erorr zebym znowu niedostal negatywa
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 sty 2005, 9:24
stary, no nie rob sobie z chlopaka jaj, widac ze sie wkrecilchesteros pisze:Szklanka kwasku cytrynowego przed badaniami i bedzie okScpn pisze:Sprawa ma sie tak, ze jarałem jakeis 3 miesiace temu, a niedlugo mam miec badania krwi, ale tkaie pwoazne (maja mi pobrac 8 probek) i chce miec pewnosc
![]()
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 04 sty 2005, 11:20
Sławek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 04 sty 2005, 18:13
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 04 sty 2005, 19:34
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 sty 2005, 20:12
no wsumie sa ale one dzialaja krotko, duzo krocej niz stwierdzil poko (max 2 tyg). moim skromnym zdaniem ta pigula sciemnialaBaqu pisze:zawdi sa specjalne badania na wykrywanie Marysi u każdego : )
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 04 sty 2005, 20:18
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 04 sty 2005, 20:41
spoko stary, nie chce mi sie kontynuowac tego tematu, bo nie ma to wiekszego sensu. nie popytam kolegow, ktorzy w tym siedza(bo maja po 20-23 lat i nie siedza, i nikomu bad. nie robili). takich badan sie nie robi, chyba ze na zyczenie twoje, bo i po co?? co to kogo obchodzi czy ktos sobie przypalil. nie wiem, moze sie myle, ale po co ktos mialby robic takie badania?? chyba ze na zyczeniePoko pisze:Uwazasz jak chcesz ale ja wiem swoje, popytaj kolegów którzy w tym siedzą, powinni potwierdzić w moczu trzyma 2 tyg. max a we krwi od 1 do max 2 msc-y. Chyba że sie myle (ale nie sadze) to mnie popraw i podaj jakis dowód jak masz np. strona internetowa czy coś.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 04 sty 2005, 21:01
Poko
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio