Football Manager - plebiscyt - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Samael
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Football Manager - plebiscyt

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samael » 03 lis 2008, 0:41

Gral juz ktos w demo 2009 ??? Sciagnalem dzis i gralem chwile i stwierdzam,ze jest kilka fajnych spraw - np konferencje prasowe.Gra zostala wyposazona w 3d widok do ogladania meczy,ale jak dla mnie to klapa i jestem do tego mocno nieprzekonany.W wersji demo bug standard - kontuzje ! Mialem kilka dni do sparingu i 3 graczy z podstawowego skladu zlapalo kontuzje choc nie zagrali ani minuty wczesniej...Fajna sprawa jest raport asystenta po meczu dotyczacy klopotow konkretnych pilkarzy i ocena ich gry - chyba to bedzie przydatne :)Nie mialem dzis zbytnio czasu na zaglebienie sie w gre i to tylko takie male spostrzezenia.Jutro planuje dluzsze "posiedzenie" wiec napisze cos i wstawie jakies screeny.Demko do pobrania stad: http://www.gameshadowdemos.com/fm2009/strawberry/

Awatar użytkownika
mrc1899
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Football Manager - plebiscyt

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc1899 » 10 lis 2008, 11:19

ja grałem w dniu wydania demo i się grać nie dało bo połowa zespołu kontuzje a te błędy z wpisywaniem czegokolwiek to przesada i pozatym po angielsku to sie nie da

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”