Szpilki czy baleriny ? - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Szpilki czy baleriny ?

Szpilki
13
72%
Baleriny
5
28%
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Re: Szpilki czy baleriny ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 07 sie 2013, 17:48

Duch pisze:Lol :lol: ... minęło pięć lat i dzisiaj bym już w życiu glana na nogę nie założył. Za kobietą w glanie (gdybym oczywiście nie miał już swojej) też bym się raczej nie obejrzał na ulicy. Dobrze, że człowiek idzie do przodu.
Też zauważyłam, że swoje stare wypowiedzi powinnam edytować, bo kompletnie nie pokrywają się już z rzeczywistością :rotfl4:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 sie 2013, 9:54

Duch pisze:Lol :lol: ... minęło pięć lat i dzisiaj bym już w życiu glana na nogę nie założył. Za kobietą w glanie (gdybym oczywiście nie miał już swojej) też bym się raczej nie obejrzał na ulicy. Dobrze, że człowiek idzie do przodu.
U mnie na odwrót. Chyba pierwszy raz powtórzyłbym swój post w 100% :)

zaria
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zaria » 08 sie 2013, 13:08

jak dziewczyna ma duże stopy to lepiej jak ma szpilki bo wtedy to tak sie nie rzuca w oczy. jak widzę w balerinkach dziewczyny z (za przeproszeniem) kajakami to mi jej szkoda

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2151
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 sie 2013, 15:02

Czemu tak? :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”