Miłość - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Masz swoją drugą po?ow? ?

Tak, mam :)
29
29%
Nie mam :(
51
50%
Nie chc? mie? o_O
8
8%
Nie wiem [ są takie chwile ]
13
13%
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 15 gru 2006, 23:23

Goguś to wcale nie jest takie proste jak się wydaje. To przychodzi samo, nawet gdybyś nie wiadomo jak chciał to trudno jest przed tym uciec. Serio. Najlepszym przykładem jestem ja :P

Powodzenia? Nie, nie. Powodzenia to moglibyście mi życzyć gdybym chciał 'zaliczyć', tutaj jest zupełnie inaczej. Nie jestem w stanie nawet wytłumaczyć co tak naprawdę chcę. :roll:

Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 15 gru 2006, 23:24

Goguś
i co chcesz do końca życia być sam?a może wynika to z jakichś Twoich dotychczasowych doświadczeń? zawiodła Cie jakas laska, to od razu stwierdzasz, że już nigdy żadnej nie pokochasz...
Goguś pisze:z babami są same problemy, kłótnie i zamieszanie
wiadomo każda sytuacja ma swoje plusy i minusy, ale życie polega na tym żeby dostrzegać tylko te pierwsze. Prawdziwa miłość naprawde istnieje i nie powinny jej przesłonić ani praca ani pieniądze ani etc.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 gru 2006, 23:50

RozA pisze:Koniec Świata. Róża się zakochał ['] Rolling Eyes
Ja tez :oops: Tylko w moim przypadku jest... platon :lol2:

Uwazaj, Platon byl gejem. I nie zyje. To moze byc trudna milosc. // mod zombi
RóżA pisze:To przychodzi samo, nawet gdybyś nie wiadomo jak chciał to trudno jest przed tym uciec. Serio. Najlepszym przykładem jestem ja Razz
Dokladnie :shock: Sam sie smialem z siostry. Jak to sie mozna zakochac blablabla. Tylko weekendowe panienki etc. Jednak Rzeczywistosc bywa okrutna :?

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 15 gru 2006, 23:53

pietrek861 pisze:Goguś
i co chcesz do końca życia być sam?a może wynika to z jakichś Twoich dotychczasowych doświadczeń? zawiodła Cie jakas laska, to od razu stwierdzasz, że już nigdy żadnej nie pokochasz...
Goguś pisze:z babami są same problemy, kłótnie i zamieszanie
wiadomo każda sytuacja ma swoje plusy i minusy, ale życie polega na tym żeby dostrzegać tylko te pierwsze. Prawdziwa miłość naprawde istnieje i nie powinny jej przesłonić ani praca ani pieniądze ani etc.
Nigdy z nikim nie chodziłem wiec nie miałem się jak zawieść, nie chodziłem m.in. dlatego że:

- Nie wierzę w miłość
- nie mam zamiaru spełniac wszystkich kobiecych życzeń które na etapie chodzenia wrecz wymuszaja na nas niektóre rzeczy/zachowania. I zapamietajcie sobie - nie odprowadzę Was jeżeli nie mam po drodzę, nie będe Wam usługiwał w żadnym sensie tego słowa, mamy równouprawnienie
- jestem skończonym hamem, dzięki temu tak lubicie moje teksty, przez to mało która jest zainteresowana, a ja naprawde nie mogę się opanować. Gdy pytasz mnie jak wyglądasz a wygladasz okropnie to nie będe wmawiał Ci że jest inaczej.
- nie potafie być cały czas miły, jakkolwiek bym się starał w końcu nie wytrzymam.
- teraz w typie dziewczyn jest pedałek (pffu, metroseksualista) z włosami na żel, wosk i lakier jednocześnie. Do tego czuły i delikatny. A ja nie mam jak postawić tej łysej pały chociażby na wodę, o czułości nie wspominająć

Przyznaje, nie mam w rodzinie przykładów do naśladowania, Wujek - kawaler, Dziadkowie - niby małżeństwo ale jak to tak ma wyglądać to ja dziękuje, matka - rozwód po pół roku, brat - wytrzymał z żoną rok, nieoficjalnie bodajże miesiąc

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 gru 2006, 0:02

Goguś pisze:- Nie wierzę w miłość
W sumie to ja tez nie. Przyzwyczajenie.
Goguś pisze:- nie mam zamiaru spełniac wszystkich kobiecych życzeń które na etapie chodzenia wrecz wymuszaja na nas niektóre rzeczy/zachowania.
Chlopie. Kupisz pare rozyczek, podlizesz sie i prawie ja masz :wink: Takie nawet romantyczne to jest :oops:
Goguś pisze:Gdy pytasz mnie jak wyglądasz a wygladasz okropnie to nie będe wmawiał Ci że jest inaczej.
Skoro jestes w kims zakochany to ta osob nigdy dla Ciebie nie bedzie wygladac okropnie.
- nie potafie być cały czas miły, jakkolwiek bym się starał w końcu nie wytrzymam.
Ja tez nie. Niektore dziwczyny lubia dawke wulgaryzmu. To akurat jest moja mocna strona :wink:
Goguś pisze:Przyznaje, nie mam w rodzinie przykładów do naśladowania, Wujek - kawaler, Dziadkowie - niby małżeństwo ale jak to tak ma wyglądać to ja dziękuje, matka - rozwód po pół roku, brat - wytrzymał z żoną rok, nieoficjalnie bodajże miesiąc
:shock: Zastanow sie. Mozesz byc od nich lepszy :!:

Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 16 gru 2006, 0:07

Ale nie wierzysz w to, że możesz kiedyś spotkać dziewczynę, która zaakceptuje Cię takim jesteś? Jeśli uważasz że nie jesteś miły ani że nie jesteś czuły, to nie jest jakis powód żeby się zmienić na trochę lepsze? Przecież nie od dziś wiadomo, że ludzie mili i otwarci łatwiej zyskują sympatię innych i łatwiej nawiązują kontakty. Jeśli natomiast ktoś jest do nich wrogo nastawiony, to czują raczej do niego dystans... Jeśli nie zamierzasz spełniac kobiecych zachcianek to postaw sprawe jasno, tak jak ja zawsze do tego podchodze- dziewczyna po pierwsze powinna być Twoim najlepszym przyjacielem, powinieneś się z nią rozumieć bez słów, żebyś nie czuł się przy niej sztywno i potrafił być sobą... Mówisz że teraz dziewczyny lecą na pedałków z irokezami na głowie? To wszytsko jest już kwestią gustu danej laski. Więcej optymizmu w życiu, pozdrawiam :!: :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 gru 2006, 0:08

guru prezentujesz sobą typowe dla każdego 13-latka podejście do całej sytuacji. Parę różyczek i po wszystkim? Wulgaryzm? No nie, i Ty to nazywasz uczuciem? :roll: Nie mam pytań.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2006, 0:09

RóżA pisze:guru prezentujesz sobą typowe dla każdego 13-latka

:?

wypraszam sobie. 13-lat juz nie mam, ale 'kazdy' to straszne uogolnianie.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 16 gru 2006, 0:11

bagg pisze:wypraszam sobie. 13-lat juz nie mam, ale 'kazdy' to straszne uogolnianie.

Stereotypy. Od tego jest się bardzo ciężko uwolnić.

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 16 gru 2006, 0:14

Dobra, przyjmijmy już że wam wierzę, a nawet przymierzam się do podrywu. Mam więc wymagania:

DZIEWCZYNA
MA:
- nie lubieć techno ani hip-hop-siupu - nie chcę słuchać idioty śpiewajacego "lala, A, lala B, lala C ..."
- być inteligentna, nie zamierzam rozmawiać z nią o pierdołach tylko móc znaleźć z nią wspólny temat,
- gotować i sprzątać - ja jako głowa rodziny mam zarabiać a nie prowadzić dom.

itd.

Ja jestem optymistą ale nie w tym temacie, bo jak się patrze na powyższe dane to wolę nie ryzykować, zwłaszcza że wszyscy sa bardziej znośni ode mnie.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2006, 0:14

ale podoba mi sie to myslenie guru, to 'masz ja'. chlopak pewnie nie zdaje sobie sprawy, ze tak naprawde to ona ma go. i jeszcze te dziewczyny na weekend. fajnie, fajnie.

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 16 gru 2006, 0:17

PS: na andrzejki we wróżbie z kubeczkami miałem obrączkę, powtórzyłem - to samo, potem wolałem nie ryzykować.

Ważne ze nie wylosowałem monety, przynajmniej jestem na dobrej drodze w sprawie zawodu, lekarze dużo nie zarabiają.

Awatar użytkownika
pietrek861
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pietrek861 » 16 gru 2006, 0:21

Goguś nie wiem w jakim wieku jesteś ale kombinacja cech, ktore podałeś na pewno jest bardziej prawdopodobna dla lasek wieku dajmy na to 20 lat. Za jakimiś "gorącymi" 14-16 nie masz sie co oglądać bo one wierzą tylko w to co jest napisane w BRAVOgirl itd. :wink:
Goguś pisze:ja jako głowa rodziny mam zarabiać a nie prowadzić dom.
zgadza się i uważaj jeszcze na laski, które lecą na kasę... bo takich jest dużo i niektóre lecą na kase podświadomie nawet jeśli temu zaprzeczają, a w koncu "to mężczyzna robi forsę, a nie forsa mężczyzne..."

EDIT- w Polsce nie zarabiają na pewno tyle co w Anglii :D to a'propos tych lekarzy

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 gru 2006, 0:24

RóżA pisze:Parę różyczek i po wszystkim?
Zalezy w jakiej sytuacji.
RóżA pisze:Wulgaryzm?
'Niektore' to lubia. Tylko te dziewczyny akurat do zycia nie sa.
RóżA pisze:No nie, i Ty to nazywasz uczuciem?
Nie
ale podoba mi sie to myslenie guru, to 'masz ja'. chlopak pewnie nie zdaje sobie sprawy, ze tak naprawde to ona ma go.
:o Co to za roznica? Skoro ja chce i ona chce to...?
bagg pisze:i jeszcze te dziewczyny na weekend. fajnie, fajnie.
A jak inaczej je nazwiesz?
Nie ma co, bo nie o tym temat. :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 gru 2006, 0:27

wlasciwie to powinienem sie domyslic, ze tak to zrozumiesz. nie bede ci tego tlumaczyc. kiedys sam zalapiesz.

dziewczyny na weekend, ktore pewnie jeszcze teraz rozpamietujesz wzdychajac, mlody casanovo :o ?
pietrek861 pisze:Za jakimiś "gorącymi" 14-16 nie masz sie co oglądać bo one wierzą tylko w to co jest napisane w BRAVOgirl itd. Wink

tu sie nie zgodze. obracam sie w srodowisku takich dziewczyn i te o ktorych piszesz to raczej wyjatki.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”