winko - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 08 kwie 2006, 21:48

Marq pisze: W takim wieku nie wiem czy byś odróżnił smak piwa od wódki więc się mi nie dziw. :)
Ale napiłes sie Whisky w wieku 12 lat i ten smak napewno zapadł by Ci w pamięć takze później byś go napewno niepomylił z żadnym innym :wink:
Ja w 1 gimnazjum 1 raz napiłem sie spirytusu i tego smaku jakos nie da sie zapomniec a co dopiero pomylic go z WINEM :wink:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 08 kwie 2006, 21:49

RóżA pisze:
Marq pisze:W takim wieku nie wiem czy byś odróżnił smak piwa od wódki więc się mi nie dziw

Jeżeli nie widziałeś różnicy pomiędzy winem a wódką (whisky) no to brawo. Chyba pięciolatek takową różnicę zauważy :roll:
Jak chodziłaś do podstawówki i przypadkiem ojciec dał by Ci łyknąć odrobine jakiegoś alkoholu to po pięciu latach była byś w stanie określić co to było? :roll: No chyba że sporo piłaś alkoholu już w podstawóce. :roll:
Bo ja w wieku 11-12 lat nie byłem w stanie odróznić smaku wina od whisky itp. No ale może jesteś cudownym dzieckiem które w wieku 5 lat by to odrózniło. :roll:
Ale napiłes sie Whisky w wieku 12 lat i ten smak napewno zapadł by Ci w pamięć takze później byś go napewno niepomylił z żadnym innym. Ja w 1 gimnazjum 1 raz napiłem sie spirytusu i tego smaku jakos nie da sie zapomniec a co dopiero pomylic go z WINEM Wink
Niestety smak nie za bardzo zapadł mi w pamięci bo było to zbyt dawno temu. A co do spirytusu to już inna sprawa. :twisted: Tego smaku bym nigdy nie zapomniał. :twisted:
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2006, 21:54 przez Marq, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 kwie 2006, 21:53

LAtifa_19 pisze:Ja w 1 gimnazjum 1 raz napiłem sie spirytusu i tego smaku jakos nie da sie zapomniec a co dopiero pomylic go z WINEM
nie pomylisz, bo spirytus ma ok 98% a wino 11-19 % pewnie łzy ci pociekły, tak cie paliło. Nie zapamietałeś go dlatego, że taki wspaniały smak miał
Piwo vs wino już ma mniejsą rozbierzność vol. więc różnica jest mniejsza w smaku [dzieciakowi trudniej rozróznić]
Marq pisze:Jak chodziłaś do podstawówki i przypadkiem ojciec dał by Ci łyknąć odrobine jakiegoś alkoholu to po pięciu latach była byś w stanie określić co to było?
nie hcodzi o to, czy być pamiętał po 5 latach, tylko czy jak wypiłeś - poznałeś czy to "łycha" czy wino. Proste.
P.S. róża to chłopak :P
Marq pisze:Bo ja w wieku 11-12 lat nie byłem w stanie odróznić smaku wina od whisky itp
nie gadaj, ze w wieku 11 lat piwa nie piłeś :lol:
LAtifa_19 pisze:Ja w 1 gimnazjum 1 raz napiłem sie spirytusu
szkoda, że skończyłem naukę nim weszły gimnazja :?

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 08 kwie 2006, 21:59

nie hcodzi o to, czy być pamiętał po 5 latach, tylko czy jak wypiłeś - poznałeś czy to "łycha" czy wino. Proste.
Ja w wieku 11-12 lat nie znałem jeszcze ani smaku wina ani whisky więc co się dziwisz.
P.S. róża to chłopak Razz
:P Sorry, nie zauważyłem. :lol:
nie gadaj, ze w wieku 11 lat piwa nie piłeś Laughing
Piwo, jasne że piłem, ale alkoholi typu wino i właśnie whisky jeszcze wtedy nie próbowałem. 8)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 kwie 2006, 22:29

Wchodze na forum, patrze a tu taki głupi temat :evil: Jestem zły bo właśnie wróciłem z madnatem... ku***

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 kwie 2006, 22:31

Łukasz[ACM] pisze:Wchodze na forum, patrze a tu taki głupi temat Jestem zły bo właśnie wróciłem z madnatem... ku***
dlaczego głupi ? czyżbyś prowadizł po spożyciu ? skoro tak, to nie temat jest głupi w takim razie :pijemy: :wink:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 08 kwie 2006, 22:35

Marq pisze:Piwo, jasne że piłem, ale alkoholi typu wino i właśnie whisky jeszcze wtedy nie próbowałem.

Tylko pogratulować. Ja jak miałem nawet siedem lat to "spijałem" rodzicom co tylko się dało. A pamiętam (może nie szczegóły, ale takiego czegoś się zapomnieć nie da) że kiedyś sobie właśnie tak łyknołem, przy okazji jakiejś imprezy u mnie w domu, coś rodzicom z kieliszka. I napewno z winem tego bym nie poylił :wink:

fieldy pisze:P.S. róża to chłopak

Dzięki fieldy 8)

Marq pisze: Sorry, nie zauważyłem.

Bardzo mi się ostatno spodobało zdanie autorstwa bodajże Niggaza- NIE WIESZ- NIE PISZ :!:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 kwie 2006, 22:37

Głupi bo w tej chwili nie mam nastroju na takie tematy :P Nie ma to jak 100zł w plecy za picie w miejscu publicznym :] Wyjątkowo poszłem dziś na ławke do kumpli bo smigali na deskach i przyjechała sobie straż miejska i strasznie radośni byli, nie ma to jak ukryta kamera... :evil:

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 08 kwie 2006, 23:01

fieldy pisze:
LAtifa_19 pisze:Ja w 1 gimnazjum 1 raz napiłem sie spirytusu i tego smaku jakos nie da sie zapomniec a co dopiero pomylic go z WINEM
nie pomylisz, bo spirytus ma ok 98% a wino 11-19 % pewnie łzy ci pociekły, tak cie paliło. Nie zapamietałeś go dlatego, że taki wspaniały smak miał
Piwo vs wino już ma mniejsą rozbierzność vol. więc różnica jest mniejsza w smaku [dzieciakowi trudniej rozróznić]
Mówisz Piwo vs Wino ale on pomylił Wino vs Whisky :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 08 kwie 2006, 23:08

Łukasz[ACM]
przypomniałes mi zdarzenie z tego lata :lol: Była podobna sytuacja - siedzielismy na ławce z kumplem on pił piwo, a ja swoje już skończyłem, kolega zauważył Straż i wyrzucił browara w krzaki, oni się pytają co tam miał, a on do nich ....... - Papiery :lol:

Awatar użytkownika
Anika
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anika » 09 kwie 2006, 9:35

Ibrahimović pisze:przypomniałeś mi zdarzenie z tego lata
Mi tak samo-ale u mnie sytuacja była komiczna :D .dzień wcześniej była burza i złamała drzewo,siedziałam ze znajomymi na ławce(koło tego drzewa) przyjechała Straż i nam mandat wlepiła za to ze to drzewo złamaliśmy ;] - to było chore heh ;]
uppsss..chyba zeszłam ze tematu.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 09 kwie 2006, 19:54

strasznie radośni byli,
te darmozjady zawsze sa radosne jak moga komus mandat wlepic mi w ostatnim miesiacu juz 3 wezwania dali, ale je wyrzucilem :twisted: mam nadzieje ze sobie o nich nie przypomna

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 09 kwie 2006, 20:16

creek pisze:
strasznie radośni byli,
te darmozjady zawsze sa radosne jak moga komus mandat wlepic mi w ostatnim miesiacu juz 3 wezwania dali, ale je wyrzucilem :twisted: mam nadzieje ze sobie o nich nie przypomna
oni nie zapomna bo maja to odnotowane albo nawet odbitki maja ale możesz mien nadzieję. "Te darmozjady" za DARMO pieniadze biorą i tak powiem :lol: (k.... jebane)ja bym połowe tych służb ochroniarskich wy.... w piździet
połowe Policji i tu tą straz miejską wyje.... oni sobie tylko kur.....

2 WP. Ban coraz bliżej... // K.J.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 kwie 2006, 20:19

Ibrahimović pisze:Łukasz[ACM]
przypomniałes mi zdarzenie z tego lata
A mi sprzed 2 miesięcy. Staliśmy pod wieczór z kumplem pod kioskiem. On poszedł się wysikać za kiosk, i akurat policja jechała. 50 zł mandatu mu wlepili.

A co do tematu to wino, to jedyny trunek jaki mi odpowiada. Nie lubie ani wódki, ani piwa. Z win to najlepiej słodkie, do 7-8 zł też mogą być, albo domowej produkcji ojca. Zanim przerobi je na wódke, zawsze podpije kilka litrów :D

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 04 maja 2006, 20:03

Fajny temacik :D Piliście kiedyś "spermę szatana"? Winko takie :P Wino chyba najgorsze jakie piłem ale nazwa trafiona IMO :lol: Niestety od dawna już nigdzie tego nie widziałem :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”