Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 22 paź 2004, 16:01
Robben

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janusz Atlas » 22 paź 2004, 16:08
Janusz Atlas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 paź 2004, 16:15
To w takim razie zrób mi loda... Śmieszy cie to?!Janusz Atlas pisze:Słuchaj kotek, nie chcesz się zaprzyjaźnić to nikomu łachy nie robisz. Ponadto, czemu twierdzisz żźe opisy typu: "(tu imie/nick) zrób mi loda" czy "A najlepiej będzie jak was do lasu wywioze" nie są śmieszne? Wiesz mi, ja poznałem wielu inteligentnych ludzi na necie i z tych wypowiedzi każdy się hihra, i tylko smutasa nie śmieszy wypowiedzenie typu zrób mi loda, z którym teraz mam do czynienia. Zapraszam na czata tygodnika piłka nożna i tam dopiero jest źródło śmiesznych tekstów równie śmiesznych użytkowników.
I jeszcze jedno: Ja jestem zastępcą wydawcy - Marka Profusa w redakcji tygodnika "Piłka Nożna".
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janusz Atlas » 22 paź 2004, 16:22
Tylko warunkiem jest porządne wyszorowanie kutasa pumeksem z twojej strony.kotek pisze:To w takim razie zrób mi loda... Śmieszy cie to?!Jak tak to gratuluję poczucia humoru.
Janusz Atlas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 22 paź 2004, 17:01
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janusz Atlas » 22 paź 2004, 17:13
Eh wam się naprawde nudzi, od razu dwa ostrzeżenia... szkoda gadać...Pisakk pisze:Użytkownik Janusz Atlas - kolejne 2WP.
Janusz Atlas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 paź 2004, 17:50
Hehe swietny ten drugi tekstJanusz Atlas pisze:Tylko warunkiem jest porządne wyszorowanie kutasa pumeksem z twojej strony.kotek pisze:To w takim razie zrób mi loda... Śmieszy cie to?!Jak tak to gratuluję poczucia humoru.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 paź 2004, 17:57
Jak na moje oko to Pisakk był bardzo pobłażliwy bo od beckhsa dostałbyś z pięć...Janusz Atlas pisze:Eh wam się naprawde nudzi, od razu dwa ostrzeżenia... szkoda gadać...Pisakk pisze:Użytkownik Janusz Atlas - kolejne 2WP.
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janusz Atlas » 22 paź 2004, 18:38
I właśnie tutaj się mylisz, beckhs za użycie wulgarnego wyrazu obdarował mnie równierz dwoma ostrzeżeniami.kotek pisze:Jak na moje oko to Pisakk był bardzo pobłażliwy bo od beckhsa dostałbyś z pięć...Janusz Atlas pisze:Eh wam się naprawde nudzi, od razu dwa ostrzeżenia... szkoda gadać...Pisakk pisze:Użytkownik Janusz Atlas - kolejne 2WP.
Wlaśnie dokładnie o to chodzi.Tomusmc pisze:Hehe swietny ten drugi tekstJanusz Atlas pisze:Tylko warunkiem jest porządne wyszorowanie kutasa pumeksem z twojej strony.kotek pisze:To w takim razie zrób mi loda... Śmieszy cie to?!Jak tak to gratuluję poczucia humoru.
Gratuluje pomysłu. Teraz Kotek wiesz dlaczego to jest smieszne?
Janusz Atlas
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 22 paź 2004, 18:46
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin 14 » 23 paź 2004, 8:22
Marcin 14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 23 paź 2004, 17:44
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 28 paź 2004, 17:52
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: doli » 15 lis 2004, 14:33
doli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 15 lis 2004, 14:55