Włosy / Fryzury / Tatuaże - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 17 cze 2004, 17:28

Wiem że, mam racje bo sam takie miałem [ ok 13-14cm ] i były one krótsze od tych na avarku :P Lecz znwou mam ochote na takie włosy lecz pewnie mi przejdzie jak pomyśle ile z nimi będzie roboty :lol:

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Fryzury itp.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 02 lis 2004, 17:44

Takiego tematu jeszcze chyba nie bylo :wink: .
Chcialbym sie dowiedziec jakie fryzury wam sie podobaja, jakie sa wedlug was tandetne, jakie nosice, jakie chcielibyscie miec itp.
Ja mam taka fryzure jak Messi, nie lubie wlosow na jeza, bo kojarza mi sie z dresiarzami ( ale to tylko moje zdanie ) Bo znam duzo ludzi ktorym takie fryzury sie podobaja. Wedlug mnie tandeta to byla fryzura Ronaldo , obciety na krotko i jeszcze ta grzywka, to bylo chyba na mistrzostwach swiata. Podoba mi sie taka jaka mam, a kiedys nosilem na krotko :) .

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 02 lis 2004, 17:50

Teraz kilka zadan odemnie! Ja jako wielki fan Maćka Żurawskiego zawsze się staram mieć jego aktualna fryzure z wraz z kolorami jakie sobie robi. Nie lubie ludzi ktorzy nosza dlugie wlosy, a jeszcze w szczegolnosci jak maja czarne. Podobaja mi sie rownierz fryzury postanione tzn. na irokeza ale nie teakiego co maja panki, tylko takie normalnego pospolitego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . U dziewczyn bardzo mi się podobaja cienny blond wlosy i rozpuszczone nic wiecej dodac ani ujać!

Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 02 lis 2004, 17:55

Mi się nawet podoba fryzura Ronaldo ta z tą grzywką.Była wypaśna.Miał ją chyba na MŚ 2002 w Korei i Japoni.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lis 2004, 18:13

Robben to zdecyduj sie czy jest tandeta czy też jest fajna.
Beckham zapocztkował fryzure Chana i teraz wielu piłkarzy się ozdabia czymś takim.
Boruc ma fatalna fryzure, dida wycina sobie szramy na głowie tak samo cisse mi się podoba fryzura Morientesa i Raula :D :lol:

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 02 lis 2004, 19:22

No to Wtajemniczeni_wiedza już mnie nie lubi :P Co prawda jeszcze nie mam długich włosów ale wkrótce będę miał :) Jestem w trakcie zapuszczania. No może one nie są czarne, ale ciemne. Nie rozumiem do końca stwierdzenia "nie lubie ludzi, którzy mają długie włosy". Zapewne znasz kogoś takiego i od razu wyrabiasz sobie opinie o ogóle....
A u dziewczyn ? U dziewczyn podobają mi się długie (ale nie z przesadą), czarne włosy :)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 02 lis 2004, 20:35

Ja jeśli chodzi o długość włosów to preferuje "średnie" - nie lubie krótkich ani zbyt długich. Zwykle na mojej głowie panuje lekki chaos, ale kontrolowany :wink: .

A jeśli chodzi o kobiety, to można zobaczyć na moim avatarze jakie mi się najbardziej podobają...... :wink: :)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 lis 2004, 22:33

Pisakk pisze:A jeśli chodzi o kobiety, to można zobaczyć na moim avatarze jakie mi się najbardziej podobają...... :wink: :)
ooo można można :D

Awatar użytkownika
astyczek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: astyczek » 02 lis 2004, 23:46

Hehe... no bliźniaczki na zdjęciu mają ładne fryzurki i to lubię. Kiedyś podobała mi się fryzurka w rowki, no... ale sam bym sobie takiej nie zrobił, wyglądałbym troszkę tragicznie, ale generalnie spoko.

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 03 lis 2004, 14:28

Szanowany moderator 'Mazurek' pisze:No to Wtajemniczeni_wiedza już mnie nie lubi :P Co prawda jeszcze nie mam długich włosów ale wkrótce będę miał :) Jestem w trakcie zapuszczania. No może one nie są czarne, ale ciemne. Nie rozumiem do końca stwierdzenia "nie lubie ludzi, którzy mają długie włosy". Zapewne znasz kogoś takiego i od razu wyrabiasz sobie opinie o ogóle....
hyhyhy.....to ja to zle napisałem, chodziło mi o takich pozerów ktorzy zapuszczaja wlosy, a jezeli maja jeszcze czarne to tragizm, ale coz kazdy mysli inaczej i ma inny tok rozumowania :lol: :lol: . Długie włosy mi się podbaja np. blond u chlopakow, spoko w nich wygladaja...... :lol: Nawet ciebie nie znam a ty piszesz ze ja juz ciebie nie bede lubi.......hyhyhy

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 lis 2004, 18:45

maly irokezik rulezzzzzz :) tragiczne jak dla mnie sa wlosy dlugie i czesto tluste jak olej bo komus sie glowy nie chce umyc :twisted:

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 04 lis 2004, 22:25

irokezy noszą wieśniaki, najlepsze są na zero albo 3mm

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 05 lis 2004, 9:45

Normal tak z 10 mm :)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 10 lis 2004, 19:16

RVN10 pisze:irokezy noszą wieśniaki, najlepsze są na zero albo 3mm
Wiesniakiem mozesz byc ty,myslisz ze sie ogolsiz na łyso to jestes gangsta nie?smieszny jestes :lol:
Ostatnio zmieniony 10 lis 2004, 21:00 przez DORIAN, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sd
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sd » 10 lis 2004, 19:19

RVN10 nie obrażaj tych ktorzzy mają takie coś ty dresiarzu ;p, Ja mam fryza Becksa z mś 2002

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”