Wasze zdjęcia - Strona 201

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Zamieścisz fotke ?!?

TAK :P
87
33%
Nie
175
67%
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sty 2018, 22:52

Tomusmc pisze:
Oczywiście, dzieci "sprzedaje" się do babć i dziadków, ale faktycznie futbolowa nie ma dobrego kontaktu z tesciami. Może to by pomogło?
Choćby mi mieli dopłacać, nie zostawiłabym dziecka u tych ludzi.
Gdyby moi rodzice mieszkali bliżej, pewnie byłoby łatwiej z podrzucaniem ;)
cloner pisze:
Tylko trzeba chcieć. Przecież w mojej paczce połowa już po ślubie i dzieci ma. A cały czas się spotykamy, ostatnio 29.12. A wiosna, latem, zawsze się wszyscy (z partnerkami, dziećmi) na paru grillach widzimy.
Właśnie rzecz w tym, że gdyby moja ekipa była na miejscu - nie byłoby problemu. Moi rodzice w latach '90 mieli najlepsze życie towarzyskie i nikomu dzieci nie przeszkadzały. Ale my to nawet nie mamy z kim się towarzysko spotykać, poza dwiema parami, z którymi po prostu odwiedzamy się nawzajem, by dzieci się pobawiły :D
Ilka pisze: O ja Wam mogę takie zdjęcie przodem pokazać
Jaki oldskul :D Żałuję, że mam tak mało zdjęć z dzieciństwa, byłoby co oglądać :)

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 17 sty 2018, 22:53

cloner pisze:
Ilka pisze: Mam nadzieję, że Cloner o nic się nie przyczepi
Ja się nie czepiam. Ja zwracam uwagę.
A foto ok. Choć na fejsie są lepsze.
Jak to na fejsie :oops: niby tak ukryłam ... ;)
Ciekawe które? wrrr
Trzeba chyba jednak wszystko pousuwać ;)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sty 2018, 22:54

Właśnie Futbolowa, wy mieszkacie w Częstochowie? A rodzice nie? Myślałem że stamtąd jesteś. Chyba że się oni przeprowadzili

Ilona, za późno na usuwanie ;)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sty 2018, 23:07

cloner pisze: Właśnie Futbolowa, wy mieszkacie w Częstochowie? A rodzice nie? Myślałem że stamtąd jesteś. Chyba że się oni przeprowadzili
Po moim ślubie rodzice wreszcie przenieśli się na wieś. Teraz ulokowani są mniej więcej w połowie drogi między Czewą a Bytomiem :)

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 17 sty 2018, 23:19

cloner pisze: Właśnie Futbolowa, wy mieszkacie w Częstochowie? A rodzice nie? Myślałem że stamtąd jesteś. Chyba że się oni przeprowadzili

Ilona, za późno na usuwanie ;)
Nigdy nie jest za późno ;)
futbolowa pisze: Jaki oldskul :D Żałuję, że mam tak mało zdjęć z dzieciństwa, byłoby co oglądać :)
Też mam mało niestety :( Ale to jedno z moich ulubionych. Nazwałam je: wołanie o ryż :P
Ostatnio zmieniony 17 sty 2018, 23:20 przez Ilka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sty 2018, 23:20

Kumam. Rejony Koszęcina, Boronowa? Czy Kalet? Miasteczka?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sty 2018, 23:25

cloner pisze: Kumam. Rejony Koszęcina, Boronowa? Czy Kalet? Miasteczka?
Koszęcin to moje ulubione miejsce z dzieciństwa :D
Oni teraz w Koziegłowach :) Dlatego m.in. prawa jazdy jeszcze nie zmieniłam, bo jestem u nich zameldowana, a takie sprawy załatwia się w Myszkowie :D
Ilka pisze: Też mam mało niestety Ale to jedno z moich ulubionych. Nazwałam je: wołanie o ryż
:lol2:

Ja nie mam ani jednego z lat 0-3 (poza jakimś dalekim, na którym ledwo mnie widać). Przez jakiś czas mocno to przeżywałam aż mama mi opowiedziała, że zanieśli moje zdjęcia z czasów niemowlęcych do wywołania, ale nie było ich stać na odbiór. Kiedy już mieli pieniądze - fotografa w tym miejscu nie było. Czuję się dziwnie z tym, że nie wiem, jak wyglądałam po urodzeniu. Mój brat i rodzice, Marcin i wszyscy znajomi mają tabuny zdjęć z takich czasów, a ja nie mam ani jednego.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 17 sty 2018, 23:30

Ja też nie mam, z tego co się orientuję, ale takie do ok 7 lat już tak a w razie braku to zawsze można kombinować - mojemu bratankowi gdy był młodszy pokazaliśmy zdjęcia mojego brata jak był dzieckiem, z pytaniem kto to. Odpowiedział, że on. To samo z moim zdjęciem. :)

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 17 sty 2018, 23:31

futbolowa pisze:
Ja nie mam ani jednego z lat 0-3 (poza jakimś dalekim, na którym ledwo mnie widać). Przez jakiś czas mocno to przeżywałam aż mama mi opowiedziała, że zanieśli moje zdjęcia z czasów niemowlęcych do wywołania, ale nie było ich stać na odbiór. Kiedy już mieli pieniądze - fotografa w tym miejscu nie było. Czuję się dziwnie z tym, że nie wiem, jak wyglądałam po urodzeniu. Mój brat i rodzice, Marcin i wszyscy znajomi mają tabuny zdjęć z takich czasów, a ja nie mam ani jednego.
No to mega Ci przykro musiało być :mrgreen: Pytanie, czy fotograf by miał jeszcze te zdjęcia? Ja za niemowlaka też nie mam. Ale już od około roczku kilka się znajdzie. Kurde fajna blondynka ze mnie wtedy była :P

Dawniej to fajne te wojaże z takimi aparatami były :P Na wakacjach zawsze coś ktoś odwalił z kliszą itp:P. W ogóle to wolę oglądać zdjęcia w albumach niż na laptopie :/ Właśnie dziś wybierałam do wywołania, bo koleżanka idzie swoje zanieść i sobie część jakiś fajnych wywołam.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sty 2018, 23:31

futbolowa pisze:
Koszęcin to moje ulubione miejsce z dzieciństwa
W liceum co miesiąc tam jeździłem na weekend. Kolega nas zapraszał na imprezy, domek po dziadkach. A... od niecałych dwóch lat sam tam mieszka. Na szczęście nie jest to daleko i nawet sylwestra spędziliśmy wspólnie.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 sty 2018, 23:39

Rezus pisze: Ja też nie mam, z tego co się orientuję, ale takie do ok 7 lat już tak a w razie braku to zawsze można kombinować - mojemu bratankowi gdy był młodszy pokazaliśmy zdjęcia mojego brata jak był dzieckiem, z pytaniem kto to. Odpowiedział, że on. To samo z moim zdjęciem.
Haha, Zośka mówi, że widzi siebie na zdjęciach przedstawiających moją bratanicę.
Ale skubane są tak podobne, że jak kiedyś wrzuciłam zdjęcie z córką brata, wszyscy na fejsie myśleli, że to Zośka - i to zarówno przyjaciele, bliscy znajomi, jak i rodzina :D Jedyną osobą, która stwierdziła, że to na bank nie jest moja córka, była babka, którą dwa tygodnie wcześniej poznałyśmy w szpitalu (wtedy, jak Zocha z sepsą walczyła).
cloner pisze: W liceum co miesiąc tam jeździłem na weekend. Kolega nas zapraszał na imprezy, domek po dziadkach. A... od niecałych dwóch lat sam tam mieszka. Na szczęście nie jest to daleko i nawet sylwestra spędziliśmy wspólnie.
Ale fajnie! Przyjaciele moich rodziców często wynajmowali tam domki albo stawiali namioty i zabierali swoją córkę i mnie ze sobą. Kawał życia tam spędziłam :) Podobno teraz wygląda już zupełnie inaczej, co roku namawiam Marcina, żebyśmy się wybrali i nie może się zdecydować :D
Ilka pisze:
No to mega Ci przykro musiało być Pytanie, czy fotograf by miał jeszcze te zdjęcia? Ja za niemowlaka też nie mam. Ale już od około roczku kilka się znajdzie. Kurde fajna blondynka ze mnie wtedy była
Pewnie już by nie miał, choć kto wie? Tak czy siak - ilekroć o tym myślę, zaczynam płakać, ech :D
Ilka pisze:
Dawniej to fajne te wojaże z takimi aparatami były Na wakacjach zawsze coś ktoś odwalił z kliszą itp:P. W ogóle to wolę oglądać zdjęcia w albumach niż na laptopie Właśnie dziś wybierałam do wywołania, bo koleżanka idzie swoje zanieść i sobie część jakiś fajnych wywołam.
Popieram, u mnie też wywoływanie obowiązkowe :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 sty 2018, 23:42

Koszęcin bardzo ładny. Najlepiej wiosna, latem, wybrać się na wieżę widokową. I podziwiać.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 sty 2018, 0:10

cloner pisze: foto ok. Choć na fejsie są lepsze.
Wstawiłem zdjęcie i nikt nie zapytał, który to ja :mrgreen: wiem, że większość dawno mnie zna z fb :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 sty 2018, 0:12

Tomusmc pisze: Wstawiłem zdjęcie i nikt nie zapytał, który to ja wiem, że większość dawno mnie zna z fb
Przecież widać, że jesteś po prawej :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Wasze zdjęcia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 sty 2018, 0:16

Tomusmc pisze:
cloner pisze: foto ok. Choć na fejsie są lepsze.
Wstawiłem zdjęcie i nikt nie zapytał, który to ja :mrgreen: wiem, że większość dawno mnie zna z fb :wink:
No ja nie wiem który to Ty. Ale skoro sam nie napisałeś to pytać nie będę. A że też inni nie pytali? Wyciągnij wnioski ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”