foto:

z góry dzieki
EDIT.
Wielkie dzieki
pozdro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 28 sty 2006, 21:35

Wielkie dzieki
ossy
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 28 sty 2006, 22:12
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 29 sty 2006, 0:34
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 29 sty 2006, 7:29
PiDi
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 29 sty 2006, 10:10
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 sty 2006, 11:44
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 29 sty 2006, 12:46
<LILI> Romanista pisze:k@li jeżeli masz ochotę to zrobiłbyś i mi jeszzce ava ???? coś podobnego jak Ma Diamen23
sbQ pisze:k@li jeszcze ja bym prosił, abyś zdjęcie z mojego ava przerobił na taki styl podobny do Twojego avka
ossy pisze:k@li mógłbyś mi też zrobić takiego avka??
Smithu pisze:Kali, zrobisz mi cos podobnego tylko z moja panna ?
PiDi pisze:Może być właśnie ostatni styl Kalego (tak to się odmienia?), ale nie pogardzę innymi pracami. W miare możliwości mogłbybyć mój podpis...o wiele nie proszę (porównując harniego
-------------------------------------------------------------------------------------Diamen23 pisze:k@li zrobiłbyś Recobę w takim stylu? (avek)
"Sigi,avatary-prosby forumowiczow" - meecik, jak widzisz prosili mnie o avatary w tym wlasnie stylu, to co mam nie spelnic ich prosby i na zlosc zrobic w innym jak oni chca wlasnie w tymmeecik_mks pisze:K@li - spróbuj zmienić styl...
Wydaje mi się to nierealnemeecik_mks pisze:bo niedługo wsyzscy będą mieli takie same avy...
Patrz cytaty wyżej...meecik_mks pisze: srpóbuj coś nowego zrobić... pokombinuj !
No to po jaką cholere zasmiecasz temat?meecik_mks pisze:P.S Nie żebym się czepiał bo są nawet spoko !
k@li

Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 sty 2006, 14:13
Zaza
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: heriusz » 29 sty 2006, 18:22
heriusz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 30 sty 2006, 18:41
janiofcb pisze:Meecik jeżeli mógłbyś zrobić dla mnie siga Eto'o podobnego stylem do tego, który wstawiłeś w temacie 'Sigi, Avatary - pokaż swoje prace' byłbym bardzo wdzięczny. Chciałbym Sammy'ego w koszulce FCB, tło w kolorach Barcy i wkomponowane logo Barcelony. Z góry dzięki.
Janio
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio