Języków się ucz! I zawsze można jeszcze napisów poszukać. A po polsku to jest niewieleLoczek pisze:Dziękuję, ale mi chodzi o polską wersję
http://isohunt.com/torrents/?iht=-1&ihq=top+gear+pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 12 lis 2006, 15:06
Języków się ucz! I zawsze można jeszcze napisów poszukać. A po polsku to jest niewieleLoczek pisze:Dziękuję, ale mi chodzi o polską wersję
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 lis 2006, 10:39
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: NY » 11 gru 2006, 15:25
NY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 18 gru 2006, 17:26
spyrczak
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 18 gru 2006, 17:45
to chyba tospyrczak pisze:A ja szukam gry Star Wars: Empire At War, oczywiscie torrent no chyba ze macie na jakims serwerze ale nie rapidwersja jezykowa albo eng albo pol obojetne
z gory dzieki za pomoc
a nie można do angielskiej wersji ściągnąć spolszczeniea znajdzie sie gdzies Rome total war po Polsku dla mnie
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 22 gru 2006, 0:12
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 gru 2006, 2:37
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carlitos » 23 gru 2006, 12:46
Ja używam Lime Wire.A jakiego programu najlepiej używac do ściągania większych plików typu filmy czy np gry, DC++ właśnie czy może jakiegoś emule albo innego programu
carlitos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 23 gru 2006, 13:00
Używałem przez dłuższy czas, ale ostatnio przeniosłem się na Bearshare. Lime Wire nie jest zły, ale prędkość działania pozostawia wiele do życzenia. To niestety wina Javy, na której jest oparta praca programu.Ja używam Lime Wire.
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 23 gru 2006, 13:15
Prawdopodobnie listę hubów musisz nową dać, nie trudno będzie w google chyba znaleźć.Yukasz pisze:Korzysta ktoś z DC++Czemu nie wyświetla mi się lista hubów
Mam wpisany jakiś adres z listą hubów a program nie chce się z nim połączyc. Firewall nie blokuje mi połączenia bo je udostępniłem.
Najlepiej znaleźć sobie dobre forum z linkami http i ściągasz stamtąd a do mniejszych plików to chyba bearshare, dokładasz torrenta i masz co tylko chcesz w szybkim tempie..Yukasz pisze:A jakiego programu najlepiej używac do ściągania większych plików typu filmy czy np gry, DC++ właśnie czy może jakiegoś emule albo innego programu
Riddick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 gru 2006, 15:45
W tym problem że nie mam żadnuch hubów, to okienko jest zupełnie pustePrawdopodobnie listę hubów musisz nową dać, nie trudno będzie w google chyba znaleźć.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dratinho » 23 gru 2006, 21:08
Dratinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 gru 2006, 21:50
A jakiej wersji używaszMarco_Van_Basten pisze:Yukasz, mogę Ci polecić Bearshare
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 25 gru 2006, 0:19
Baqu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio