Twój ideał kobiety/mężczyzny - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Która naj?adniejsza

Doda
9
25%
Przybylska
11
31%
Wojciechowska
1
3%
Mandaryna
0
Brak głosów
Shakira
2
6%
Aguilera
2
6%
Lopez
1
3%
Kurnikova
6
17%
Inne
4
11%
Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 10 sty 2005, 2:26

No i znowu sztuczne laski z TV :lol: :roll:

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 14 sty 2005, 20:45

Moim ideałem jest: skromna , wesoła, uśmiechnięta ,delikatna ,mająca dobre poczucie humoru ,czuła ,fajna ,miła, dobra, kochana, przyjacielska, życzliwa, otwarta na świat i ludzi, szczupła, długowłosa, blondwłosa, długonoga, średniocycata, sympatyczna, przyjazna, lubiąca nature i zwierzęta, uczciwa, poczciwa, rzetelna, niepuszczalska, ambitna, niepijąca, niepaląca, myjąca się często, ładnie pachnąca, ładna, niebieskooka, opalona, białozębna, mądra, inteligentna, umiejąca się wysłowić, radząca sobie w każdej sytuacji, prawdomówna, szczera, znająca języki obce, z wyższym wykształceniem, wysportowana, zgrabna ... dziewczyna. 8)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 sty 2005, 20:50

Liverpool pisze:Moim ideałem jest: skromna , wesoła, uśmiechnięta ,delikatna ,mająca dobre poczucie humoru ,czuła ,fajna ,miła, dobra, kochana, przyjacielska, życzliwa, otwarta na świat i ludzi, szczupła, długowłosa, blondwłosa, długonoga, średniocycata, sympatyczna, przyjazna, lubiąca nature i zwierzęta, uczciwa, poczciwa, rzetelna, niepuszczalska, ambitna, niepijąca, niepaląca, myjąca się często, ładnie pachnąca, ładna, niebieskooka, opalona, białozębna, mądra, inteligentna, umiejąca się wysłowić, radząca sobie w każdej sytuacji, prawdomówna, szczera, znająca języki obce, z wyższym wykształceniem, wysportowana, zgrabna ... dziewczyna. 8)
moim tez, stary. :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 16 sty 2005, 9:26

Liverpool pisze:Moim ideałem jest: skromna , wesoła, uśmiechnięta ,delikatna ,mająca dobre poczucie humoru ,czuła ,fajna ,miła, dobra, kochana, przyjacielska, życzliwa, otwarta na świat i ludzi, szczupła, długowłosa, blondwłosa, długonoga, średniocycata, sympatyczna, przyjazna, lubiąca nature i zwierzęta, uczciwa, poczciwa, rzetelna, niepuszczalska, ambitna, niepijąca, niepaląca, myjąca się często, ładnie pachnąca, ładna, niebieskooka, opalona, białozębna, mądra, inteligentna, umiejąca się wysłowić, radząca sobie w każdej sytuacji, prawdomówna, szczera, znająca języki obce, z wyższym wykształceniem, wysportowana, zgrabna ... dziewczyna. 8)
No tak tak, jeszcze więcej mógłbyś wymienić przymiotników. Taką kobietę to tylko program komputerowy może stworzyć:)
Według mojego przekonania nie ma nudnych kobiet na świecie. Każda ma coś w sobie, tylko że nie każdy mężczyzna potrafi to zauważyć.
Wypisując podobne rzeczy jak Liverpool można nabrać przeświadczenia, że ten chłopak nie ma zielonego pojęcia o kobietach ( nie chcę Cię obrazić, poprostu tak mi się wydaje ).
Ja nie mam ideału dziewczyny, bo głupio jest sobie go wykreować. Później szukając odpowiedniej partnerki można popaść w depresję o nie dać szansy żadnej. Efekt? W wieku lat 40 - u będziemy siedzieć samotnie w mieszkaniu w ciepłych pantoflach przy telewizorze.
Dziewczyny wymienione w temacie są bardzo plastikowymi osobami. Tzn: nie chodzi mi o ich sztuczność cielesną, ale intelektualną. Poza kamerą przecież np: Rabczewska zachowuje się zupełnie inaczej. To tylko show i zamieszanie, dzięki któremu będzie mogła zarobić trochę grosza, żeby kupić Radziowi coś pod choinkę.

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 16 sty 2005, 20:15

Loczek pisze:
No tak tak, jeszcze więcej mógłbyś wymienić przymiotników. Taką kobietę to tylko program komputerowy może stworzyć:)
Według mojego przekonania nie ma nudnych kobiet na świecie. Każda ma coś w sobie, tylko że nie każdy mężczyzna potrafi to zauważyć.
Wypisując podobne rzeczy jak Liverpool można nabrać przeświadczenia, że ten chłopak nie ma zielonego pojęcia o kobietach ( nie chcę Cię obrazić, poprostu tak mi się wydaje ).
Ja nie mam ideału dziewczyny, bo głupio jest sobie go wykreować. Później szukając odpowiedniej partnerki można popaść w depresję o nie dać szansy żadnej. Efekt? W wieku lat 40 - u będziemy siedzieć samotnie w mieszkaniu w ciepłych pantoflach przy telewizorze.
Dziewczyny wymienione w temacie są bardzo plastikowymi osobami. Tzn: nie chodzi mi o ich sztuczność cielesną, ale intelektualną. Poza kamerą przecież np: Rabczewska zachowuje się zupełnie inaczej. To tylko show i zamieszanie, dzięki któremu będzie mogła zarobić trochę grosza, żeby kupić Radziowi coś pod choinkę.
Loczek, przecież ja to napisałem dla jaj. Na żartach się nie znasz?
A co do przymiotnikó to więcej już wymyśleć nie mogłem :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”