Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 31 gru 2004, 19:27
Lazioman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 31 gru 2004, 20:44
KUBA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 gru 2004, 20:49
Sero
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 01 sty 2005, 12:32
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 01 sty 2005, 20:30
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 01 sty 2005, 20:46
No oczywiście. Nie nazywam się Jan Kowalski albo Adam Nowak, więc duma narodowa nie ma prawa mnie dotyczyć. Nie moja wina, że mam obcojęzyczne (holenderskie konkretnie) nazwisko. Nie ja je sobie nadałem i nie ja je sobie wybrałem. A mimo to jestem dumny z tego, że jestem Polakiem, jak również dumny jestem z mojego nazwiska. Jak już mówiłem, prosze nie przekręcać mojego imienia, bo jestem na to wyczulony (jedni są wyczuleni na pyłki krzewów, inni na koty, a ja na przekręcanie nazwiska, zwłaszcza celowe, bo nie wierzę że mój nickname tak ci się mieni tysiącem barw, że przestawiasz sobie dowolnie literki i uważasz że jest ok).Kotek pisze:Szczególnie nick "Axel Hammond" i jego przeinaczenie ma prawo godzić w Twoją polską dumęAxel Hammond pisze:Nie Alex, tylko Axel. Nie życzę sobie przeinaczania mojego imienia, godzi to w moją polską dumę.Interesujące
A wiesz co to znaczy ironia? Żart? Niedosłowne rozumienie tekstu czytanego? Widzę, że nie. Jako przykładny współforumowicz służe radą i pomocą:Kotek pisze:Właśnie. Pierwsza część zdania jest dobitna. "Może Bóg (który nie istnieje) wymyśliłby..." Hahaha. Bóg, który nie istnieje a jednak coś wymyślaAxel Hammond pisze:Może Bóg (który nie istnieje) wymyśliłby coś lepszego niżNie martw się, mama nie powinna bawić się z Tobą grabkami
Forum bawi, forum uczy.ironia - zamaskowana kpina; drwina zawarta w pozornej aprobacie; lekki sarkazm, ujęty w wypowiedź, której zamierzony sens jest odwrotnością dosłownego znaczenia słów.
Źródło: słowniki wp.
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 sty 2005, 20:50
fajna ale wole blondynkiserek408 pisze:cos w tym stylu
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 01 sty 2005, 20:52
Ashantos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nober » 01 sty 2005, 22:44
Nober
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 sty 2005, 22:57
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 02 sty 2005, 14:07
Jestes wielki zawdipodnieca mnie pachnaca, smaczna, zgrabna, ogolona cipka.
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 02 sty 2005, 14:22
WP za tozawdi pisze:wiekszosc piszacych tu na forum to dzieci 12-15 lat (wiekszosc nie calosc), wiec chyba ich jeszcze nic nie "ekscytuje", a jezeli nawet to nie maja pojecia o czym mowia. a jezeli chodzi o mnie to podnieca mnie pachnaca, smaczna, zgrabna, ogolona cipka.![]()
pippen
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 sty 2005, 15:17
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio