Co Was w kobietach najbardziej ekscytuje? - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 31 gru 2004, 19:27

Axel, nie zgadzam sie z Twoja wypowiedzią wogóle, jednak moim zdaniem nie powinienneś WP dostać..

Jak Panowie o panienkach piszemy to w sumie to samo...

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 31 gru 2004, 20:44

mnie najbardzieł ekscytuje CIAŁO.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 gru 2004, 20:49

Gora :arrow: dol :) ladne oczy i ogolnie uroda

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 31 gru 2004, 20:51

cos w tym stylu

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 01 sty 2005, 12:32

W kobietach zdecydowanie najbardziej ekscytuje mnie charakter ktory w tej sytuacji jest chyba najwazniejszy. Inteligencja, bo lubie gdy kobieta potrafi rozmawiac na rozne ciekawe tematy a nie tylko plotkowac z rownie tepymi kolezankami. Wazne jest aby czytala ksiazki, oraz miala podobne upodobania do moich. Niom i nie chcialbym miec dziewczyny ktora smiga na imprezy techno w krotkich spudniczkach rozowych. To byloby na tyle. BYloby fajnie gdyby grala na jakims instrumencie.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 01 sty 2005, 20:30

serek dostajesz WP, za pisanie posta pod postem, Staraj sie wszytsko umieszczać w jednym.

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 01 sty 2005, 20:46

Kotek pisze:
Axel Hammond pisze:Nie Alex, tylko Axel. Nie życzę sobie przeinaczania mojego imienia, godzi to w moją polską dumę.
Szczególnie nick "Axel Hammond" i jego przeinaczenie ma prawo godzić w Twoją polską dumę 8) Interesujące 8)
No oczywiście. Nie nazywam się Jan Kowalski albo Adam Nowak, więc duma narodowa nie ma prawa mnie dotyczyć. Nie moja wina, że mam obcojęzyczne (holenderskie konkretnie) nazwisko. Nie ja je sobie nadałem i nie ja je sobie wybrałem. A mimo to jestem dumny z tego, że jestem Polakiem, jak również dumny jestem z mojego nazwiska. Jak już mówiłem, prosze nie przekręcać mojego imienia, bo jestem na to wyczulony (jedni są wyczuleni na pyłki krzewów, inni na koty, a ja na przekręcanie nazwiska, zwłaszcza celowe, bo nie wierzę że mój nickname tak ci się mieni tysiącem barw, że przestawiasz sobie dowolnie literki i uważasz że jest ok).
Kotek pisze:
Axel Hammond pisze:Może Bóg (który nie istnieje) wymyśliłby coś lepszego niż
Właśnie. Pierwsza część zdania jest dobitna. "Może Bóg (który nie istnieje) wymyśliłby..." Hahaha. Bóg, który nie istnieje a jednak coś wymyśla 8) Nie martw się, mama nie powinna bawić się z Tobą grabkami :wink:
A wiesz co to znaczy ironia? Żart? Niedosłowne rozumienie tekstu czytanego? Widzę, że nie. Jako przykładny współforumowicz służe radą i pomocą:
ironia - zamaskowana kpina; drwina zawarta w pozornej aprobacie; lekki sarkazm, ujęty w wypowiedź, której zamierzony sens jest odwrotnością dosłownego znaczenia słów.
Źródło: słowniki wp.
Forum bawi, forum uczy.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 sty 2005, 20:50

serek408 pisze:cos w tym stylu
fajna ale wole blondynki :D

Awatar użytkownika
Ashantos
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 01 sty 2005, 20:52

No patrzcie jaka przemiana! Alex Hammond nie pisze już z Lublina tylko z Amsterdamu! Szybko się przemieszczasz! Chciałbym tak umieć :D

Nober
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nober » 01 sty 2005, 22:44

Niewiem co mi się podoba w płci pięknej zasadniczo. Zależy jak to rozumieć - jeśli ma mi się tylko podobac to jak ma ładną twarz i nie jest głupia i puszczalska to może mi sie podobać! Celowo nie wspominam tu o pośladkach bo niewiem czy wy to też zauważyliście ale jeśli twarz jest ładna to pośladki również :) natomiast w przypadku gdy pośladki są hmm kształtne twarz nie musi byc ładna - jak widzę Rabczewskiej lico to zmieniam kanał (zwłaszcza jak sie usmiecha) :| To już kwestia gustu. Natomiast jeśli dziewczynę mam pokochać to musi mieć to "coś", na które składają się w sumie wszystkie "czynniki piękności". Niestety tak mi Bozia dała że jestem raczej wybredny jeśli chodzi o dziewczyny, a sam nie przypominam Brada Pitta.

Jeśli chodzi o drugą połówkę naprawde można ją spotkać. Ja jestem młodym nastolatkiem a spotkałem tą jedyną (których według mnie jest wiecej niz jedna :) ), około dwóch lat temu, gdy byłem jeszcze młodszym nastolatkiem :) Zrozumiałem jak bardzo ją kocham jak przestałą się ze mną zadawać, ale tu nadmieniam że nigdy niebyliśmy razem. Była ( i jest) wspaniała, ale nie przeznaczona dla mnie. To co do niej czułem ( i czuje) nazywa się miłość platoniczna :) Mówię to z lekkim uśmiechem na ustach, ale wierzę że Bóg wynagrodzi mi to kiedyś. Ponadto w Polsce mamy przeciez najładniejsze dziewczyny na świecie, i powinniśmy się cieszyc że nie mieszkamy w Niemczech (opalanie bez filtru :), obżarstwo, brzydki uśmiech) :) . No..to poznaliście pogląd na ten temat z oczu chłopaka który niedługo osiągnie wiek pozwalający na zabawy w łóżku :)

Pozdrawiam
Nober.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 sty 2005, 22:57

wiekszosc piszacych tu na forum to dzieci 12-15 lat (wiekszosc nie calosc), wiec chyba ich jeszcze nic nie "ekscytuje", a jezeli nawet to nie maja pojecia o czym mowia. a jezeli chodzi o mnie to podnieca mnie pachnaca, smaczna, zgrabna, ogolona cipka. :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 02 sty 2005, 14:07

podnieca mnie pachnaca, smaczna, zgrabna, ogolona cipka.
Jestes wielki zawdi :D

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 02 sty 2005, 14:22

zawdi pisze:wiekszosc piszacych tu na forum to dzieci 12-15 lat (wiekszosc nie calosc), wiec chyba ich jeszcze nic nie "ekscytuje", a jezeli nawet to nie maja pojecia o czym mowia. a jezeli chodzi o mnie to podnieca mnie pachnaca, smaczna, zgrabna, ogolona cipka. :lol: :lol:
WP za to

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 02 sty 2005, 14:36

nieeeeeeeeeeeee
:lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 sty 2005, 15:17

Zgadzam sie Zawdi ze pachnaca szczegolnie mloda cipcia jest super.Mniam mniam i tyle.Jednak nie uzywaj tutaj "twardych" przeklenstw "miekkich" przeklenstw ani slow ktore modzi moga uznac za przeklenstwa.Inaczej wp jak w banku.
Zreszta sam dostane zaraz wp za tego posta ale nie moglem uzyc inne slowa bo by bylo nieadekwatne(szparka-jak to brzmi to dopiero jest obrazliwe okreslenie tego slicznego rejonu kobiecego ciala :lol: )

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”