DLA DOROSŁYCH !!! - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 kwie 2006, 4:10

milanistka pisze: Zaczne od Chlopaczka i jego podejścia do dziewic:
Człowieku jakbym Cię spotkała to nie zawachałabym się użyć nożyczek w celu, którego wszyscy się domyślą :evil: za jego podejście do dziewic jednorazówek k. mać (sorki za przekleństwo ale nerwy mi puściły).
I mowi to dziewczyna ktora wcisnela mi zdjecie na ktorym jest w samych stringach i szalikiem Milanu owinietym na okolo piersi.Chyba ze dajesz je kazdemu chlopakowi ale tak chyba nie postepuja wyzwolone feministki.

Nieladnie Milanistko bardzo nieladnie.Laczy nas Czerwono-Czarna krew ale Twoja nie jest juz tak czysta jak moja (zrozumiesz aluzje mam nadzieje).

Podac Ci te nozyczki?Moze i bys sie nie "zawachala" zrobic to o czym piszesz ale gdybys napisala ze bys sie nie zawahala to bym sie bardziej przejal.

Wybaczam Ci wszystko co napisalas w zacytowanym przeze mnie fragmencie bo masz fajny brzuszek.

Ps. Nie lubisz oralka pasywnego aktywnego czy w ogole zadnej jego odmiany?
Postawa Twojego faceta iscie romantyczna (przez grzecznosc nie zdradze jakiej druzynie on kibicuje jesli to dalej ten sam koles ale to potwierdza moje spostrzezenia ze fani tego klubu sa bardzo dziwni).Tez kiedys sprobowalem uderzyc w ta nute i powiedzialem dziewczynie (dziewicy mozesz mnie zbesztac jesli chcesz) ze nie chce zeby zrobila mi loda bo to domena dziwek.Najpierw sie wkurzyla potem powiedziala ze to glupie i dalej chce to zrobic.Nie protestowalem bo dziewczynom sie nie odmawia prawda?

Ja naprawde bardzo szanuje kobiety.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 18 kwie 2006, 9:14

Chlopaczek pisze: Postawa Twojego faceta iscie romantyczna (przez grzecznosc nie zdradze jakiej druzynie on kibicuje jesli to dalej ten sam koles ale to potwierdza moje spostrzezenia ze fani tego klubu sa bardzo dziwni).
Wojtas? Juve kibicuje. Nazywasz nas dziwnymi? Czemu :lol:

Żeby nie było OT, zarzuce kawalem:
Żona zabawia się z kochankiem, gdy nagle słyszy zgrzyt klucza w zamku.
Przerażona zaczyna się modlić:
- Boże spraw, żeby czas się cofnął o godzinę!
Nagle słyszy głos z góry:
- Dobrze, ale kiedyś utoniesz.
Wszystko się udało, mąż się nie dowiedział. Od tego dnia kobieta unika wszelkich akwenów wodnych.
Pewnego dnia jednak dostała wiadomość, że wygrała wycieczkę statkiem po Karaibach.
Po chwili zastanowienia mówi sobie:
- Raz sie żyje, popłynę.
Rejs przebiega spokojnie, aż nagle nadciąga sztorm.
Kobieta znów się modli:
- Boże chyba mnie teraz nie ukarzesz? Nie zabijesz razem ze mną trzystu niewinnych kobiet.
- Niewinnych???
Ha. Ja was dziwki przez pięć lat zbierałem do kupy!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 18 kwie 2006, 13:43

ossy pisze: Wojtas? Juve kibicuje. Nazywasz nas dziwnymi? Czemu :lol:
Wiesz stary dla mnie kazdy kto kibicuje Starej Damie juz na wejsciu jest dziwny.Bez urazy :P

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 kwie 2006, 16:16

Chlopaczek pisze:
Wiesz stary dla mnie kazdy kto kibicuje Starej Damie juz na wejsciu jest dziwny.Bez urazy :P
W sumie masz racje :D
Ja tez za nimi nie przepadam bo dla mnie jest smieszne ze na Juve chodzi mniej osob niz na 2 ligowe Torino...

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 18 kwie 2006, 17:10

jaget pisze:
W sumie masz racje. Jestem dziwny, bo tez nie chodze na mecze Juve, nie? :roll:

A tak zebynie było OT:

Dać w prezencie facetowi flaszkę 0,2l wódki, to tak jak kobiecie
5-centymetrowy wibrator.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 19 kwie 2006, 23:08

Troche odbieglismy od tematu za duzo pojawilo sie postow o futbolu :D bo my tu o pupie Maryni panie i panowie rozmawiamy,prawda?
Ciesze ze ze w koncu napisala jakas plec piekna na ten temat i zreszta bardzo ciekawie.Nie wiem co tylko szanowna kolezanka chciala od seksu oralnego przeciez to wedlug definicji Billa Clintona nie seks no i nawet tym stwierdzeniem uciekl od lopaty :o .A teraz cos dla oka popatrzcie :shock:
Załączniki
Untitled-5.jpg
Untitled-5.jpg (16.67 KiB) Przejrzano 967 razy

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 kwie 2006, 23:13

jaget pisze:
Chlopaczek pisze:
Ja tez za nimi nie przepadam bo dla mnie jest smieszne ze na Juve chodzi mniej osob niz na 2 ligowe Torino...
Tak jak dla mnie jest smieszne to, ze jak jeden down cos napisze, to mimo malego zwiazku z rzeczywistoscia inni jego odpowiednicy to powtarzaja.
MLSoccer pisze:A teraz cos dla oka popatrzcie Shocked
Ameryka spieprzyla Ci gust :wink:

Ostroznie z tymi "downami". 2 WP // K.J.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 19 kwie 2006, 23:19

Lakier pisze:
Ameryka spieprzyla Ci gust :wink:
Nie ma to jak goraca latynoska,co :wink:

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 19 kwie 2006, 23:30

Absolutnie nie pociąga mnie ta kobieta. Sztuczna strasznie. Zdjęcie pewnie robione na tej zasadzie:

http://glennferon.com.nyud.net:8090/por ... index.html

polecam stronke

Awatar użytkownika
MarcinGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinGol » 29 kwie 2006, 23:18

ta pani z wielkim tylkiem jest feeeeeee

ale cyc ma oooooooooooj ma

ale pewnie w srodku ma powietrze

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 28 lip 2006, 4:38

Znalazlem jakas stronke calkiem przypadkowo, ale smieszne sa na niej opisy zreszta sami zobaczcie podaje link: :D

http://www.dupa.pl/

A teraz pare dowcipow dla doroslych :D

Do apteki wchodzi młody człowiek:
- Mógłby mi pan magister sprzedać prezerwatywę? Moja narzeczona zaprosiła mnie na kolację do domu. Chodzimy ze sobą już trzy miesiące i robi się coraz goręcej. Myślę, że dzisiaj wieczorem dam jej spróbować ciasteczko.
Farmaceuta sprzedaje mu prezerwatywę, chłopak wychodzi... po chwili wraca :
- Niech mi pan da jeszcze jedną. Siostra narzeczonej to niezła dupcia. Nieraz rozchylała przede mną nogi, czasem widziałem nawet jej mokre stringi. Wydaje mi się, że i ona coś chce, a idę do nich do domu dzisiaj wieczorem...
Farmaceuta wydaje mu drugą prezerwatywę. Po chwili młodzieniec wraca ponownie:
- A może jeszcze jedną, bo matka narzeczonej też niczego sobie. Ociera się o mnie kiedy przechodzę, a że idę do niech wieczorem do domu, no to wie pan...

Wieczorem przy kolacji chłopak siedzi za stołem obok narzeczonej, a po drugiej stronie stołu usiadły siostra i matka. Wchodzi ojciec i zasiada za stołem. Chłopak opuszcza natychmiast głowę, składa ręce do modlitwy i zaczyna się modlić:
- Dziękujemy Ci Boże za to jedzenie... Dziękujemy Ci Boże za to jedzenie...
Mija pięć minut a on dalej się modli. Rodzina wymienia zdziwione spojrzenia, a narzeczona mówi:
- Nie wiedziałam, kochanie, że jesteś taki wierzący!
- A ja nie wiedziałem, że twój ojciec jest farmaceutą..

Druga w nocy - do drzwi Leppera puka narąbany jak bela gość. Endrju otwiera:
- (piiiiiiiip) , czego pan chce o tak późnej porze?!
- Chccee wstąpić do Samoobrony i to od zaraz - chwiejnym głosem zakomunikował...
- Panie, jest druga w nocy, przyjdź pan jutro rano do biura poselskiego to się pan zapiszesz, przynieś pan zdjęcie i nie będzie problemu, ale nie o drugiej w nocy
- Nie ma mowy, ja chce teraz i już, od zaraz - zdjęcie mam przy sobie...
- Nie no, ale panie daj pan spokój - tłumaczy się przewodniczący nie mam w domu druków, pieczątek itd. (zapomniał wspomnieć o kłopotach z pisaniem) - przyjdź pan do biura.
- Nie ruszę się stąd, do rana będę stał, a zostanę członkiem Samoobrony...
Przekomarzał się tak bitą godzinę - Endrju zmiękł, wyciągnął z szafki wszystkie niezbędne dokumenty - gość je wypełnił, otrzymał legitymację i zadowolony jak dziecko już miał iść do domu - przewodniczący jednak zatrzymał go i pyta gościa, dlaczego mu tak zależało na wstąpieniu w szeregi Samoobrony...
- A bo panie to było tak:
Wróciłem wcześniej z delegacji, wchodzę do domu, patrzę, a tu żona na środku pokoju bzyka się z sąsiadem, wchodzę do pokoju córki, a ta ostro zabawia się z dwoma facetami na raz, wpadam do pokoju syna, a ten w najlepsze ze swoim kolegą z ławki... Stanąłem na środku pokoju i wrzasnąłem na całe gardło:
- TACY JESTEŚCIE, TAK? TO JA WAM K*RWA TERAZ WSTYDU NAROBIĘ!

Pewna kobitka miała problem z mężem - strasznie bidulek chrapał, co nie pozwalało jej się w nocy wyspać. Chodzili po lekarzach, specjalistach... nic. Pewnego dni spotkała sąsiadkę i opowiedziała o problemie. Ta zaproponowała jej wizytę u pewnej znachorki, która ponoć wszystkie przypadłości leczyć umie. Kobita leci pod wskazany adres, przedstawia sytuację, ta chwilę się zastanawia i mówi:
- Jak stary zacznie chrapać, to niech paniusia mu nogi rozszerzy.
Kobita się wkurwiła, opieprzyła znachorkę, że naiwnych ludzi tylko naciągać umie i że złamanego grosza jej nie da i poleciała do chaty. W nocy ta sama historia... stary piłuje już drugą godzinę... kobitka myśli sobie: "Ehh...spróbuję tak zrobić, jak znachorka mówiła..".
Rozszerza staremu nogi i... cisza... Następnego dnia leci z samego rana do znachorki... przeprosiny... bombonierka...podwójne honorarium...Oczywiście ciekawość nie dawała jej spokoju więc pyta:
- Pani...ale na czym polega ten trick z tymi nogami??
Znachorka:
- Moja droga...zasada jest prosta - rozszerza Pani nogi, worek spada na dziurę i cugu ni ma...

Rozmawiają dwie sekretarki:
- Ile szef płaci ci za delegacje ?
- 100, a tobie ile ?
- 80, ciekawe dlaczego ?
- A do buzi bierzesz ?
- Biorę.
- A połykasz ?
- Połykam.
- Widzisz, szef potraca ci za diete.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 26 lis 2006, 1:13

Cos temat nieodgrzewany dlugo az sie dziwie :? bo ciekawy.Znalazlem przypadkowo bardzo fajny filmik na jutubie popatrzcie, ale oczy radze zachowac w orbitach :shock: :

Dobre co? :D

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lis 2006, 1:42

To nie jest czasem Vida Guerra ? 8)
MLSoccer pisze: http://www.dupa.pl/

:rotfl4:

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 26 lis 2006, 1:46

guru pisze:

To nie jest czasem Vida Guerra ? 8)
MLSoccer pisze: http://www.dupa.pl/

:rotfl4:
Guru, nie mam zielonego pojecia jak nazywa sie ta pani ale widze, ze sie Tobie podoba :D .

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lis 2006, 1:51

Ktos jej dużo zdjęć zrobił w tym filmiku [fajnie pozowała] - zabawa od końca :p

P.S Widze bardzo ciekawa rozmowe Chłopaczka z Milansitką :roll: Tylko czemu Ona sie później nie pojawiła tu :P ? hehe przestraszył Ja gargamel jeden :lol:

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”