I mowi to dziewczyna ktora wcisnela mi zdjecie na ktorym jest w samych stringach i szalikiem Milanu owinietym na okolo piersi.Chyba ze dajesz je kazdemu chlopakowi ale tak chyba nie postepuja wyzwolone feministki.milanistka pisze: Zaczne od Chlopaczka i jego podejścia do dziewic:
Człowieku jakbym Cię spotkała to nie zawachałabym się użyć nożyczek w celu, którego wszyscy się domyśląza jego podejście do dziewic jednorazówek k. mać (sorki za przekleństwo ale nerwy mi puściły).
Nieladnie Milanistko bardzo nieladnie.Laczy nas Czerwono-Czarna krew ale Twoja nie jest juz tak czysta jak moja (zrozumiesz aluzje mam nadzieje).
Podac Ci te nozyczki?Moze i bys sie nie "zawachala" zrobic to o czym piszesz ale gdybys napisala ze bys sie nie zawahala to bym sie bardziej przejal.
Wybaczam Ci wszystko co napisalas w zacytowanym przeze mnie fragmencie bo masz fajny brzuszek.
Ps. Nie lubisz oralka pasywnego aktywnego czy w ogole zadnej jego odmiany?
Postawa Twojego faceta iscie romantyczna (przez grzecznosc nie zdradze jakiej druzynie on kibicuje jesli to dalej ten sam koles ale to potwierdza moje spostrzezenia ze fani tego klubu sa bardzo dziwni).Tez kiedys sprobowalem uderzyc w ta nute i powiedzialem dziewczynie (dziewicy mozesz mnie zbesztac jesli chcesz) ze nie chce zeby zrobila mi loda bo to domena dziwek.Najpierw sie wkurzyla potem powiedziala ze to glupie i dalej chce to zrobic.Nie protestowalem bo dziewczynom sie nie odmawia prawda?
Ja naprawde bardzo szanuje kobiety.