18-nastki,to zdarza sie raz w zyciu - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 20 mar 2006, 18:19

a ja mam 18stke za 10 dni ;-) i nie organizuje NA RAZIE imprezki bo post jest...ale napić sie w dniu 18stych urodzin musze bo inaczej nie wypada... ale będzie pod koniec kwietnia jakaś większa biba:D normalnie nie moge sie dowodu doczekać:D wiem że to i tak nic nie zmieni ale fajnie sie czeka;)

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 20 mar 2006, 18:25

Ja Swoja 18-nache mialem praiwe rok temu ju niedlugo 19 stuknie :D Imprezka sie udała ;] niehamowalem od alkoholi nienarypalem sie za bardzo mile wrazenia :D troche mi tylek stlukli aLe co tam tawrdy jestem :D szkoda tylko spalonego wzmachola i roje*** kwietnika ale co tam wkoncu 18-nastka tylko raz w zyciu ;D A Dowód hmm myslalem ze wiele sie zmieni jak bede mial ten dokumnet :D kazdy tak mysli bynajmniej w moich kregach bylo tak jak jest :D Dowód mnie niecieszyl w koncu to tylko papier ale jak Zdalem prawko to ju inna sprawa ten papier mnie scieszyl bardzo ;D z 2tyg non-stop chyba za kierownica ;] 18-nastki fajna sprawa napewno bede milo wspominal jajca byly ;D Teraz czekam na StudnióWe ;]

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 20 mar 2006, 18:31

Tigertm pisze:Zdalem prawko to ju inna sprawa ten papier mnie scieszyl bardzo ;D z 2tyg non-stop chyba za kierownica ;]

Przez takich jak TY mam potargana psychike... zda prawko bierze auto od rodziców i jedzie sie ponapinać kozak jeden... wymusza, zajeżdża, wyprzedza bez sygnalizacji itd. moje auto już sie tyle kur w nasłuchało z moich ust przez takich jak ty że można je spokojnie nazwać burdelem :roll:

Swojej 18 nie pamietam... ale wnioskuje ze sie na niej schlałem 8)

Awatar użytkownika
Tigertm
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tigertm » 20 mar 2006, 19:00

[/quote]Przez takich jak TY mam potargana psychike... zda prawko bierze auto od rodziców i jedzie sie ponapinać kozak jeden... wymusza, zajeżdża, wyprzedza bez sygnalizacji itd.moje auto już sie tyle kur w nasłuchało z moich ust przez takich jak ty że można je spokojnie nazwać burdelem[quote]

a skad ty mozesz wiedziec jak ja sie poruszam po miescie :P
Skoro tak kurwisz w aucie na innych uczestnikow drogi to chyba nienaczono cie klutury na drodze :P Lubie czasami zaszalec z piskiem itp :D ale niesadze ze robie to na taka skale zeby przeszkadzalo komus ;]

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 05 sie 2006, 11:30

Anika pisze:Za kazdy nawet maly kieliszek potluczony musialam placic,
Hoho, u mnie - na całe szczęście - wszystkie szkody ponieśli barmani, DJ'e i w ogóle wszyscy ci ludzie z obsługi. W końcu to oni się najbardziej narąbali na tej imprezie. Ale cieszyło mnie to, bo postawili parę flaszek :D

Na przyszłość jednak odradzam wynajmowanie jednego z największych klubów w mieście. Zwłaszcza, gdy znajduje się on w jakiejś starej budowli, gdzie ogrzewanie jest tak tragiczne, że uznać można, iż go nie ma :D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 sie 2006, 11:40

futbolowa pisze: Na przyszłość jednak odradzam wynajmowanie jednego z największych klubów w mieście. Zwłaszcza, gdy znajduje się on w jakiejś starej budowli, gdzie ogrzewanie jest tak tragiczne, że uznać można, iż go nie ma Very Happy
Takie są uroki urodzenia się w zimie, i na co Ci to było ? :]

Moje 18 lat będzie za 13 dni, jednak urodziny dam radę zrobić dopiero w okolicach końca sierpnia.Tylko nie wiem do końca jak one jeszcze będą wyglądały.Tyle różnorakich osób trza zaprosić, że wątpie by na działce było fajnie :/.A chciałem bardzo na niej, bo to jednak jest klimacik 8) .Zresztą wakacje nie są od tego, żeby przesiadywać na salach, tylko na świeżym powietrzu balować.Kufa, zawsze było fajnie przyjść i popić, ale najpierw przyjść, wszystko zrobić, lekko popić, posprzątać itp to już gorsza rzecz.Tym bardziej, że pewnie będzie kilka 'innych' towarzystw to już całkiem nie wiem jak to zrobię, hmmm.Czemu nawet na wakacjach trzeba tyle myśleć ? :evil: [/quote]

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 sie 2006, 13:55

futbolowa pisze:Na przyszłość jednak odradzam wynajmowanie jednego z największych klubów w mieście. Zwłaszcza, gdy znajduje się on w jakiejś starej budowli, gdzie ogrzewanie jest tak tragiczne, że uznać można, iż go nie ma

A można wiedzieć o jakim klubie mowa? :P

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 06 sie 2006, 16:40

Pisakk pisze:A można wiedzieć o jakim klubie mowa?
Rura, pewnie kojarzysz tę wyziębioną ruderę ;)
Uchi_ pisze:Takie są uroki urodzenia się w zimie, i na co Ci to było ?
No właśnie... Też mam pretensje do rodziców, że chociaż ze 4 miesiące się nie wstrzymali :P

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 17 gru 2006, 11:53

Jako że dzisiaj mam osiemnastkę stawiam wszystkim flaszeczkę
Obrazek
i może jeszcze coś na zagrychę
Obrazek
Częstujcie się ;)

Zamknęli knajpę to teraz trzeba szukać miejsca gdzie moża się napić...

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 17 gru 2006, 12:45

Mi wypada 18 29 stycznia i zastanawiam sie gdzie ja wyprawiac...czy moze mi ktos polecic cos z trojmiasta, jakies lokale itd... mniej wiecej koszt zrobienia imprezy zamknietej...bede wdzieczny :D

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 14 wrz 2007, 23:38

Impreza miała miejsce z małym poślizgiem, ale warto było czekać. Właśnie się obudziłem, to chyba wszystko tłumaczy...

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 wrz 2007, 23:59

A było piwo na imprezie?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 16 wrz 2007, 0:23

A było piwo na imprezie?
Nie, było tylko piccolo.

[']

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 16 wrz 2007, 1:38

loolz widze ze nastek przybywa tylko szkoda ze tak malo kobitek pisze,pijcie wodke i palcie ziolo zycie jest jedno :* Btw secik na 18 zeby wkurwil sasiadow -

2WP //maestro

Awatar użytkownika
baziu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 16 wrz 2007, 12:14

hehe ale temat: moze i dobry :lol: ja 18 mam za pol roku:) i mam brata blizniaka a ze mieszkamy w malej miescinie to mamy duzo znajomych, mamy tez duza rodzine i wyliczylismy ze wyjdzie nam okolo 100 osob i juz nie wiem co mam zrobic.. mzoe festyn ? 8) hehe

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”