LookAsh pisze:Cytat:
Moze tylko z tym sie nei zgadzam do konca, jednak wiekszosc jest w ogromnym stopniu zblizona do mojego zachowania, charakteru, stylu zycia.
Elton John tez ?
co to za insynuacje... Nie Elton nie pasuje do mojego stylu zycia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 sty 2007, 20:28
LookAsh pisze:Cytat:
Moze tylko z tym sie nei zgadzam do konca, jednak wiekszosc jest w ogromnym stopniu zblizona do mojego zachowania, charakteru, stylu zycia.
Elton John tez ?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 04 sty 2007, 20:42
Jarzinho pisze:co to za insynuacje... Nie Elton nie pasuje do mojego stylu zycia Razz Choc oczywiscie nie ma mowy o zadnej dyskryminacjii... Jednak zawsze warto wiedziec, ze kilka naprawde fajnych ludzi show-biznesu maja podobny charakter i styl bycia.
Jarzinho pisze:Popatrz Zaza ma za soba jedynie Jacka Razz Twisted Evil oczywscie sa inni, ale nie taki kaliber Cool
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 sty 2007, 21:40
Jestem jak Tommy Lee Jones w 'Ściganym' i Chuck NorrisSzóstka ze skrzydłem pięć: 6w5 - "Obrońca"
Szóstki z tym skrzydłem są generalnie intrawertyczne i często bardzo inteligentne. Gdy są zdrowe, mają wiele zainteresowań jak również dużą znajomość rzeczy oraz posiadają wiele umiejętności. Są dobre w przewidywaniu przyszłości. Mogą mieć oryginalny punkt widzenia. Testują potencjalnych przyjaciół przez długi okres czasu, ale gdy już kogoś zaakceptują, to na dobre; do końca życia.
W stresie, szóstki z tym skrzydłem mogą okazywać emocjonalne odosobnienie. Silniej ujawnia się w nich połączenie z dziewiątką. Pokazują mało emocji, ale wyczuwa się u nich to, że czują się czymś dotknięte lub czymś poruszone. Rośnie w nich napięcie pomiędzy potrzebą bycia dostrzeganym, a potrzebą wycofania się w celu chronienia siebie. Mogą też się zachowywać arogancko, tajemniczo i cynicznie gdy się czegoś boją.
Najczęściej spotykane ze skrzydłem pięć, są fobiczne szóstki, które mogą być dyplomatyczne oraz "mówić" bez wypowiadania słów. Mogą dumać nad niesprawiedliwościami losu, spędzać samotnie czas rozwijąc teorie konspiracji przeciwko sobie i innym. Gdy są samotne okazują oznaki paranoi. Podstępnie knują zemstę, są pasywne wobec innych i obwiniające siebie.
Słynne szóstki ze skrzydłem pięć: Warren Beatty, Tommy Lee Jones, Steve McQueen, Chuck Norris, Anthony Perkins, Robert Redford, Steven Seagal, Michelle Pfeiffer, Diane Keaton, Dustin Hoffman.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 04 sty 2007, 22:00
Mentor pisze:Jestem jak Tommy Lee Jones w 'Ściganym'
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 sty 2007, 10:36
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Don Juan » 05 sty 2007, 15:25
Trójka ze skrzydłem cztery: 3w4 - "Profesjonalista"
Trójka z tym skrzydłem, może mniej zwracać na to jaki wizerunek prezentuje innym, lub ten wizerunek może być bardziej subtelny. Bardziej zwraca uwagę na to jak sama widzi ten wizerunek. Skrzydło cztery daje trójce nieco introwertyzmu, nie co głębszy wgląd na to kim się jest, a nie kogo się innym pokazuje. Może oceniać się bardziej na poziomie własnych dokonań artystycznych i socjalnych, a nie tylko niepopartym niczym wizerunkiem. Skłonność rywalizacji z innym, jest przesłaniana przez rywalizację ze sobą. Trójka chce być lepsza dla własnej satysfakcji. Zdrowe skrzydło daje motywację do pracy nad samym sobą. Nadal lubi wyzwania i rywalizacje ale praca dla innych staje się znacznie ważniejsza.
Gdy trójka z tym skrzydłem jest w stresie, zadręcza się z powodu niepowodzeń lub niekorzystnego wizerunku. Staje się też zarozumiała, zaczyna innych oskarżać o bycie "prostego stanu" skoro nie doceniają tego co trójka robi. Bez sensu zaczyna konkurować z innymi aby udowodnić swoją wyższość. Może też zachowywać się snobistycznie, naśladując sposób życia innych pragnąc zaimponować grupie osób, która jej imponuje. Prywatnie, może popadać w dramatyzowanie i zwątpienie. Niestabilne emocje i częste zmiany nastrojów.
Słynne trójki ze skrzydłem cztery: David Bowie, Nora Ephron, Sylvester Stallone, Sting, Meryl Streep, Andy Warhol, Richard Gere, Barbra Streisand.
Don Juan
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio