Pomysł na Walentynki... - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
PabloPab
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Re: Pomysł na Walentynki...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PabloPab » 25 sty 2010, 11:47

Nie wiem, jak wy, ale ja mam dość serduszek i tych wszystkich walentynkowych gadżetów. Rozumiem, że to święto tak bardzo weszło w naszą tradycję, że trudno go nie zauważać, ale osobiście, jeśli mam już sprawić, żeby moja kobieta poczuła się doceniona i kochana w ten dzień (staram się, żeby zawsze tak się czuła, ale rozumiem, że ten dzień jest ważny) to chcę dać jej coś wyjątkowego. I w tym roku o moim uczuciu moja Pani dowie się ze specjalnie dla niej przygotowanej gazety z artykułem o sobie i o tym, jak bardzo ją kocham na pierwszej stronie. Myślę, że to fajny pomysł na prezent na Walentynki, bo każdej kobiecie będzie miło przeczytać o sobie, że jest najcudowniejsza na świecie. Kwiaty więdną, a taka gazeta zostaje...

Ferdek:)
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ferdek:) » 04 lut 2010, 15:03

PabloPab pisze:Nie wiem, jak wy, ale ja mam dość serduszek i tych wszystkich walentynkowych gadżetów. Rozumiem, że to święto tak bardzo weszło w naszą tradycję, że trudno go nie zauważać, ale osobiście, jeśli mam już sprawić, żeby moja kobieta poczuła się doceniona i kochana w ten dzień (staram się, żeby zawsze tak się czuła, ale rozumiem, że ten dzień jest ważny) to chcę dać jej coś wyjątkowego. I w tym roku o moim uczuciu moja Pani dowie się ze specjalnie dla niej przygotowanej gazety z artykułem o sobie i o tym, jak bardzo ją kocham na pierwszej stronie. Myślę, że to fajny pomysł na prezent na Walentynki, bo każdej kobiecie będzie miło przeczytać o sobie, że jest najcudowniejsza na świecie. Kwiaty więdną, a taka gazeta zostaje...
Ha!!! Ktoś tu ma taki sam pomysł jak ja:) Gratuluje pomysłowości :boruta: i mam nadzieję że naszym Paniom się to spodoba. Pozdro

martinez
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martinez » 11 lut 2010, 16:34

ja akurat spedze walentynki po walentynkach we lwowie, fajne miasto, jedziemy na kilka dni odsapnac od polskiej pluchy ;). wschod zawsze mnie przyciagal - a tam tanio, dobry browarek i zjesc mozna cos ciekawszego ;)

badball
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: badball » 13 lut 2013, 22:00

Odświeżę temat :)
Czy myślicie, że taki album "Nowa Kamasutra" będzie dobrym prezentem dla dziewczyny? Zamówiłem, wiec już nie ma odwrotu, ale chciałem zasięgnąć opinii. Kupiłem po okazyjnej cenie i dostałem jeszcze pendriva serduszko gratis ;)

Piłkoszał
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piłkoszał » 13 mar 2013, 16:39

Ja tam w tym roku kupiłem żonie ptasie mleczko, syn jej wręczył a na koniec razem z synem zjedliśmy całe pudełko słodkości i zona się na Nas troszkę wkurzyła :)

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 13 mar 2013, 16:40

Piłkoszał pisze:Ja tam w tym roku kupiłem żonie ptasie mleczko, syn jej wręczył a na koniec razem z synem zjedliśmy całe pudełko słodkości i zona się na Nas troszkę wkurzyła :)
Toście jej prezent zrobili :roftl3:

KierDama
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KierDama » 28 sty 2014, 14:14

Chciałabym kupić prezent dla chłopaka na walentynki. Teraz są modne przejazdy szybkimi ekskluzywnymi samochodami i zastanawiam się nad wypożyczeniem takiego samochodu, KTM X-BOW jest to egzotyczny samochód, który osiąga 3,9s do setki i nie spotka się go na polskich drogach.KTM X-BOW zachowuje się tak, jakby przed chwilą zjechał z toru Formuły 1. W żadnym innym samochodzie nie spotka się takich przeciążeń. Myślę, że mój ukochany będzie zadowolony w stu procentach :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 28 sty 2014, 14:51

Jak załatwisz każdemu forumowiczowi darmową wejściówkę, to Ci powiemy czy odpowiedni prezent. :ok:

Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 28 sty 2014, 19:45

Przy takiej pogodzie zajebista sprawa. Jeszcze Ariel Atoma dajcie. Niezła reklama, niektórzy są lepsi od botów :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”