Nasza klasa - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 lip 2008, 11:52

Nasza Klasa to imo jedno z największych bagien (żeby nie powiedzieć g...) jakie znam. Chłopaczek pisze że ktos komuś kiedyś powiedział 'cześć' i na NK już są kumplami. Dobrze by było bo znam przypadki osób znających się w minimalnym stopniu ale tylko z widzenia i będących kumplami na NK :roll: Albo jak w przypadku projektu Kasandry osoby w ogóle się nie znające bo większość wychodzi z założenia że im więcej znajomych tym są fajniejsi :roll:
Poza tym wystarczyć przykładowo iść do sklepu, zobaczyć plakietkę z nazwiskiem jakiejś hostessy i dzięki NK można poznać jej dotychczasowe życie, karierę, zainteresowania i wszystko czego sobie życzymy :zgon:
A już najbardziej mi żal osób które żyją od wklejenia jednego zdjęcia do drugiego a potem w galerii mają - nd - imieniny u babci, pon - ja na spacerze z psem, śr - ja po zdanym egzaminie, sob - impreza u Kryśki itd opisując całe swoje życie :zgon: Niedługo to niektórzy będą informować że poszli na siku i wkleją jeszcze fotkę :roll:

NK :heft:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lip 2008, 11:56

NK Puke
Jedni lubią wklejać fotki na NK, a inni moderowac pilka.pl :lol: :wink:

A tak poważnie, to można tez sie do innych portali przyczepic, typu fotka, czy jeszcze jakies inne. Ale ... one od tego są. Ludziom duzo latwiej przychodzi pisanie, anizeli mowienie, zatem w ten sposob zawsze mozna sie czegos ciekawego na swoj temat dowiedziec :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2008, 11:57

cloner pisze:wcale mnie to nie dziwi, sam lubie obserwowac wiele profili, wiec widze co sie dzieje
ale ty masz ułatwione zadanie, bo z billboardów obserwujesz, z prasy, etc
dawno tam nie byłem, w lodówce też już siedzisz ? :lol:
Yukasz pisze:A już najbardziej mi żal osób które żyją od wklejenia jednego zdjęcia do drugiego a potem w galerii mają - nd - imieniny u babci, pon - ja na spacerze z psem, śr - ja po zdanym egzaminie, sob - impreza u Kryśki itd opisując całe swoje życie
ale lupek miał fajne fotki :lol:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lip 2008, 12:00

dawno tam nie byłem, w lodówce też już siedzisz ? Laughing
Niestety nie, ale moja kolezanka ma jedno takie foto, gdzie siedzi i udaje jogurt :lol2:

pewnie jest owocem jogebelli ? // fieldy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lip 2008, 12:06

fieldy pisze:ale ty masz ułatwione zadanie, bo z billboardów obserwujesz, z prasy, etc

Yukas
No zdjecia Kostka wymiataja :lol2:
Yukasz pisze:Niedługo to niektórzy będą informować że poszli na siku i wkleją jeszcze fotkę Rolling Eyes
Jakis czas temu kiedy na gg bylo wielkie boom mialem na liscie kontaktow takiego kolesia :lol: ktory informowal o wsyztskim w opisie
Ostatnio zmieniony 09 lip 2008, 12:08 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 lip 2008, 12:07

cloner pisze:A tak poważnie, to można tez sie do innych portali przyczepic, typu fotka, czy jeszcze jakies inne. Ale ... one od tego są.
No ok są ale imo gdy znajac jedynie nazwisko i twarz kogoś poznajesz jego życie to wydaje mi się że coś jest nie tak. A poza tym NK została stworzona aby ludzie z tej samej szkoły czy klasy się odnajdywali a zrobił się taki mały burdel i spis Polaków.
fieldy pisze:ale lupek miał fajne fotki Laughing
I potem zupełnie inaczej już an niego patrzyłem i nie dziwiło mnie to co wypisuje :boruta:
fieldy pisze:ale ty masz ułatwione zadanie, bo z billboardów obserwujesz, z prasy, etc
Właśnie, jak zrobiłeś te zdjęcia :?: :lol:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 lip 2008, 12:11

Chciałem skomentować również.

NK była cool kiedy spełniała swoją misję. Ludzie byli zalogowani do swoich klas sprzed lat, dodali sobie aktualną foteczkę i było fajnie.

A teraz to wszystko można nazwać jednym wielkim pokeballem :x
Jakieś durnowate opisy, kupowanie truskawek w prezencie, panel osób które odwiedzały twój profil itd .... przecież ten portal jest teraz do dupy :roll:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lip 2008, 12:13

Kaczy, tylko ze te wszystkie opcje mozesz wylaczyc, skoro Ci przeszkadzają.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 lip 2008, 12:16

kaczy pisze:Moim zdaniem jeśli naprawde po zmianie łącz ten serwis będzie chodził z "Prędkością światła", bez usterek to przebije wszystkie Pokemońskie portale typu epuls.pl czy fotka.pl
prorocze slowa, nk stala sie bardziej pokemonska od tamtych stron.

Moge byc tylko dumny, ze nigdy nie mialem na tym gownie konta :D

co do zdjec clonera, to byla taka strona internetowa, ze dawalo sie swoje zdjecie i potem ta strona tak to obrabiala, ze bylo sie np na bilbordzie.
Ostatnio zmieniony 09 lip 2008, 12:25 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 lip 2008, 12:17

Jedni lubią wklejać fotki na NK, a inni moderowac pilka.pl Laughing Wink
Bycie moderatorem na pilka.pl to misja i wielka odpowiedzialność :lol:
Jakis czas temu kiedy na gg bylo wielkie boom mialem na liscie kontaktow takiego kolesia Laughing ktory informowal o wsyztskim w opisie
Tez miałem takiego kolegę. Miałem bo przestał mnie informować co robi po tym jak do swojego opisu wstawiłem link do strony 'stop pedalskim opisom' czy jakoś tak :boruta: Widać domyślny chłopak :smile2:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 09 lip 2008, 12:19

Ja tam nic nie mam do NK. Jak ktos nie lubi niech da sobie spokoj z ta strona a nie znowu narzekania bo za duzo bajerow.

Co do tego porytego projektu (autor ma niezle nasrane we lbie i sporo wolnego czasu), to Nasza Klasa sluzy rowniez jako portal dzieki ktoremu mozemy poznac rowniez nowe osoby, a nie tylko znajomych! To jest cos w rodzaju czata/fotki. A ze debil wkleil jakies zdjecia z playboya dla gejow i zaczal pewnie ladnie pisac do lasek to sie nie dziwie ze tamte sie podjaraly. I nie ma co sie smiac z mentalnosci kobiet bo zaloze sie ze jakby jakas laska wkleila zdjecia z sesji z CKMa albo swojej wyjatkowej urody to kazdy facet (prawie teraz sa w Polsce rowniez gejosy) postapil by tak samo. Nie mowcie mi ze ktos na jakias mila wiadomosc odpisal by zajebistej lasce Goń sie mała czy cos w tym stylu :roll:

NK rulezzz

Awatar użytkownika
Jaro1910
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jaro1910 » 09 lip 2008, 12:19

Lakier pisze:Moge byc tylko dumny, ze nigdy nie mialem na tym gownie konta

Witaj w klubie Lakier :D

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 lip 2008, 12:22

Jaro1910 pisze:
Lakier pisze:Moge byc tylko dumny, ze nigdy nie mialem na tym gownie konta

Witaj w klubie Lakier :D
Podczas gdy u mnie wszyscy domownicy zabawiali się na mojej klasie która swego czasu była SuperHitem, moja Mama również pozostała obojętna :wink:

:spoko:

Awatar użytkownika
Internacjonalistyczny
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 09 lip 2008, 13:15

Lakier, Jaro, ale jesteście cool, dobrze że jest pilka.pl, bo inaczej nigdy bym was nie poznał :(

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 09 lip 2008, 14:25

Dla mnie ten portal już dawno stracił na wartości. Miał służyć znalezieniu kolegów, koleżanek ze szkolnych lat, był głównie adresowany do osób starszych, teraz służy do lansu dla pokemonów i gorących 13-stek.

"Nasza-klasa miała łączyć, fotka.pl wspomagać zakompleksionych. Szlachetny cel naszej-klasy skumał się z celem fotki.pl i wyszło jedno wielkie bagno."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”