Tematy tabu - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5055
Kibicuję: Tylko WISŁA

Re: Tematy tabu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 08 wrz 2012, 13:29

bartbuks pisze: Dziś mało piję, w sumie to sporadycznie, okazjonalnie. Rzuciłem fajki, zacząłem prowadzić sportowy tryb życia. Zobaczymy co z tego wyjedzie. :D
:beer:

Mam bardzo podobne zdanie a'propo używek jak bartbuks. Pije również bardzo okazjonalnie, ostatnio jestem bardzo asertywny :) Fajek nie tykam, ostatni raz zapaliłem na imprezie z rok temu może 2 szlugi i to po dużej dawce alko gdy już ciężko było odmówić(m. in. dlatego pije coraz rzadziej). Jarałem 2 razy w życiu, raz na sylwestrze u kumpla (ale to dłuuuuuga historia) i raz jak zostałem "poczęstowany". Oprócz tego nic mocniejszego, no raz w życiu w wieku 16 lat wziałem tabake, ale tylko sie zle czułem po tym wiec zdecydowałem ze to nie dla mnie. Oprócz tego nic mocniejszego, żadnych innych używek, odżywek ani nic. Nic nie mam przeciwko temu że ktoś z moich znajomych pije, jara. Nie nawidzę tylko jak ktoś pali szlugi w niedużej odległości odemnie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”