Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 22 sty 2005, 12:31
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 sty 2005, 12:42
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 13:02
coz za zasztyt nas kopnal, nie mogles zostawic tej strony w spokoju, wszedzie sie musisz logowac?!?!sirtomaszo pisze:Ja na tą stronę wpadłem przypadkowo. Wchodziłem na jakąś stronę i włączył mi się ten portal. To więc postanowiłem się zalogować i być tu dzisiaj razem z wami!!!
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 22 sty 2005, 13:22
O ludzie czy ja jestem aż takim wrogiem publicznym numer 1?zawdi pisze:coz za zasztyt nas kopnal, nie mogles zostawic tej strony w spokoju, wszedzie sie musisz logowac?!?!sirtomaszo pisze:Ja na tą stronę wpadłem przypadkowo. Wchodziłem na jakąś stronę i włączył mi się ten portal. To więc postanowiłem się zalogować i być tu dzisiaj razem z wami!!!
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 13:23
sirtomaszo pisze:O ludzie czy ja jestem aż takim wrogiem publicznym numer 1?zawdi pisze:coz za zasztyt nas kopnal, nie mogles zostawic tej strony w spokoju, wszedzie sie musisz logowac?!?!sirtomaszo pisze:Ja na tą stronę wpadłem przypadkowo. Wchodziłem na jakąś stronę i włączył mi się ten portal. To więc postanowiłem się zalogować i być tu dzisiaj razem z wami!!!
To jest forum, wyrażam na nim swoje słowa. I nikt mi chyba tego nie zabroni prawda?![]()
Chyba że modzi będą chcieli mnie usunąć no to trudno.
Jestem wolnym człowiekiem w wolnym kraju.
Ale widze że zawdi strasznie mnie nie lubi...
Podaj mi chociaż parę powodów...
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 22 sty 2005, 13:36
Liverpool

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 22 sty 2005, 13:39
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 13:42
sirtomaszo pisze:Aha ale mam nadzieję że są też posty które są na temat.
A jeżeli chcecie mi dać WP to dopiero po 1 stycznia.
Ale z tymi postami to ja sądze inaczej. Jeżeli nie są na temat(większość MUSI być) to bym o tym wiedział co nie?
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 13:43
jeden powinien wystarczyc: spamujesz okrutnie, piszesz bez sensu (wedlug mnie i chyba nie tylko), byle by cos napisac, na prawie kazdym temacie sa twoje nic nie wnoszace, bezsensowne posty, zeby chociaz zabawne byly, ale nie sa(rozumiem jak ktos chce cos zabawnie skomentowac)sirtomaszo pisze:O ludzie czy ja jestem aż takim wrogiem publicznym numer 1?
To jest forum, wyrażam na nim swoje słowa. I nikt mi chyba tego nie zabroni prawda?![]()
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 22 sty 2005, 13:45
Aha rozumiem, wszystkie posty które będe pisał bedę ci przysyłał na priva w celu akceptacji przez mistrza czy o to ci chodzi?zawdi pisze:jeden powinien wystarczyc: spamujesz okrutnie, piszesz bez sensu (wedlug mnie i chyba nie tylko), byle by cos napisac, na prawie kazdym temacie sa twoje nic nie wnoszace, bezsensowne posty, zeby chociaz zabawne byly, ale nie sa(rozumiem jak ktos chce cos zabawnie skomentowac)sirtomaszo pisze:O ludzie czy ja jestem aż takim wrogiem publicznym numer 1?
ogranicz sie moze do gier forumnowych, a inne tylko czytaj i jak bedziesz chcial cos napisac to napisz do mnie na priv to ci powiem czy warto. tylko jak piszesz dziennie 30 postow to nie wysylaj 30 privow, wybierz te twoim zdaniem najmadrzejsze i napisz w jednej wiadomosci.
mam nadzieje na owocna wspolprace
sirtomaszo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 13:48
sirtomaszo pisze:Aha rozumiem, wszystkie posty które będe pisał bedę ci przysyłał na priva w celu akceptacji przez mistrza czy o to ci chodzi?zawdi pisze:jeden powinien wystarczyc: spamujesz okrutnie, piszesz bez sensu (wedlug mnie i chyba nie tylko), byle by cos napisac, na prawie kazdym temacie sa twoje nic nie wnoszace, bezsensowne posty, zeby chociaz zabawne byly, ale nie sa(rozumiem jak ktos chce cos zabawnie skomentowac)sirtomaszo pisze:O ludzie czy ja jestem aż takim wrogiem publicznym numer 1?
ogranicz sie moze do gier forumnowych, a inne tylko czytaj i jak bedziesz chcial cos napisac to napisz do mnie na priv to ci powiem czy warto. tylko jak piszesz dziennie 30 postow to nie wysylaj 30 privow, wybierz te twoim zdaniem najmadrzejsze i napisz w jednej wiadomosci.
mam nadzieje na owocna wspolprace
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 13:57
nie wszystkie, tylko gora 10 dziennie, ktore wydaja ci sie najmadrzejsze. przejrzyj fora, pomysl gdzie i co chcesz napisac, wybierz gora 10 najmadrzejszych i przeslij w jednej wiadomosci do mnie, ja ci odpisze ktore sie nadaja. pewnie nie bedzie ich wiele lub wcale, ale nie przejmuj sie, to tylko dla dobra twojego, mojego, innych userow i forum. a z czasem moze nada sie wiecejsirtomaszo pisze:Aha rozumiem, wszystkie posty które będe pisał bedę ci przysyłał na priva w celu akceptacji przez mistrza czy o to ci chodzi?
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 03 lut 2005, 13:32
KUBA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 lut 2005, 13:49
KUBA pisze:ja trafijem na tą strone z przypatku.odwiedzałem strone www.intermediolan.pl. i tam było partnerzy,i była pilka.pl.noi wszedłem na tą strone i zalogowajem się,to moje pierwsze forum.ciekawe który ja jestem.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 03 lut 2005, 15:07
Uchi_UfFy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio