Jak trafiliście na to forum? - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 22 sty 2005, 12:31

Ja na tą stronę wpadłem przypadkowo. Wchodziłem na jakąś stronę i włączył mi się ten portal. To więc postanowiłem się zalogować i być tu dzisiaj razem z wami!!! :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 22 sty 2005, 12:42

A ja czytalem post na jakiejś stronie i zpojrzałem w źródło a tam bylo pilka.pl wszedlem no i jestem 8)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 13:02

sirtomaszo pisze:Ja na tą stronę wpadłem przypadkowo. Wchodziłem na jakąś stronę i włączył mi się ten portal. To więc postanowiłem się zalogować i być tu dzisiaj razem z wami!!! :D
coz za zasztyt nas kopnal, nie mogles zostawic tej strony w spokoju, wszedzie sie musisz logowac?!?!

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 22 sty 2005, 13:22

zawdi pisze:
sirtomaszo pisze:Ja na tą stronę wpadłem przypadkowo. Wchodziłem na jakąś stronę i włączył mi się ten portal. To więc postanowiłem się zalogować i być tu dzisiaj razem z wami!!! :D
coz za zasztyt nas kopnal, nie mogles zostawic tej strony w spokoju, wszedzie sie musisz logowac?!?!
O ludzie czy ja jestem aż takim wrogiem publicznym numer 1?
To jest forum, wyrażam na nim swoje słowa. I nikt mi chyba tego nie zabroni prawda? :roll:
Chyba że modzi będą chcieli mnie usunąć no to trudno.
Jestem wolnym człowiekiem w wolnym kraju.
Ale widze że zawdi strasznie mnie nie lubi...
Podaj mi chociaż parę powodów...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 13:23

sirtomaszo pisze:
zawdi pisze:
O ludzie czy ja jestem aż takim wrogiem publicznym numer 1?
To jest forum, wyrażam na nim swoje słowa. I nikt mi chyba tego nie zabroni prawda? :roll:

ja ci podam jeden podstawowy z ktorym chyba zawdi sie zgodzi, bardzo zadko piszesz sensownei posty na temat ... :?

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 22 sty 2005, 13:36

A ja sobie weszłem na stonę fcliverpool.histo.pl no i tam była reklama tej stony to wlazłem...

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 22 sty 2005, 13:39

Aha ale mam nadzieję że są też posty które są na temat.
A jeżeli chcecie mi dać WP to dopiero po 1 stycznia.
Ale z tymi postami to ja sądze inaczej. Jeżeli nie są na temat(większość MUSI być) to bym o tym wiedział co nie?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 13:42

sirtomaszo pisze:Aha ale mam nadzieję że są też posty które są na temat.
A jeżeli chcecie mi dać WP to dopiero po 1 stycznia.
Ale z tymi postami to ja sądze inaczej. Jeżeli nie są na temat(większość MUSI być) to bym o tym wiedział co nie?

hehe niechce nic mowic ale teraz piszemy rownierz nie na temat, wiec lepie skonczmy bo bonusa dostaniemy, jak cos pisz na priv :D

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 13:43

sirtomaszo pisze:O ludzie czy ja jestem aż takim wrogiem publicznym numer 1?
jeden powinien wystarczyc: spamujesz okrutnie, piszesz bez sensu (wedlug mnie i chyba nie tylko), byle by cos napisac, na prawie kazdym temacie sa twoje nic nie wnoszace, bezsensowne posty, zeby chociaz zabawne byly, ale nie sa(rozumiem jak ktos chce cos zabawnie skomentowac) :twisted:
ogranicz sie moze do gier forumnowych, a inne tylko czytaj i jak bedziesz chcial cos napisac to napisz do mnie na priv to ci powiem czy warto. tylko jak piszesz dziennie 30 postow to nie wysylaj 30 privow, wybierz te twoim zdaniem najmadrzejsze i napisz w jednej wiadomosci. :wink:
mam nadzieje na owocna wspolprace :D

do tematu (zebym nie byl posadzony o offtopic): wpisalem pilka.pl w adresie i sie znalazla

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 22 sty 2005, 13:45

zawdi pisze:
jeden powinien wystarczyc: spamujesz okrutnie, piszesz bez sensu (wedlug mnie i chyba nie tylko), byle by cos napisac, na prawie kazdym temacie sa twoje nic nie wnoszace, bezsensowne posty, zeby chociaz zabawne byly, ale nie sa(rozumiem jak ktos chce cos zabawnie skomentowac) :twisted:
ogranicz sie moze do gier forumnowych, a inne tylko czytaj i jak bedziesz chcial cos napisac to napisz do mnie na priv to ci powiem czy warto. tylko jak piszesz dziennie 30 postow to nie wysylaj 30 privow, wybierz te twoim zdaniem najmadrzejsze i napisz w jednej wiadomosci. :wink:
Aha rozumiem, wszystkie posty które będe pisał bedę ci przysyłał na priva w celu akceptacji przez mistrza czy o to ci chodzi?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 22 sty 2005, 13:48

sirtomaszo pisze:
zawdi pisze:
Aha rozumiem, wszystkie posty które będe pisał bedę ci przysyłał na priva w celu akceptacji przez mistrza czy o to ci chodzi?

zrozum ze teraz tez spamujesz !!! po co kolejny post !! nie rozumiesz tego, przecierz zawdi zartuje sobie, chodzi mu o to zebys lepsze posty pisal nie takie bez sensu !!!

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 22 sty 2005, 13:57

sirtomaszo pisze:Aha rozumiem, wszystkie posty które będe pisał bedę ci przysyłał na priva w celu akceptacji przez mistrza czy o to ci chodzi?
nie wszystkie, tylko gora 10 dziennie, ktore wydaja ci sie najmadrzejsze. przejrzyj fora, pomysl gdzie i co chcesz napisac, wybierz gora 10 najmadrzejszych i przeslij w jednej wiadomosci do mnie, ja ci odpisze ktore sie nadaja. pewnie nie bedzie ich wiele lub wcale, ale nie przejmuj sie, to tylko dla dobra twojego, mojego, innych userow i forum. a z czasem moze nada sie wiecej :wink:

dzisiaj na forum trafilem wybierajac jedna z zakladek :D :D

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 03 lut 2005, 13:32

ja trafijem na tą strone z przypatku.odwiedzałem strone www.intermediolan.pl. i tam było partnerzy,i była pilka.pl.noi wszedłem na tą strone i zalogowajem się,to moje pierwsze forum.ciekawe który ja jestem :o .

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 lut 2005, 13:49

KUBA pisze:ja trafijem na tą strone z przypatku.odwiedzałem strone www.intermediolan.pl. i tam było partnerzy,i była pilka.pl.noi wszedłem na tą strone i zalogowajem się,to moje pierwsze forum.ciekawe który ja jestem :o .

jezeli chcesz wiedziec to poszukaj sie na liscie uzytkownikow :D troche roboty bedziesz mial, no ale skoro chcesz wiedziec :D

tak w ogole jestes 359 wiec nawet niezle :twisted:

ja np jestem 702 :D 8) :twisted:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 03 lut 2005, 15:07

Na stronie Romy jest banner :D.Już dawno tu zaglądałem ale zalogowałem się dopiero ostatnio. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”