Reklama - Strona 33

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
wojtelus
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Bezpieczeństwo Euro 2012 BSM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wojtelus » 11 lis 2011, 22:33

Szanowni Państwo, z ogromną przyjemnością pragnę poinformować, iż 2. numer Business Security Magazine jest już w sprzedaży!

Nie da się ukryć, iż tematyka EURO 2012 wywołuje wiele emocji wśród zainteresowanych, a nawet tych niezainteresowanych tematyką sportową. Na kilka miesięcy przed EURO warto skupić się nad bezpieczeństwem imprez masowych. Dlatego redakcja Business Security Magazine, na łamach drugiego wydania, podejmuje kwestię bezpieczeństwa podczas Mistrzostw Europy w Piłce Nożnej.
2. numer Business Security Magazine zawiera wywiady z osobami odpowiedzialnymi za bezpieczeństwo podczas EURO. Przeczytamy rozmowę z Grüntherem Markiem oraz Martinem Jäggim- szefami projektu Bezpieczeństwo UEFA EURO 2008 w Austrii i Szwajcarii. Wśród licznych artykułów, związanych z tematem numeru, przeczytamy o broni biologicznej czy ochronie VIP.

Poza tematyką EURO nie może zabraknąć kwestii bezpieczeństwa w firmach. Zainteresowanych tą tematyką zapraszamy do lektury nad artykułami o sieci Wi-Fi, podsłuchach czy bezpiecznym CSR.

Więcej informacji o Business Security Magazine na http://bsmagazine.pl
Zapraszamy do dyskusji na facebooku: http://www.facebook.com/pages/Business- ... 9134824460

adam_k
Junior
Junior

Re: Reklama

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adam_k » 15 lis 2011, 23:44

Zapraszam na nowy portal - czasfutbolu.pl

Na naszym portalu znajdują tylko i wyłącznie kreatywne teksty, wywiady i multimedia. Jeśli jesteś pasjonatem piłki nożnej i chcesz poczytać coś bardziej ambitnego, to serdecznie zapraszamy. W tworzenie tekstów wkładamy bardzo dużo pracy. U nas nie znajdziesz krótkich newsów, które powtarzają za sobą wszystkie strony internetowe. Stawiamy przede wszystkim na kreatywność i oryginalność.

Już teraz na naszej stronie m.in.
- wywiad z holenderskim dziennikarzem, który ocenia derby Krakowa
- wywiad z Czesławem Rajtarem, legendą Cracovii, w którym opowiada o atmosferze derbów Krakowa w latach pięćdziesiątych
- wywiad z trenerem Korony Leszkiem Ojrzyńskim
- wywiad ze Stefanem Białasem

- dużo tekstów dotyczących włoskiej piłki m.in. wspomnienie Toto Schillaciego, artykuł o AC Torino, trenerze Zemanie czy obecnej reprezentacji Włoch
- historie ludzi związanych z polską piłką: Dan Petrescu, Igor Sypniewski, Danijel Ljuboja
- sporo tekstów dotyczących historii piłki nożnej
- galeria najbardziej nietypowych gadżetów klubowych

To wszystko znajdziesz tylko na portalu Czas Futbolu. Zapraszamy!

BartoszFOIS
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

INDEKS GLIKEMICZNY. HEMOROIDY. ANDROPAUZA. DIETA. RYŻ BIAŁY

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartoszFOIS » 07 sty 2012, 20:44

_________________________________________________________________________________________________________________________________________
Odchudzanie z facebookiem tzw. grupa otwarta (DOKŁADNY CYTAT). ♥♥♥♥♥

1. Ewa Somrowska.

W swoim życiu przeszłam tyle diet, że nie sposób zliczyć na palcach. Począwszy od 3 dniówek, a skończywszy na 6 tygodniowym głodzeniu się. Efektem na dzień dzisiejszy jest, a raczej była spora nadwaga i początki cukrzycy.

Zdeterminowana swoim wyglądem i samopoczuciem zaczęłam przeszukiwać internet w nadziei, że teraz coś znajdę. Coś , co pomoże wygrać mi ze swoimi słabościami.....! I znalazłam.

Indeks Żywieniowy. Instytut IRL Kraków, który stał się dla mnie wybawicielem. Nie będę tu opisywała szczegółów. Każdy może znaleźć informacje w internecie lub kupić książkę (bardzo pomocna).

Instytut propaguje jedzenie chleba KR-IRL, wspaniała receptura. Na długie godziny pozostaję syta. Jest smaczny. Nie wymaga dużego nakładu finansowego. Moj trzyletni wnuk zajada ten chlebek ze smakiem !!

Poza tym sposób żywienia polega na tym, by jeść kasze, owoce, warzywa.
Odrzucić należy cukier i mąkę. ( http://www.instytutirl.com.pl )

Ktoś zaraz krzyknie-mąkę?! Jak to? mam nie jeść nic co zawiera make? Ano tak. I uwierzcie mi-nawet nie pomyślicie o tych wszystkich rzeczach zawierających mąkę i cukier!!! Mija mi właśnie 2-gi tydzień żywienia wg Indeksu żywieniowego. Cukier już na normalnym poziomie. Schudłam już. Energia mnie rozpiera. Przemierzam codziennie 5 km szybkim krokiem.

Wcześniej podczas schylania się bolał mnie krzyż. Teraz nic mnie nie boli. Naprawdę jestem ciekawa jak będę się czuła po paru miesiącach takiego żywienia, skoro już po 2-ch tygodniach mogłabym góry przenosić!

Pozdrawiam 28 czerwca 2011 o 10:20/Actual./2013.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________
Załączniki
40.015. Potrawka z ryżem... NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU... GLUKOZA NATURALNA... INDEKS  ŻYWIENIOWY  TJ. IŻ PRODUKTU....JPG
40.015. Potrawka z ryżem... NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU... GLUKOZA NATURALNA... INDEKS ŻYWIENIOWY TJ. IŻ PRODUKTU....JPG (65.99 KiB) Przejrzano 601 razy
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 22:34 przez BartoszFOIS, łącznie zmieniany 2 razy.

BartoszFOIS
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

INDEKS GLIKEMICZNY. MENOPAUZA. FITNESS. WWW. BÓLE KRĘGOSŁUPA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartoszFOIS » 07 sty 2012, 20:45

1. Gena Janczewska-Korczagin.

Czy wiecie o tym że cukrzycę typu 2 i plagę otyłości wywołuje alergia na mąkę ???? Ja też o tym wcześniej nie wiedziałam. A zaczęło się od tego, że byłam wiecznie głodna i ciągle chciałam jeść!!! Tylko że ja nie byłam świadoma tego, że cierpię z powodu głodu jakościowego!!!

No i tak trafiłam w Internecie przez Google na Instytut Naukowo-Badawczy im prof. Ryszarda Lorenca w Krakowie. Kupiłam ich książkę: Poradnik żywieniowy człowieka w XXI wieku. I okazało się, że kryterium indeksu glikemicznego u nich nie istnieje, ale za to istnieje kryterium jakości jedzenia wg Indeksu Żywieniowego.

Ta różnica była dla mnie bardzo ciekawa. Kupiłam ich książkę, a tam na przedostatniej stronie jest przepis na chlebek z ryżu i kaszy jaglanej po jedzeniu którego ponad miesiąc zaczął mi spadać mierzony codziennie poziom cukru. No i po rozmowach ze wszystkimi mi znanymi, którzy powiedzieli że chyba muszę przejść na insulinę- zdenerwowana zadzwoniłam do dra Jarosława Michała z Instytutu i on zszokował mnie informacją o alergii na mąkę.

I kto by pomyślał, że nasza cywilizacja wychowana na kulturze mąki od tej mąki może mieć alergię??? No i zaczęłam już jeść CHLEB NA OTYŁOŚĆ przysłany wg przepisu KR- IRL. Przestałam brać tabletki od cukrzycy typu 2.

Chlebek jest smaczny i sycący, sama go piekę sobie.
( http://www.instytutirl.com.pl/index6.php )

No i stosując się diety Instytutu i przepisu na chleb KR-IRL w ciągu 3 miesięcy ( nie jedząc tabletek od cukrzycy ) schudłam około 8 kg. Przestałam brać leki od nadciśnienia – okazały się niepotrzebne. Po 6 miesiącach schudłam 30 kg. Teraz zostało mi do zrzucenia tylko 15 kilogramów!!!! To niewiarygodne, ale czuję się fantastycznie, jestem silna i zdrowa.

Życie dla każdego z nas okazało się trudne, w biegu, dzisiaj już chyba szybciej biegniecie???? Cywilizacja przyspieszyła…. więc zaczęliśmy jeść co popadnie pod rękę. Wszechświat stworzył najbardziej idealną i samodzielną jednostkę we wszechświecie do jego ochrony- tego Wszechświata- to ty człowiek i ja człowiek. Inni ludzie. Wszechświat potrzebuje naszego rozumu, a nie kilogramów, więc nie niszczmy siebie i wykorzystajmy naturę człowieka, ot chociażby po to aby nie jeść wysokich węglowodanów tylko jeść NISKIE WĘGLOWODANY!!

Więc proszę was wszystkich, zadbajcie o siebie sami, nauczcie się żyć w zgodzie z naturą Indeksu Żywieniowego i zgodnie z naturą we Wszechświecie, gdzie celem w sobie nie jest jedzenie tylko zaspokajanie potrzeby żywienia, aby trwać w sposób rozumny.

Instytut Naukowo-Badawczy im prof. Ryszarda Lorenca -to jedyna instytucja, której zależy na człowieku, na sile rozumu jego przetrwania. Niektórzy słuchając mnie odbierają mnie jako członka jakiejś sekty!!! Ludzie kochani to rozum tak nakazuje! A to jest takie proste, upiec chlebek, jeść go i nie czuć głodu. A głód powoduje strach, który paraliżuje rozum.

Ale głód można pokonać w prosty sposób, dzięki Instytutowi Naukowo Badawczemu im prof. Ryszarda Lorenca. Nie znam twarzy nikogo z nich. Ani dra Jarosława Michała- który jest zawsze z pomocą i daje mi poczucie bezpieczeństwa dając bardzo pożyteczne, racjonalnie uzasadnione badaniami informacje. Bardzo dziękuję Wam wszystkim z Instytutu za pomoc.

To jeszcze nie koniec moich zmagań, one ciągle trwają, ale ja jestem zdrowa i silna. Bardzo dziękuję i liczę jeszcze na wsparcie i pomoc telefoniczną dra Jarosława Michała wyprowadzającego mnie z zamętu około medycznego. Życzę wszystkim dokonania samodzielnego wyboru. Ale aby go dokonać- młodzież musi sama poznać reguły przyrody i reguły żywienia człowieka, aby połączyć to wszystko w swoim rozumie- uważam że należy włączyć to w podstawy programowe nauczania przyrody.

1 października 2011 o 18:09/Actual./2013.

Załączniki
60.244. Rolada cielęca... NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU... GLUKOZA NATURALNA... INDEKS  ŻYWIENIOWY  TJ. IŻ PRODUKTU....JPG
60.244. Rolada cielęca... NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU... GLUKOZA NATURALNA... INDEKS ŻYWIENIOWY TJ. IŻ PRODUKTU....JPG (66.83 KiB) Przejrzano 601 razy
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 22:40 przez BartoszFOIS, łącznie zmieniany 3 razy.

BartoszFOIS
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

NADWAGA. WZDĘCIA. MENOPAUZA. FACEBOOK. MICHEL MONTIGNAC.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartoszFOIS » 07 sty 2012, 20:48

2. Gena Janczewska-Korczagin.

Ja po prostu korzystam z rozumu, ale przede wszystkim poznaję cudze rozumne badania i własne wyniki działania potwierdzające, że np. od cukrzycy można się wybawić nie jedząc mąki- ta wiedza teoretyczna pochodzi z instytutirl, a ja sprawdziłam to w działaniu - jako indywidualny przypadek potwierdzający teorię Instytutu im prof. Ryszarda Lorenca.

Co od tego czasu wiem więcej na ten temat?

Po pierwsze są 3 rodzaje norm wynikowych standardów kwalifikujących pacjenta jako cukrzyka. Moja niewiedza wcześniej była wstydliwa.

Po drugie nadwaga jest elementem dyskryminacji u nas nawet przez diabetyków, doświadczyłam tego, a nie mogłam mieć pięknej sylwetki (to obraz zaledwie) bo doświadczałam potwornego głodu. Nikt na ten temat nie rozmawia z pacjentem jak pokonać głód.

Po trzecie nie wiedziałam co jeść, nie rozróżniałam niskich węglowodanów od węglowodanów wysokich a nie chciałam wpisywać się jako człowiek chory ( i )

Po czwarte uzależniony od choroby i tabletek. Wiele ludzi umiera na raka trzustki- w tym członkowie mojej rodziny którzy byli chorzy na cukrzycę. Nie mnie sądzić o sposobie terapii medycznej, ale na dziś wiem jedno- pacjent jak współpracuje np. z lekarzem rodzinnym i Instytutem im prof. Ryszarda Lorenca i chce być niezależny i silny to wszystko w jego rękach, a przede wszystko w jego rozumie po to aby skorzystać z rozumu innych badaczy i sprawdzić to na sobie.

Dlaczego widzę problem w dietetykach- oni mierzą ilość węglowodanów w kromce chleba, która jest na zewnątrz mojej osoby, nazywają to I.G.

Natomiast wszystkie analizy ( http://www.instytutirl.com.pl ) oparte są na ICH Indeksie Żywieniowym- a to ogromna różnica, ja dzięki konsultacjom dowiedziałam się o tym, że mam wiele bakterii w przewodzie pokarmowym i mogę ilość szkodliwych zmniejszyć znacznie jedząc sól kamienną i cebulę!!!! A dlaczego potrzebna jest zdrowa i prosta bez dodatków niszczących mój organizm kapusta kiszona i kiszone ogórki????

A dlaczego trzeba najpierw zaczynać od pieczenia chlebka KR-IRL z kaszy, a nie mąki? Bo to są niskie węglowodany których potrzebuje nasz mózg. Bez pomocy Instytutu im prof. Ryszarda Lorenca nie poradziłabym sobie. Bardzo jestem Wam wdzięczna- Szanowni Ludzie Instytutu.

23 października 2011 o 17:37/Actual./2013.

Załączniki
34.001. 119 KB. Wykwintny stół... NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU... GLUKOZA NATURALNA... INDEKS  ŻYWIENIOWY  TJ. IŻ PRODUKTU....JPG
34.001. 119 KB. Wykwintny stół... NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU... GLUKOZA NATURALNA... INDEKS ŻYWIENIOWY TJ. IŻ PRODUKTU....JPG (119.08 KiB) Przejrzano 607 razy
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 22:43 przez BartoszFOIS, łącznie zmieniany 1 raz.

projekt90
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Jesteś agentem piłkarskim lub trenerem ? Pisz !

Post Wyświetl pojedynczy post autor: projekt90 » 09 sty 2012, 20:30

Witam !

Jeżeli jesteś agentem piłkarskim lub trenerem piłkarskim, który prowadzi solidny klub piłkarski zapraszam do kontaktu. Po kontakcie ze mną udzielę więcej informacji.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt wyłącznie e-mail: projekt90@o2.pl

Pozdrawiam

bart120
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Piłka nożna to nie wszystko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bart120 » 10 sty 2012, 9:33

Moje najnowsze dzieło http://www.tylkoigrzyska.pl
Świat wiedzy o igrzyskach. Tylko u nas poznasz historie igrzysk olimpijskich jakiej do tej pory nie znałeś. Znajdziesz aktualne rankingi, składy, wydarzenie i informacji ze świata sportu.

Nie zajmujemy się piłką nożną. Popularyzujemy dyscypliny mniej znane z telewizji a bardzo atrakcyjne i widowiskowe. Zostań prawdziwym fanem sportu razem z nami

Misja
Popularyzacja dyscyplin olimpijskich

Awatar użytkownika
ogrodomania
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ogrodomania » 10 sty 2012, 16:59

zapraszam na naszą stronę o ogrodach www.ogrodomania.com.pl

Biegacz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biegacz » 11 sty 2012, 2:02

W zasadzie to nawet nie reklama, bo nie wiem jaki charakter ma strona. Ale żeby nie było to daję do linkowni, może ktoś z Was lepiej ogarnia co oni tam znowu budują na to euro...
http://www.stadionbialoczerwonych.pl/

nogi-nogi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nogi-nogi » 13 sty 2012, 16:51

nie no rewelacja!! To na pewno polski stadion?? he he Jest wspaniały!! Mam nadzieje, że zagranicznym turystom oczy wyjdą z orbit na jego widok :D

Biegacz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biegacz » 17 sty 2012, 21:29

Biegacz pisze:W zasadzie to nawet nie reklama, bo nie wiem jaki charakter ma strona. Ale żeby nie było to daję do linkowni, może ktoś z Was lepiej ogarnia co oni tam znowu budują na to euro...
http://www.stadionbialoczerwonych.pl/
No i jednak wyszło, że reklama, ale nic straconego w sumie, bo te filmiki z wpadkami piłkarskim to są naprawdę konkretne niektóre... :D Możne to podklepać do śmiesznych linków.

GacekCCM
Skład B
Skład B
Reputacja: 13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GacekCCM » 21 sty 2012, 12:31

Nowopowstający internetowy serwis piłkarski SporTube.pl ogłasza nabór! W swoje szeregi przyjmujemy kibiców największych zagranicznych klubów, którzy chcieliby tworzyć nowoczesny projekt społecznościowy, pozyskiwać dziennikarskie doświadczenie i – co najważniejsze – spełniać swoje pasje!

Jesteśmy Grupą, która na rodzimym rynku internetowym współpracuje z największymi portalami informacyjnymi, a co istotniejsze – z powodzeniem tworzy własne przedsięwzięcia. Sztandarowym przykładem jest projekt CyberBall.pl – społeczność gier piłkarskich, w tym znana wszystkim wirtualnym managerom piłkarskim oficjalna strona serii Football Manager w Polsce. Współpracujemy również przy redagowaniu oficjalnej polskiej strony magazynu FourFourTwo.

Jako miłośnicy piłki nożnej zauważyliśmy rozdrobnione lub brakujące w rodzimym Internecie miejsca, w których sympatycy różnych drużyn mogliby się spotkać i porozmawiać ze sobą, mając przy tym dostęp do najświeższych informacji o swojej drużynie i zespołach przeciwnych. Dlatego dążymy do tego, aby skupić w jednym miejscu najlepsze strony poświęcone największym klubom Europy: AC Milan, FC Barcelonie, Realowi Madryt, Manchesterowi United, Manchesterowi City, Arsenalowi Londyn, Chelsea Londyn, Juventusowi, Interowi Mediolan i Bayernowi Monachium.

Do swojego zespołu poszukujemy miłośników wymienionych klubów, z których wyłonimy redakcje oraz redaktorów prowadzących. Poniżej prezentujemy wymagania, jakimi powinien odznaczać się idealny kandydat na dane stanowisko:

Redaktor:
- zamiłowanie do futbolu,
- znajomość historii dawnej i współczesnej ulubionej drużyny,
- umiejętność posługiwania się językiem polskim w piśmie,
- dobra organizacja pracy,
- systematyczność,
- zapał do pracy.

Redaktor Naczelny (wymagania dodatkowe):
- bardzo dobra znajomość zasad pisowni języka polskiego,
- znajomość języka angielskiego,
- umiejętność zarządzania zasobami ludzkimi,
- znajomość zasad korzystania z systemów zarządzania treścią (CMS).

Jeżeli czujesz się na siłach i chciałbyś twórczo spożytkować swój wolny czas, nie czekaj! Zgłoś się do nas pod adres: redakcja@sportube.pl, podając w tytule wiadomości stanowisko i klub, przy którym chciałbyś pracować.

Serwis SporTube.pl – klubowe strony w najlepszym wydaniu!

moralniak88
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Kobietom wstęp... wzbroniony?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moralniak88 » 25 sty 2012, 13:12

Panowie i Panie (?), przypadkiem natknąłem się na nie lada smakołyk i głupio byłoby się nim nie podzielić. Codzienne aktualizacje .

http://www.senhorita.net

Senhorita.net to strona internetowa która umożliwia wymianę zdjęć/filmów które ukazują najważniejszy urok codziennego dnia każdego mężczyzny - kobiety. Widziałeś zdjęcie/filmik kobiety, które możesz oglądać godzinami? Podziel się! (Wiem, że jest ich kilka . Wystarczy założyć konto (5 sekund) i pochwalić się swoim znaleziskiem . Zapraszam do aktywnego udziału w budowaniu strony! Nie ma lepszego lekarstwa na zły humor, nie ma lepszego źródła motywacji, nie ma lepszego sposobu na początek dnia jak solidna dawka kobiecego piękna.

Obrazek

NelsonVieira
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NelsonVieira » 27 sty 2012, 13:22

Obrazek

http://www.klt.net.pl

Klubowa Liga Typerów - całkowicie bezpłatna, drużynowa gra internetowa łącząca elementy typera i menedżera. Rywalizacja w KLT prowadzona jest przez zespoły typerów, na zasadach przybliżających specyfikę rozgrywania prawdziwych spotkań piłkarskich. Dodatkowo, poza samym typowaniem gra udostępnia elementy doskonale znane z tzw. menedżerów.

KLT istnieje już ponad 6lat! W chwili obecnej jest wcielany w życie nowy projekt - "KLT2". Gra ma wejść na rynek europejski oraz znaleźć wartościowych sponsorów. 8)

Więcej o samej grze znajdziecie tutaj.

Polecam :D

Kontakt GG: 10780703

Obrazek

Biegacz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biegacz » 30 sty 2012, 12:58

Nowa reklama Hajnesa:

Zimne piwo i ładna Chinka - niełatwo chyba o lepsze połączenie ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”