Wszystko o Pro Evolution Soccer - Strona 35

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 475

Re: Wszystko o Pro Evolution Soccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 wrz 2013, 22:12

bartbuks pisze:BTW, pytanie do tych co grali w demo, które wyciekło niedawno. Nie wydaje się Wam, że tak jakby mielibyśmy do czynie z kompletnie innymi grami?!
Identyczna sytuacja była rok temu. Jedno demo wyszło z 2 miechy wcześniej i to było testowe demo dla użytkowników aby poprawić nie doskonałości. Demo 1 jest testowe z tymże w tamtym roku one nie wyciekło, a po prostu było wypuszczone przez Konami. Tak z innej beczki. Nie wiem czy wiecie, ale z 3 lata temu jak wychodził poprzedni X-men wyciekła wersja filmu do neta bez efektów specjalnych i chłop latał na sznurku itd. Podobna sytuacja była do dema PESa z tego roku.

Po rozegraniu kilku meczy z żywym przeciwnikiem mogę stwierdzić, że nie da się w to grać. Gra jest zdecydowanie zawodna bo niestety gram na 21 calowym telewizorze. Bramkarzy widzę też nie poprawiają. Nie wiem co Konami zrobiło od wersji 11, ale stracili panowanie nad tą grą. Wystarczy sobie przypomnieć jaki był PES 6.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”