Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 24 sty 2014, 21:09
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 24 sty 2014, 21:14
joedoe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sty 2014, 21:15
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 sty 2014, 21:15
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 24 sty 2014, 21:19
No właśnie tak też się zastanawiamy. Z tym, że jak kupię to whisky, [ch**]*&* mnie promotor oceni to sam je wieczorem wypijęKluchman pisze:My jeszcze daliśmy whisky dla promotora, bo wiedzieliśmy, że lubi.
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 24 sty 2014, 21:41
Gdzie co i jak? Polibuda w Kato?joedoe pisze:Nie wiem jak to u inżynierów, ale kawę i ciasto, to się niesie, żeby komisja nie zanudziła się - nie każdy jest zesrany podczas obronie - ci po drugiej stronie są raczej znudzeni.
Cytując słońce Peru, ja jestem prosty magistrem. Obrona zaś była przaśna. Promotorka zapomniała o co ma mnie zapytać i pięć minut przed moim wejściem szybko wylazła na korytarz, żebym odświeżył jej pamięć. Jeden z członków komisji nie dojechał i w efekcie była ona jedynie dwuosobowa. Promotorka, która bardzo mnie lubiła i stary dziad, który na oczy mojej pracy nie widział. Zapytał o mój stan cywilny, a potem zaczął przekonywać mnie, że nie warto się zbyt szybko żenić.
Tak czy siak będziesz zesrany, choć nie ma po co
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 24 sty 2014, 21:46
joedoe

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 24 sty 2014, 21:50
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 sty 2014, 23:58
U Tego Mojego na obronie musieli badania zilustrować za pośrednictwem prezentacji w PowerPoint, więc jeśli i Was taki temat dotyczy [bo nie wiem czy to na wszystkich inżynieryjnych kierunkach], nie zapomnij wszystkiego ze sobą zabrać. Byłam świadkiem, jak jego kumpel dostał histerii i na pół godziny przed obroną na pełnym gazie jechał do domu po płytę, której zapomniał zabraćLisek pisze:Może ostatnio ktoś zauważył, ale bardzo mało udzielam się na forum. Związane to jest z tym, że miałem sesję, a teraz - dokładnie w czwartek mam obronę. Szczerze mówiąc jestem trochę zesrany przed nią. Wiem, że jest tutaj na forum kilku inżynierów, może wypowiecie się jak u Was wyglądała obrona, ewentualnie dacie jakieś rady młodszemu koledze?
To jest dramat jakiś. U nas organizowano po obronie wielkie poczęstunki - soki, napoje, kawa, herbata, kilka rodzajów ciast, babeczki, kwiaty, prezentyJeszcze pytanie odnośnie zwyczajów. Kupowaliście jakieś kwiaty, kawę, ciastka? Takie zwyczaje panują u mnie na uczelni. Kwiaty - standard, ale reszta? Dziwne. Dzięki za wszelki odzew, pozdro!
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 sty 2014, 23:58
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 30 sty 2014, 14:31
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 30 sty 2014, 14:33
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 30 sty 2014, 14:38
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 30 sty 2014, 14:39
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frytaiwsios0C » 31 sty 2014, 12:47