Co nam przyniesie Nowy Rok? - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
kostek
szara strefa pilka.pl
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 21 lis 2005, 20:38

Baqu pisze:tak
Czuje się zaproszony.
Baqu pisze:p.s.
Ja zaliczyłem promocje zdrowia na 3- wraz z 3 najwiekszymi łbami w klasie, aż sie zdziwiłem : D
Baqu a gdzie Ty sie uczysz, to jakaś szkoła policealna, że są klasy? ::>:

U mnie na uczelni funkcjonuje termin grupy.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 21 lis 2005, 20:46

kostek pisze:
Baqu pisze:tak
Czuje się zaproszony.
jak dla mnie to możesz czuć nawet, że jestes boss-ki jak Mourinho ;-)
kostek pisze:
Baqu pisze:p.s.
Ja zaliczyłem promocje zdrowia na 3- wraz z 3 najwiekszymi łbami w klasie, aż sie zdziwiłem : D
Baqu a gdzie Ty sie uczysz, to jakaś szkoła policealna, że są klasy? ::>:

U mnie na uczelni funkcjonuje termin grupy.
czytanie ze zrozumieniem kuleje Kostunho - klasa ( chodzilo mi o termin miejsca klasy jako jednostki powierzchwniowej znajdującej się w danym obiekcie inaczej budynku, słowo klasa jezeli tak Ci sie nie podoba możesz zastąpic słowem sala, możesz nimi żąglować niczym wspaniały kuglarz ) : P

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 lis 2005, 20:55

Baqu pisze:żąglować
Jak to mówił Baqu: Bykom STOP :P

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 21 lis 2005, 20:59

piwus pisze:
Baqu pisze:żąglować
Jak to mówił Baqu: Bykom STOP :P
no i ból, ladnie ze wylapales, przyznaje sie jestem beznadziejny z gramatyki i sprawdzam wyrazy na googlach najczesciej bo PWN mi sie wolno laduje, no i na googlach wyszukalo wiele wyrazow takich wiec domniemywalem... : )

ups...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 21 lis 2005, 21:11

Baqu pisze:no i ból, ladnie ze wylapales, przyznaje sie jestem beznadziejny z gramatyki i sprawdzam wyrazy na googlach
Baqu proponuje pod tym nr GG 3217426 sprawdzac. na samym poczatku wpisz komende 'pomoc!' to sie dowiesz co i jak. ja tam zawsze sprawdzam :P

A co do kolosow to panowie - nie znacie kola z prawa finansowego - nie znacie zycia :lol: to jest rzecz, niesmowicie ciekawa, prosta, pasjonujaca... ehhh, bar europa przy tym to telenowela :wink:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 21 lis 2005, 21:22

Krzysztof Jarzyna pisze: A co do kolosow to panowie - nie znacie kola z prawa finansowego - nie znacie zycia :lol: to jest rzecz, niesmowicie ciekawa, prosta, pasjonujaca... ehhh, bar europa przy tym to telenowela :wink:
Najciekawszy przedmiot to Algebra Abstrakcyjna - polecam wszystkim. W nastepny piątek czeka mnie z niego kolos.

Generalnie wykłady polegają na dyktowaniu definicji, lamatów, twierdzeń i uwag - wszystki jest numerowane. Zaliczeniu ustne wygląda - "proszę przybliżyć definicje 23, 76 i 122 oraz twierdzenia 43 i 94 :lol: . Generalnie ok, tylko żeby jeszcze rozumieć te wszelkie zapisy, bo ja na razie to jakbym czytał książke po hmm chińsku?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 lis 2005, 21:39

Krzysztof Jarzyna pisze:Baqu proponuje pod tym nr GG 3217426 sprawdzac. na samym poczatku wpisz komende 'pomoc!' to sie dowiesz co i jak. ja tam zawsze sprawdzam Razz

Ej...Krzysztofie to genialne jest :P

Ja jeszcze Świąt nie czuję :P A szkoda ;) kiedyś jak się małym było to się od października rodziców pytało kiedy gwiazdka :) A teraz nie ma czasu, tyle zajęć, że załamka normalnie. Mam nadzieję, że za jakieś 3 tygodnie poczuję, że 'idą Święta' :D

P.S. Kojarzycie tą reklamę Coca-Coli co jedzie taka ciężąrówka i taka muzyczka fajna jest. To jak ona się już tak na dobre pojawia to nastraja mnie na Święta :lol: ;)

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 23 lis 2005, 16:18

bagg pisze:
P.S. Kojarzycie tą reklamę Coca-Coli co jedzie taka ciężąrówka i taka muzyczka fajna jest. To jak ona się już tak na dobre pojawia to nastraja mnie na Święta :lol: ;)
TO prawda :D

P.S Ten robocik jest niezly :P bueheh

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 23 lis 2005, 17:31

meecik_mks pisze: TO prawda :D
Twoje aż nazbyt rozbudowane posty po prostu łechtają moją znajomość odpowiednio pełnej wypowiedzi na forum - oczywiście ja wcale nie mówie, że jestes nabijaczem...

btw co do topicku... wyobrażacie sobie święta bez śniegu... na przykład mieszkacie sobie w Australii gdzie misie koala pałaszują zielone liście, gdzie surffferzy ;-) al'a Gaucho ( wiadomo co robi po bramce ) lataja na swoich dechach... a wy ubieracie choinkę i sypiecie się sztucznym śniegiem : D

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 23 lis 2005, 18:20

Baqu pisze:btw co do topicku... wyobrażacie sobie święta bez śniegu... na przykład mieszkacie sobie w Australii gdzie misie koala pałaszują zielone liście, gdzie surffferzy ;-) al'a Gaucho ( wiadomo co robi po bramce ) lataja na swoich dechach... a wy ubieracie choinkę i sypiecie się sztucznym śniegiem : D
Mocny stuff bierzesz.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 23 lis 2005, 18:39

Krzysztof Jarzyna pisze:Baqu proponuje pod tym nr GG 3217426 sprawdzac. na samym poczatku wpisz komende 'pomoc!' to sie dowiesz co i jak. ja tam zawsze sprawdzam

NO ja już to mam i niezle jest :lol: Wiecie jak to nazwałem?? wafel.... hehe

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 23 lis 2005, 18:44

kostek pisze:
Baqu pisze:btw co do topicku... wyobrażacie sobie święta bez śniegu... na przykład mieszkacie sobie w Australii gdzie misie koala pałaszują zielone liście, gdzie surffferzy ;-) al'a Gaucho ( wiadomo co robi po bramce ) lataja na swoich dechach... a wy ubieracie choinkę i sypiecie się sztucznym śniegiem : D
Mocny stuff bierzesz.
TY chyba braleś ostatnio lepszy jak mi na gg pisałes ;-)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 23 lis 2005, 18:46

bagg pisze:Ja jeszcze Świąt nie czuję A szkoda
Jak to szkoda? Bagg, przecież jeszcze nawet nie ma grudnia! :wink: To wszędobylskie "wydłużanie" okresu przedświątecznego może dobrze wpłynąc jedynie na portfele ludzi trudniących się handlem artykułami świątecznymi i nic więcej. To spowoduje zmęczenie świętami a to chyba nie oto chodzi. To, że nie czujesz świątecznego klimatu jest wg mnie dobrym symptomem :lol: .

Kiedyś lubiłęm święta, ale teraz jakoś za nimi nie przepadam. Jedyny plus to taki, że nie ma zajęć na uczelni :lol: .

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 23 lis 2005, 18:52

Jak to szkoda? Bagg, przecież jeszcze nawet nie ma grudnia! Wink

Wiem. Tylko, że kiedyś to się tak na nie czekało i czekało i się nie mogło doczekać. Cała rodzina razem, prezenty, atmosfera, kolędy i piękne melodie(chociażby Wham! ). Na to się czekało i ja to uwielbiałem. Teraz czegoś takiego nie czuję :( Pozatym w Sylwestra słuchanie MTV Classic, a potem balanga ;)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 lis 2005, 18:55

bagg pisze:Wham!
Przerażająca piosenka. Powinni ją raczej puszczać w Halloween. A tutaj dwa miesiące bite leci :x.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”