DLA DOROSŁYCH !!! - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 26 lis 2006, 1:53

Zaza kim jest ta ladna pani ?
:roll:

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 26 lis 2006, 1:54

Zaza pisze:Ktos jej dużo zdjęć zrobił w tym filmiku [fajnie pozowała] - zabawa od końca :p

P.S Widze bardzo ciekawa rozmowe Chłopaczka z Milansitką :roll: Tylko czemu Ona sie później nie pojawiła tu :P ? hehe przestraszył Ja gargamel jeden :lol:

Obrazek
Tak filmik jest fajny ale nie sadze zeby na jutubie dlugo widnial znowu go cenzura zdejmie :x .Nagrywac chlopaki ! :D

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lis 2006, 1:54

MLSoccer pisze:
Guru, nie mam zielonego pojecia jak nazywa sie ta pani ale widze, ze sie Tobie podoba Very Happy .

Tyle razy ja widzialem, ze hooo 8) kiedys gdzies znalazlem z nia fajny filmik, do ktorego nie dam linka, bo zostal juz usuniety z http://www.metacafe.com :cry: . Jakby niebylo, pupe to ta pani ma konkretna. :shock: Tydzien bym na niej siedzial...

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 26 lis 2006, 1:58

guru pisze:
MLSoccer pisze:
Guru, nie mam zielonego pojecia jak nazywa sie ta pani ale widze, ze sie Tobie podoba Very Happy .
Jakby niebylo, pupe to ta pani ma konkretna. :shock: Tydzien bym na niej siedzial...
No, co Ty Guru tylko tydzien :shock: nie oslabiaj :D! Ta piekna pani ma na czym usiasc i czym oddychac nieprawdaz? :oops:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lis 2006, 2:03

LookAsh ale która masz na myśli z fotki ? :roll: Jak tak to zobacz strone tego tematu numer 3, tam mówi wiecej o sobie, i chce zabić Chłopaczka :P za jego poglądy odnoście dziewic :P

P.S. Na tym forum [jak mnie pamieć nie myli] jest [było] z 6 kobiet, z czego jedna na stałe że tak powiem - mam na myśli Agnieszka [Inter], 4 Milanistki 8) Diablica :twisted: hmm kogoś przeoczyłem ? :P Może pora by faceci zaczeli kampanie na rzecz poprawy dialogu :P i nie mówie o oddawaniu nasienia :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lis 2006, 2:05

Ciekawe :o
MLSoccer pisze: No, co Ty Guru tylko tydzien Shocked nie oslabiaj Very Happy! Ta piekna pani ma na czym usiasc i czym oddychac nieprawdaz? Embarassed
Tydzien za jednym podejsciem :lol: Nie no, jak mozna jesc* ten sam obiad dzien w dzien? :>

EDIT

Mokra :lol:
Ostatnio zmieniony 26 lis 2006, 2:10 przez guru, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lis 2006, 2:07

guru pisze:Tydzien bym na niej siedzial...
:lol2: [k****] jak każda jedna, pełno takich. A ta mogłaby być ładniejsza i mieć czarne włosy :P Niedawno jechałem na zajęcia i widziałem dziwoję kilkunastoletnią która od razu skojarzyłą mi się z konkretnym zawodem :roll:

A tak w ogóle to Martinho dzis nie było... może zamiast przegrywac kasę w bukmacherce zapłacił swojej koleżance :>

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 26 lis 2006, 2:15

guru pisze:Ciekawe :o
MLSoccer pisze: No, co Ty Guru tylko tydzien Shocked nie oslabiaj Very Happy! Ta piekna pani ma na czym usiasc i czym oddychac nieprawdaz? Embarassed
Tydzien za jednym podejsciem :lol: Nie no, jak mozna jesc* ten sam obiad dzien w dzien? :>

EDIT

Mokra :lol:
Guru, this is nice :shock: Mysle ze siedzielbys ze dwa tygodnie.Jeden tydzien na jednym posladku a drugi tydzien na drugim. :D

PS. Zaza a RoZa to nie dziewczyna :lol: .?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lis 2006, 2:21

A no ciekawe ciekawe :P odwagi jej zabrakło :P Ale to nie dla nas dla jakiegos Ryska :lol:

Kojażyła sie z jednym zawodem ? ja kiedyś byłem światkiem sytuacji w której mój pijany ziomek pomylił panie pod hotelem :roll: Kuźwa jaki wstyd jak one zaczeły krzyczeć, drzeć modry :lol: aż ochorna wpadła, i co gorsza spłoszyła te co trzeba było zagadać :P Miałem taka faze że potem mówiłem na ziomka "lolita" :twisted: Bo on jakos tak do nich mówił, Ale cel osiągną :] tylko że to była agencja za miastem, smieli sie że wyszedł nie wyzyty to wszystkie lolity uciekły :lol: nie ma to jak cywil, musiał skorzystać z życia, odrazu, Przepchać dwururke :lol:

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 26 lis 2006, 2:21

Zaza calkiem sympatyczna ta milanistka i w ogole az pluje sobie w twarz, ze nie bylo mnie tu te pare miesiecy temu bo napewno przypadlibysmy sobie do gustu 8)

Yukasz pisze:[k****] jak każda jedna, pełno takich. A ta mogłaby być ładniejsza i mieć czarne włosy Razz Niedawno jechałem na zajęcia i widziałem dziwoję kilkunastoletnią która od razu skojarzyłą mi się z konkretnym zawodem Rolling Eyes

Tffu..Mnie tez sie nie podoba... Gdzie tu z taka sie pokazac :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lis 2006, 2:25

MLSoccer pisze:PS. Zaza a RoZa to nie dziewczyna
:roll: :wink:

Ale jest tu Chłopaczek pora na dziewczynke :P

LookAsh może ją znów zwerbować :P Ba sądze ze i numer do niej by sie znalazł. Ma [miała] chłopaka z obozu Bianconerich :twisted: ale to nie problem :P

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 26 lis 2006, 2:28

LookAsh pisze:Zaza calkiem sympatyczna ta milanistka i w ogole az pluje sobie w twarz, ze nie bylo mnie tu te pare miesiecy temu bo napewno przypadlibysmy sobie do gustu 8)

Yukasz pisze:[k****] jak każda jedna, pełno takich. A ta mogłaby być ładniejsza i mieć czarne włosy Razz Niedawno jechałem na zajęcia i widziałem dziwoję kilkunastoletnią która od razu skojarzyłą mi się z konkretnym zawodem Rolling Eyes

Tffu..Mnie tez sie nie podoba... Gdzie tu z taka sie pokazac :roll:
Ja tam wole blondynki jezeli mialbym wybierac, ale jak jest sie na glodzie to kolor wlosow nie przeszkadza nie tylko na glowie :lol:
"Pieniadze nie smierdza" jak mawiali strozytni Rzymianie a "Zadna praca nie hanbi" ponoc :lol:

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 26 lis 2006, 2:29

Zaza pisze:LookAsh może ją znów zwerbować Razz Ba sądze ze i numer do niej by sie znalazł. Ma [miała] chłopaka z obozu Bianconerich Twisted Evil ale to nie problem

Pewnie, ze nie problem. Pozna mnie to i nawet Widzew pokocha 8) Wolaj ja tutaj, akurat tak sie sklada, ze ja w tym tygodniu nie mam nikogo 8)

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 26 lis 2006, 2:32

MLSoccer pisze:Ja tam wole blondynki jezeli mialbym wybierac, ale jak jest sie na glodzie to kolor wlosow nie przeszkadza nie tylko na glowie

Dla mnie to nie ma wiekszego znaczenia byle tylko ruda ne byla bo rude falszywe sa - tak mi mama powtarza :wink:

A swoja droga znam taka fajna blondyne, moze kiedys wstawie grupowe zdjecie tylko pamietajcie sliniaki zabrac ze soba :P

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lis 2006, 2:33

Zaza pisze:Kojażyła sie z jednym zawodem ?
Ale takie wrażenie miałem patrząc na jej twarz, bo była ubrana normalnie 8)
LookAsh pisze:calkiem sympatyczna ta milanistka i w ogole az pluje sobie w twarz, ze nie bylo mnie tu te pare miesiecy temu bo napewno przypadlibysmy sobie do gustu
A ten kolejną z forum by wyrywał :P Już z jakąs kiedyś gadałeś a teraz chyba boi się nawet zalogować :lol2:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”