Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 26 lis 2006, 1:53
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 26 lis 2006, 1:54
Tak filmik jest fajny ale nie sadze zeby na jutubie dlugo widnial znowu go cenzura zdejmieZaza pisze:Ktos jej dużo zdjęć zrobił w tym filmiku [fajnie pozowała] - zabawa od końca![]()
P.S Widze bardzo ciekawa rozmowe Chłopaczka z MilansitkąTylko czemu Ona sie później nie pojawiła tu
? hehe przestraszył Ja gargamel jeden
![]()
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lis 2006, 1:54
MLSoccer pisze:
Guru, nie mam zielonego pojecia jak nazywa sie ta pani ale widze, ze sie Tobie podoba Very Happy .
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 26 lis 2006, 1:58
No, co Ty Guru tylko tydzienguru pisze:Jakby niebylo, pupe to ta pani ma konkretna.MLSoccer pisze:
Guru, nie mam zielonego pojecia jak nazywa sie ta pani ale widze, ze sie Tobie podoba Very Happy .Tydzien bym na niej siedzial...
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lis 2006, 2:03
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 lis 2006, 2:05
Tydzien za jednym podejsciemMLSoccer pisze: No, co Ty Guru tylko tydzien Shocked nie oslabiaj Very Happy! Ta piekna pani ma na czym usiasc i czym oddychac nieprawdaz? Embarassed
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lis 2006, 2:07
guru pisze:Tydzien bym na niej siedzial...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 26 lis 2006, 2:15
Guru, this is nice
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lis 2006, 2:21
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 26 lis 2006, 2:21
Yukasz pisze:[k****] jak każda jedna, pełno takich. A ta mogłaby być ładniejsza i mieć czarne włosy Razz Niedawno jechałem na zajęcia i widziałem dziwoję kilkunastoletnią która od razu skojarzyłą mi się z konkretnym zawodem Rolling Eyes
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lis 2006, 2:25
MLSoccer pisze:PS. Zaza a RoZa to nie dziewczyna
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 26 lis 2006, 2:28
Ja tam wole blondynki jezeli mialbym wybierac, ale jak jest sie na glodzie to kolor wlosow nie przeszkadza nie tylko na glowieLookAsh pisze:Zaza calkiem sympatyczna ta milanistka i w ogole az pluje sobie w twarz, ze nie bylo mnie tu te pare miesiecy temu bo napewno przypadlibysmy sobie do gustu![]()
Yukasz pisze:[k****] jak każda jedna, pełno takich. A ta mogłaby być ładniejsza i mieć czarne włosy Razz Niedawno jechałem na zajęcia i widziałem dziwoję kilkunastoletnią która od razu skojarzyłą mi się z konkretnym zawodem Rolling Eyes
Tffu..Mnie tez sie nie podoba... Gdzie tu z taka sie pokazac
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 26 lis 2006, 2:29
Zaza pisze:LookAsh może ją znów zwerbować Razz Ba sądze ze i numer do niej by sie znalazł. Ma [miała] chłopaka z obozu Bianconerich Twisted Evil ale to nie problem
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 26 lis 2006, 2:32
MLSoccer pisze:Ja tam wole blondynki jezeli mialbym wybierac, ale jak jest sie na glodzie to kolor wlosow nie przeszkadza nie tylko na glowie
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 lis 2006, 2:33
Ale takie wrażenie miałem patrząc na jej twarz, bo była ubrana normalnieZaza pisze:Kojażyła sie z jednym zawodem ?
A ten kolejną z forum by wyrywałLookAsh pisze:calkiem sympatyczna ta milanistka i w ogole az pluje sobie w twarz, ze nie bylo mnie tu te pare miesiecy temu bo napewno przypadlibysmy sobie do gustu
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio