Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 25 kwie 2005, 19:58
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 25 kwie 2005, 20:25
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 kwie 2005, 20:33
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 kwie 2005, 23:28
Chłopie ja się w ogóle nie martwie, ale jeśli mnie obserwujesz to znaczy, że zależy Ci na prześcignięciu mnie. Spójrz w archiwum moich postów i się przekonaj, że jeden mój to jak 3 Twoje no, ale co ja Ci będę tłumaczył. Rób jak chcesz aż dojdziesz do 10 bo mnie nerwica zżera jak patrze na Twoje posty. Starasz się przez dwa dni pisać długie (chociaż każdy z tego forum pisał dużo dłuższe), a po chwili myślisz, że o Tobie zapomnieliśmy. Z nami nie ma tak łatwomathiasek12 pisze:ej no czemu ja tylko tak pisze nie pekajcie dzisja malo napisalem czemu sie tych 3 co maja najwiecej psotow dzisiaj nei czepiacie
ps.Tomusmc nie pekaj jszcze mi do ciebie daleko
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 26 kwie 2005, 6:44
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 26 kwie 2005, 14:57
to macie spoko dyrka jak my zwialismy ktorys raz juz tam z lekcji to nam zachowanie do najnizszego bobnizyli odrazu ael nie tylko za to bo jeszcze bylo takie cos ze sie cala nasza klasa z inna bila na przerwie a dobrae bylo to ze nas nauczyciele wszyscy wtedy rozdzielic nie mogliKuchar pisze:wczoraj nam babka od maty ładne chamstwo zrobiła!!!
-Czy wiecei, że jutro piszecie egzamin???
-No, wiemy.(myslismy, ze nas jakos podniesie na duchu)
- No, to dobrze.
I zaczeła robic normalna lkecje. No to my nato: ale pani jest uprzejma. a ta nic!!! no to my pyk ksiazki do toreb i fruuuuuuuu.... z klasy na korytarz
skonczylo sie u dyrektora. ale to jest spoko gosc. powiedzielismy mu ze chcemy odpoczac przed egzaminami to nas zwolnil z 5 lekcji!!!!!!!!!!!!!!
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 3na » 27 kwie 2005, 12:27
3na

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 28 kwie 2005, 20:13
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 29 kwie 2005, 13:10
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 04 maja 2005, 0:03
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 04 maja 2005, 18:46
wozny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 04 maja 2005, 19:07
to mój kolega miał gorzej... na tescie taki jeden sie go pytal o odpowiedzi a ten mu dawal byle jakie bo z jakiej racji niby miałby mu mówić (chamsko) i strzelał byle jakie i ten co zgapiał dostał 4 a ten co mu mówił dostał 3wozny pisze:U mnie tak samo na sprawdzianie z histori ja dostalem na szczescie 5 a moj kolega ktory ode mnie zgapial dostal 3+. Mieliśmy wszystko tak samo!
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wozny » 04 maja 2005, 22:34
wozny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 cze 2005, 16:48
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 03 cze 2005, 17:03
Sławek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio