Legendy Forum - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 kwie 2005, 23:18

smitu twoj avarter idealnie do Ciebie pasuje!... i tak nikt nie przebije nowaczka :P

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 23:19

Jakiś anarchista miał tu pretensje o rozmywanie :roll: ?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 23:22

piwus pisze:Jakiś anarchista miał tu pretensje o rozmywanie :roll: ?

anarchista zostalem nazwany a nie powiedzialem ze nim jestem - takie male sprostowanie :twisted:

w00jtas pisze:smitu twoj avarter idealnie do Ciebie pasuje!... i tak nikt nie przebije nowaczka :P

tzn co pasuje ??

cloner pisze:
smitu pisze:
cloner pisze:
proste - Ty za to blyskotliwy nie jestes

no raczej ze nie :roll: :twisted: jestem wybitnie blyskotliwy

wybitnie to Ty jestes - ale nienormalny :D
przepraszam jak interpretowane jest to okreslenie ? dla mnie jest obrazliwe i patrzac na sytuacje z panem o pseudo chlopaczek nie dawno kolega cloner powinien dostac ostrzezenie :twisted:

No powinien, ale jako, że przeszło jak ty takim mianem obdarzyłeś, to przeżyjesz rewanżyk/ Piwus

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 kwie 2005, 23:24

z twoich wypowiedzi wnioskuje ze macie podobne charaktery

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 23:26

w00jtas pisze:z twoich wypowiedzi wnioskuje ze macie podobne charaktery
zchlebiasz mi :P :twisted: :oops:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 kwie 2005, 23:47

piwus pisze:W jakims psychoteście na pewno została odpowiednio skomentowana twoja postawa Cool. Moim zdaniem takie testy trzeba traktować z przymróżneim oka, poniewaz to przypomina wróżenie, raz tak wpiszesz za 5 min. inaczej i to nie znaczy, że ci sie w tym czasie charakter zmienil jakos diametralnie. Ale czesc prawdy w tym na pewno jest. Przed tym nie uciekniesz Wink.
napewno nie. czesc prawdy w tym jest, bo jak odpowiem na jakies pytanie tak a nie innaczej to o czyms to swiadczy. czlowiek jest zbyt skomplikowany by dalo sie wszystko o nim dowiedziec na podstawie 30 pytan.

a co do legendy tego tematu to jest to nic w porownaniu do tematu o papie.
co do mojej legendy. nie dziwie sie, w koncu jestem najinteligentniejszym i najbardziej blyskotliwym userem tego forum, w dodatku z niemala wiedza na tematy pilkarskie

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 23:51

zawdi pisze:
piwus pisze:W jakims psychoteście na pewno została odpowiednio skomentowana twoja postawa Cool. Moim zdaniem takie testy trzeba traktować z przymróżneim oka, poniewaz to przypomina wróżenie, raz tak wpiszesz za 5 min. inaczej i to nie znaczy, że ci sie w tym czasie charakter zmienil jakos diametralnie. Ale czesc prawdy w tym na pewno jest. Przed tym nie uciekniesz Wink.
napewno nie. czesc prawdy w tym jest, bo jak odpowiem na jakies pytanie tak a nie innaczej to o czyms to swiadczy. czlowiek jest zbyt skomplikowany by dalo sie wszystko o nim dowiedziec na podstawie 30 pytan.

a co do legendy tego tematu to jest to nic w porownaniu do tematu o papie.
co do mojej legendy. nie dziwie sie, w koncu jestem najinteligentniejszym i najbardziej blyskotliwym userem tego forum, w dodatku z niemala wiedza na tematy pilkarskie
nie zebys sobie zle cos skojarzyl :P ale za takie wypowiedzi cie kocham :twisted:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 29 kwie 2005, 0:01

smitu pisze: nie zebys sobie zle cos skojarzyl :P ale za takie wypowiedzi cie kocham :twisted:
no no, troche dystansu. z mojego psychotestu wynika, ze nie lubie jak facet mowi mi takie rzeczy i jestem wtedy zdolny do wszystkiwego, wiec uwazaj!!! :evil:
wlasciwie to gdzie jest tomus?? czyzby oddal pole bez walki?

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 29 kwie 2005, 0:14

czyli nie ma sprawiedliwosci na tym ....

zawdi tylko spokojnie :P

no wlasnie gdzie ten waleczny tomus :? :cry:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 10:39

Legendy forum to:

smitu :arrow: jest według mnie arogancki, potrafi skrytykować modów, wyzwać każdego. Dlatego jest Legendą negatywną.
mathiasek12 :arrow: jest legendą nabijaczów postów, 1/4 jego wpisów to dwa słowa. I nie dziwić się proszę, że ma napisane 1500 postów.
Axel Hammond :arrow: Wyzywał, przeklinał, zakładał bezsensowne tematy. I śmieszne, bo Axel nie lubi Piłki Nożnej, a zapisał się własnie na forum o tej tematyce.
Nowaczek :arrow: dużo nicków, co 5 min. zmienia klub na zasadzie "Jak Inter przegra, a Barca wygra, to Inter jest do bani, a Barca a najlepsza".
Kostek :arrow: bardzo znany mod i user tego forum
Dorian :arrow: znany użytkownik, długo na forum, większość społeczeństwa forumowego go lubi
Tomusmc :arrow: Fajny mod, fan Juventusu, każdy o nim słyszał.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2005, 17:03

zawdi pisze:wlasciwie to gdzie jest tomus?? czyzby oddal pole bez walki?
Hehe już jestem :) Nie widziałem wcześniej, że coś o mnie pisaliście, ale w końcu przeczytałem :roll: Sam Zawdi napisałeś, że nie jesteśmy na wojennej ścieżce więc jak mam oddać pole bez walki? i w ogóle jakiej walki? :lol:

Legendą dla mnie jest każdy, którego pamiętam od początku. Wielu ich jest więc nie mam co tu wypisywac. Moderatorów też nie będę uwzględniał.

Pozatym:
Nowaczek - wiadomo - chłopako stu twarzach (klubach ;) )

Chłopaczek - zawsze postawi na swoim

Zaza - choćby niewiem co Milan broni ponad życie. Kontrowersyjna postać na forum

mathiasek12 - co drugi post na forum należy do niego. Przynajmniej nie trzeba się wysilać przy czytanie :roll:

Smitu - tu nie trzeba komentować, ale to jest jak najbardziej negatywna legenda tego forum

Mikusinski - tak bardzo chciał z nami być, że aż założył 7 nowych kont :o

Jeszcze pewnie parę osób, ale narazie nic mi do głowy nie przychodzi.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 maja 2005, 17:14

Mikusinski pisze:

Nowaczek :arrow: dużo nicków
O lol, kto to mowi :?:

Legenda forum? No nie wiem, narazie takiej nie ma.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 maja 2005, 17:44

Tomusmc pisze:
Hehe już jestem :) Nie widziałem wcześniej, że coś o mnie pisaliście, ale w końcu przeczytałem :roll: Sam Zawdi napisałeś, że nie jesteśmy na wojennej ścieżce więc jak mam oddać pole bez walki? i w ogóle jakiej walki? :lol:
chodzilo mi ze oddajesz pole piwusowi. nie wiem czy czytales caly ten temat, w kazdym razie po przeczytaniu, moje wyjasnienie bedzie jasne

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2005, 18:29

zawdi pisze:
Tomusmc pisze:
chodzilo mi ze oddajesz pole piwusowi. nie wiem czy czytales caly ten temat, w kazdym razie po przeczytaniu, moje wyjasnienie bedzie jasne
W takim razie źle Cię zrozumiałem, ale już wcześniej to przeczytałem, ze Piwus mi zagraża w moim moderowaniu, ale ja się o to nie boję bo przecież teraz będę miał połowę pracy mniej ;) pozdrawiam

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 15 maja 2005, 12:35

Legenda (łac. legenda 'opis żywota bądź wydarzenia') to słowo mające kilka znaczeń.

1)W literaturze określa się tym mianem opowieść fantastyczną, posługującą się elementami niezwykłości oraz cudowności, związaną z życiem świętych i męczenników. Pierwsze legendy powstały w średniowieczu w celu propagowania wiary chrześcijańskiej. Najbardziej znana z tego okresu jest Złota legenda Jakuba de Voragine (1270). Acta sanctorum, największy zbiór legend religijnych, powstał w latach 1643-1694 i obejmuje 70 tomów (zobacz też: hagiografia).
2)Od drugiej połowy XVIII wieku legendami nazywa się również podania ludowe o nadprzyrodzonych zjawiskach i wydarzeniach (zwane inaczej klechdami).
3)Legenda to także krótki tekst umieszczony na marginesie mapy lub planu geodezyjnego, objaśniający występujące na nich symbole (zobacz: legenda mapy).
4)Legendą jest również napis na monecie, medalu lub pieczęci.
Termin ten używany jest też przez muzyków (zobacz: legenda (muzyka)).

nie wiem czy mi się tylko wydaje czy ten topick jest bez sensu ? lub przynajmniej tytul tego topicku.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”