Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 kwie 2005, 23:18
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 kwie 2005, 23:19
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 23:22
piwus pisze:Jakiś anarchista miał tu pretensje o rozmywanie?
w00jtas pisze:smitu twoj avarter idealnie do Ciebie pasuje!... i tak nikt nie przebije nowaczka
przepraszam jak interpretowane jest to okreslenie ? dla mnie jest obrazliwe i patrzac na sytuacje z panem o pseudo chlopaczek nie dawno kolega cloner powinien dostac ostrzezeniecloner pisze:smitu pisze:cloner pisze:
proste - Ty za to blyskotliwy nie jestes
no raczej ze nie![]()
jestem wybitnie blyskotliwy
wybitnie to Ty jestes - ale nienormalny
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 28 kwie 2005, 23:24
w00jtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 23:26
zchlebiasz miw00jtas pisze:z twoich wypowiedzi wnioskuje ze macie podobne charaktery
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 28 kwie 2005, 23:47
napewno nie. czesc prawdy w tym jest, bo jak odpowiem na jakies pytanie tak a nie innaczej to o czyms to swiadczy. czlowiek jest zbyt skomplikowany by dalo sie wszystko o nim dowiedziec na podstawie 30 pytan.piwus pisze:W jakims psychoteście na pewno została odpowiednio skomentowana twoja postawa Cool. Moim zdaniem takie testy trzeba traktować z przymróżneim oka, poniewaz to przypomina wróżenie, raz tak wpiszesz za 5 min. inaczej i to nie znaczy, że ci sie w tym czasie charakter zmienil jakos diametralnie. Ale czesc prawdy w tym na pewno jest. Przed tym nie uciekniesz Wink.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 28 kwie 2005, 23:51
nie zebys sobie zle cos skojarzylzawdi pisze:napewno nie. czesc prawdy w tym jest, bo jak odpowiem na jakies pytanie tak a nie innaczej to o czyms to swiadczy. czlowiek jest zbyt skomplikowany by dalo sie wszystko o nim dowiedziec na podstawie 30 pytan.piwus pisze:W jakims psychoteście na pewno została odpowiednio skomentowana twoja postawa Cool. Moim zdaniem takie testy trzeba traktować z przymróżneim oka, poniewaz to przypomina wróżenie, raz tak wpiszesz za 5 min. inaczej i to nie znaczy, że ci sie w tym czasie charakter zmienil jakos diametralnie. Ale czesc prawdy w tym na pewno jest. Przed tym nie uciekniesz Wink.
a co do legendy tego tematu to jest to nic w porownaniu do tematu o papie.
co do mojej legendy. nie dziwie sie, w koncu jestem najinteligentniejszym i najbardziej blyskotliwym userem tego forum, w dodatku z niemala wiedza na tematy pilkarskie
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 29 kwie 2005, 0:01
no no, troche dystansu. z mojego psychotestu wynika, ze nie lubie jak facet mowi mi takie rzeczy i jestem wtedy zdolny do wszystkiwego, wiec uwazaj!!!smitu pisze: nie zebys sobie zle cos skojarzylale za takie wypowiedzi cie kocham
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 29 kwie 2005, 0:14
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 11 maja 2005, 10:39
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2005, 17:03
Hehe już jestemzawdi pisze:wlasciwie to gdzie jest tomus?? czyzby oddal pole bez walki?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 maja 2005, 17:14
O lol, kto to mowiMikusinski pisze:
Nowaczekdużo nicków
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 11 maja 2005, 17:44
chodzilo mi ze oddajesz pole piwusowi. nie wiem czy czytales caly ten temat, w kazdym razie po przeczytaniu, moje wyjasnienie bedzie jasneTomusmc pisze:Hehe już jestemzawdi pisze:wlasciwie to gdzie jest tomus?? czyzby oddal pole bez walki?Nie widziałem wcześniej, że coś o mnie pisaliście, ale w końcu przeczytałem
Sam Zawdi napisałeś, że nie jesteśmy na wojennej ścieżce więc jak mam oddać pole bez walki? i w ogóle jakiej walki?
![]()
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 maja 2005, 18:29
W takim razie źle Cię zrozumiałem, ale już wcześniej to przeczytałem, ze Piwus mi zagraża w moim moderowaniu, ale ja się o to nie boję bo przecież teraz będę miał połowę pracy mniejzawdi pisze:chodzilo mi ze oddajesz pole piwusowi. nie wiem czy czytales caly ten temat, w kazdym razie po przeczytaniu, moje wyjasnienie bedzie jasneTomusmc pisze:Hehe już jestemzawdi pisze:wlasciwie to gdzie jest tomus?? czyzby oddal pole bez walki?Nie widziałem wcześniej, że coś o mnie pisaliście, ale w końcu przeczytałem
Sam Zawdi napisałeś, że nie jesteśmy na wojennej ścieżce więc jak mam oddać pole bez walki? i w ogóle jakiej walki?
![]()
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 15 maja 2005, 12:35
Baqu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio