Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 wrz 2005, 15:51
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edisonpark » 10 wrz 2005, 16:23
edisonpark
indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 11 wrz 2005, 20:20
DC++ jakos mnie nie przekonało wprawdzie mp3 super sciagało to z filmami juz gorzejindianin pisze:Ja używam eMule i DC++.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 15 wrz 2005, 11:40
Widać, pojęcia nie masz kolego, o czym piszesz. Po pierwsze, Emule nie ściąga żadnych wirusów. Za każdym razem masz odpowiedni plik, zwykle bez uszkodzeń. Najlepiej moim zdaniem ściągać pliki z www.osloskop.net .edisonpark pisze:dla mnie kazaa i emule, na nich ściągam wszystko choć sciagaja czasami wirusy to robie szybiego formacika kompa
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 17 wrz 2005, 15:13
MARCINNN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 paź 2005, 19:32
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 paź 2005, 19:52
Moze mi ktos polecic strone z ktorej sciagne dodatki do gry THE SIMS ?? Chodzi mi dokladnie o takie cos jak zwierzaki, swiatowe zycie czy balanga. Czekam na pomoc Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto pomoze
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 paź 2005, 20:00
No wlasnie chodzi o to ze 3.5 gb jakos mne przerazaBogi pisze:Moze mi ktos polecic strone z ktorej sciagne dodatki do gry THE SIMS ?? Chodzi mi dokladnie o takie cos jak zwierzaki, swiatowe zycie czy balanga. Czekam na pomoc Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto pomoze
http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5070155
Tutaj masz , zatytułowane nawet "8 in 1", zajmuje 3,5 gb, więc powinieneś być rad ;].
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 09 paź 2005, 12:07
Znalazłem ten film zajmuje 694 mb myśle że to o to chodzi :RoRo pisze:Ja mam zawsze problemy ze znalezieniem filmowDzieki ze podaliscie strony ale i tak nie znalazlem mojego filmu
Ma ktos namiary na film Frighteners czyli po Polsku Przerażacze ?? Bylbym wdzieczny za pomoc ...
POZDRO
M.T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 paź 2005, 14:08
OM.T. pisze:Znalazłem ten film zajmuje 694 mb myśle że to o to chodzi :RoRo pisze:Ja mam zawsze problemy ze znalezieniem filmowDzieki ze podaliscie strony ale i tak nie znalazlem mojego filmu
Ma ktos namiary na film Frighteners czyli po Polsku Przerażacze ?? Bylbym wdzieczny za pomoc ...
POZDRO
http://livetorrents.com/torrents/33af6a ... 8dd3fa28a4
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 12 paź 2005, 18:51
ja sie nie zgodze ze jest najlepszy bearshare napewno lepiej sciaga ale jedny minus bearshare to to ze nie ma tak poteznie rozbudowanej bazy jak emule i nie zawsze wszystko jestMARCINNN pisze:Tylko emule i dc ++. No czasami z kazzy coś ściągnę ale tak przywiązałem się do osiołka, że niemógł bym z niego zrezygnować, po za tym jest najlepszy...
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 12 paź 2005, 19:07
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 12 paź 2005, 19:28
brawo za madra decyzjeMazurek pisze:zdecydowanie wygrywa Bearshare
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 paź 2005, 20:38
Uchi_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio