Torrent, DC++, programy do ściągania plików - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 10 wrz 2005, 15:51

Najlepszy jest Bearshare :!: :!: :!: :!: :!: i nikt go nie pobije :arrow: przynajmniej jak narazie :lol: :wink: 3 filmy na dzien to mój rekord jesli chodzi o BS obecnie zdecydowany lider jesli chodzi o P2p

Awatar użytkownika
edisonpark
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: edisonpark » 10 wrz 2005, 16:23

dla mnie kazaa i emule, na nich ściągam wszystko choć sciagaja czasami wirusy to robie szybiego formacika kompa

indianin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: indianin » 10 wrz 2005, 16:24

Ja używam eMule i DC++.

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 11 wrz 2005, 20:20

indianin pisze:Ja używam eMule i DC++.
DC++ jakos mnie nie przekonało wprawdzie mp3 super sciagało to z filmami juz gorzej :arrow: zdarło mi tylko 1 a bearshare zdziera ile popadnie :wink:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 15 wrz 2005, 11:40

edisonpark pisze:dla mnie kazaa i emule, na nich ściągam wszystko choć sciagaja czasami wirusy to robie szybiego formacika kompa
Widać, pojęcia nie masz kolego, o czym piszesz. Po pierwsze, Emule nie ściąga żadnych wirusów. Za każdym razem masz odpowiedni plik, zwykle bez uszkodzeń. Najlepiej moim zdaniem ściągać pliki z www.osloskop.net .
Kazaa to taki program, w którym ściągniesz więcej syfu niż sobie wyobrażasz. Najprościej jest złapać trojana, czy jakiegoś wirusa. Ile razy miałem sytuację, że zamiast 60 Mb filmiku ściągałem taki, co trwa 5 sekund, a reszta to syf. Ja odradzam, zresztą jak prawie każdy co choć trochę ma rozeznanie w tego typu sprawach.
Ponoć Azureus jest ciekawym programem. Liczba torrentów w internecie jest powalająca, a działa podobnie jak i Emule = sprawdzony plik.

Osobiście, prócz eMule używam FlashFXP. Jest to klijent pobierania z FTP. Linka, do stronki, z mnóstwem softu podaję tu - http://www.swteam.net/ .
Gorąco polecam też FlashGeta, dzięki któremu prędkość pobierania plików wzrasta. Ciekawe linki z wszystkim - http://www.forumone.prv.pl/ , www.freelinkz.org .

Pozdrawiam :wink:

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 17 wrz 2005, 15:13

Tylko emule i dc ++. No czasami z kazzy coś ściągnę ale tak przywiązałem się do osiołka, że niemógł bym z niego zrezygnować, po za tym jest najlepszy... 8)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 paź 2005, 19:32

No to ja mam prosbe. Jako ze jakis leniwy moderator zamknal moj temat w ktorym poprosilem o pomoc nawet bez napisania zadnej reprymendy wiec poprosze o to tutaj ... :wink:

Moze mi ktos polecic strone z ktorej sciagne dodatki do gry THE SIMS ?? Chodzi mi dokladnie o takie cos jak zwierzaki, swiatowe zycie czy balanga. Czekam na pomoc :wink: Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto pomoze :)

POZDRO

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 08 paź 2005, 19:52

Moze mi ktos polecic strone z ktorej sciagne dodatki do gry THE SIMS ?? Chodzi mi dokladnie o takie cos jak zwierzaki, swiatowe zycie czy balanga. Czekam na pomoc Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto pomoze

http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5070155

Tutaj masz , zatytułowane nawet "8 in 1", zajmuje 3,5 gb, więc powinieneś być rad ;].

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 paź 2005, 20:00

Bogi pisze:
Moze mi ktos polecic strone z ktorej sciagne dodatki do gry THE SIMS ?? Chodzi mi dokladnie o takie cos jak zwierzaki, swiatowe zycie czy balanga. Czekam na pomoc Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto pomoze

http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5070155

Tutaj masz , zatytułowane nawet "8 in 1", zajmuje 3,5 gb, więc powinieneś być rad ;].
No wlasnie chodzi o to ze 3.5 gb jakos mne przeraza :wink: a pozatym potrzebuje samych czystych dodatkow bo wlasnie sciagam wersje bez zadnego swinstwa :wink: Da sie jeszcze cos zrobic ?? bo juz wszytkie sharereactory, torrenty.to, piratebaye przeszukalem a tu nic :?

POZDRO

Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 09 paź 2005, 12:07

RoRo pisze:Ja mam zawsze problemy ze znalezieniem filmow :] Dzieki ze podaliscie strony ale i tak nie znalazlem mojego filmu :]

Ma ktos namiary na film Frighteners czyli po Polsku Przerażacze ?? Bylbym wdzieczny za pomoc ...

POZDRO
Znalazłem ten film zajmuje 694 mb myśle że to o to chodzi :

http://livetorrents.com/torrents/33af6a ... 8dd3fa28a4

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 paź 2005, 14:08

M.T. pisze:
RoRo pisze:Ja mam zawsze problemy ze znalezieniem filmow :] Dzieki ze podaliscie strony ale i tak nie znalazlem mojego filmu :]

Ma ktos namiary na film Frighteners czyli po Polsku Przerażacze ?? Bylbym wdzieczny za pomoc ...

POZDRO
Znalazłem ten film zajmuje 694 mb myśle że to o to chodzi :

http://livetorrents.com/torrents/33af6a ... 8dd3fa28a4
O :wink: dzieki stary, juz od dawna tego szukałem :) Jeszcze raz wielkie dzieki. Jak juz jestes na gazie to moze daloby sie cos znaleźć z dodatkow do The Sims ?? Jakbys sie natknal na cos takeigo jak Zwierzaki, Gwiazda, Randka, Wakacje itd to prosze, daj znac :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 12 paź 2005, 18:51

MARCINNN pisze:Tylko emule i dc ++. No czasami z kazzy coś ściągnę ale tak przywiązałem się do osiołka, że niemógł bym z niego zrezygnować, po za tym jest najlepszy...
ja sie nie zgodze ze jest najlepszy bearshare napewno lepiej sciaga ale jedny minus bearshare to to ze nie ma tak poteznie rozbudowanej bazy jak emule i nie zawsze wszystko jest :?

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 12 paź 2005, 19:07

Bardzo nie lubie sieci P2P i nigdy chyba nie ściągałem z niej pliku większego niż 10 MB. Ale jeśli mam wybierać to zdecydowanie wygrywa Bearshare
Jeśli chodzi o łączenie z FTP to FlashFXP
A jeśli mam ściągać duży plik to wygrywa FlashGet

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 12 paź 2005, 19:28

Mazurek pisze:zdecydowanie wygrywa Bearshare
brawo za madra decyzje :wink: ale tak jak juz mówiłem duzo mniejsza baza danych niz w emule

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 paź 2005, 20:38

Ja masę plików ściągam z DC++.Moja sieć jest bardzo rozbudowana, m.in. Wrocław i trudno sobie czegoś nie znaleść :wink:.Jeżeli zawiedzie mnie, to ściągam z eMuli bądź eDonkeya - zależy, kiedy szybciej znajdzie plik.Oprócz tego używam Shareaza.Szkoda, bo moja sieć chyba zablokowała mi BearShare, albo nie umiem tego ustawić :? .Wątpie, bo coś kiedyś wspominał o tym, że jest blokada.Jeżeli ściągam gry, bądź filmy albo aplikacje z warezów to używam FlashFXP.Do tego dochodzi FlashGet, ale tylko duże pili, bo łatwiej jest kontrolować to.Jeżeli zaś chodzi o torrenty, to nie mogę złego słowa powiedzieć o BitTorrencie.Ogólnie rzecz biorąc, mam dobrze zaspokojony proces ściągania wszystkich plików z neta ;].

EDIT :

Witam siebie wśród nowych używtkowników BS.Udało mi się żeby zadziało :D.Akurat, jak Franek strzelił :).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”