Chuck Norris (Kolder Łoker) :] - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Czy oglądałeś/oglądasz "Strażnika Teksasu" ?

Tak, Chuck nieźle tam wymiata :]
56
84%
Nie, oglądam tylko seriale brazylijskie :]
11
16%
syska93
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Nie Rozumiem Was...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: syska93 » 21 cze 2007, 18:28

To niby nic takiego, ale mysle, ze to nie w porządku... Poprostu jak mozecie obrazac czlowieka ktorego wogole nie znacie??? Ja odkad tylko zaczelam ogladac telewizje i zobaczylam serial "Straznik z Teksasu" polubilam go... Podoba mi sie jego styl walki i dobry czlowiek ktorego gra... Ja tez go nie znam i nie moge powiedziec ze lubie Chucka Norrisa, bo tak naprawde to lubie Cordel'a Walkera, ale mimo wszystko nie powinno sie ani oceniac, a tym bardziej obrazac ludzi, ktorych sie nie zna. Pomyslcie tylko co wy byscie czuli... Wchodzicie jak zawsze na swoja ulubiona stronke z kawalami a tam sa kawaly pod waszym adresem (i to wcale nie mile) napisane przez ludzi ktorych nie znacie wy i ktorzy nie znaja was... No co byscie czuli??? Wiec nastepnym razem zastanowcie sie kilka razy zanim powiecie cos, co moze gleboko zranic drugiego czlowieka... :?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 cze 2007, 18:30

Tylko mi tu nie płacz :? Chuck sie wypowiadal w TV i stwierdzil ze mu to nie przeszkadza.

syska93
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Do Sawyer'a

Post Wyświetl pojedynczy post autor: syska93 » 21 cze 2007, 18:37

Ja tylko mowie co mysle, wiec nie musisz mnie odrazu atakowac... Jak myslisz inaczej to ok mi to nie przeszkadza...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Re: Do Sawyer'a

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 cze 2007, 18:38

syska93 pisze:Ja tylko mowie co mysle, wiec nie musisz mnie odrazu atakowac... Jak myslisz inaczej to ok mi to nie przeszkadza...
Nie atakuje Cie, poinformowalem Cie tylko o tym, ze Chuckowi zarty na jego temat nie przeszkadzaja :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”